9tilføjet af

les: desperat hjelp til slanking

jeg trenger hjelp til slanking. jeg holder snart ikke ut mer.
har prøvd det meste av helsekostprodukter og flere andre slanke metoder.
jeg kan si at jeg fikk et barn for 18måneder siden. etter fødselen hadde jeg 14kilo ekstra fett på kroppen. klarte etter noen måneder å slanke vekk alt, men i sommer la jeg på meg alt igjen. klarte faktisk å legge på meg 14kilo på tre måneder, bare fordi jeg koste meg med is, øl og grillmat.
og disse kiloene får jeg absolutt ikke vekk igjen.
prøver å slanke meg hele tiden, men har så dårlig motivasjon at slankekuren fort sprekker. klarer som regel bare være flink et par dager, før jeg hiver i meg masse sjokolade.
jeg trener 2 ganger om dagen(45styrke+45gåtur) og har god greie på kosthold, så man skulle tro jeg var tynnere enn det jeg er. de dagene jeg er flink, så får jeg i meg ca 900kcal. men klarer ikke å være så flink hver eneste dag.
jeg er veldig flau ove kroppen min, og tør ikke vie meg naken ovenfor samboeren min. når jeg er veldig deprimert kan jeg ligge i sengen å gråte i flere timer. av og til dusjer jeg med bikini.
jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger for jeg stort sett vært på konstant slankekur siden jeg fikk datteren min for 1år og seks måneder siden. bortsett fra i sommer da. angrer så på at jeg ikke tenkte mer på hva jeg puttet i munnen.
må også legge til at jeg er 173cm og ca 75kilo tung.
jeg skriver dette fordi jeg håper inderlig på at det er noen i danmark som kan hjelpe meg. hadde vært kjempefint om noen kunne svart og gitt meg et godt råd. jeg trenger det virkelig.
mvh
Carmatica
tilføjet af

Kære lille du...

Jeg føler med dig.
Jeg er selv overvægtig - i modsætning til dig en DEL overvægtig - men jeg kan høre alvoren i dit indlæg.
Du skal tale med din læge. Du skal i en motivationsgruppe eller finde sammen med nogle, som du kan motionere med - evt. prøve De Danske Vægtkonsulenter el. lign., hvor man kommer hver uge og bliver vejet, får kostideer m.m.
Alene vil det næppe lykkes i det lange løb.
Og 900 kalorier er alt for lidt til at du får et realistisk vægttab. Hellere 1200-1400 kcal og så går det langsommere, men du får succes i det lange løb.
Og så skal der motion til, ikke løb, cykling el. lign., men motionscenter med maskiner, som kan hjælpe dig med at træne de udsatte steder,
IKKE MINDST skal du se dig i spejlet hver dag og sige JEG ER SMUK. For det er du jo. Du er smuk og dejlig og helt unik - lækker at se på og røre ved.
HUSK DET.
Lykke til!
tilføjet af

Svar

hejsa.
Hvis du sender mig din e-mail adresse, så skal jeg sende dig en kur hvor du IKKE skal sulte, tværtimod. Min veninde har tabt sig 31 kg
Du kan skrive til manuela49@sol.dk
tilføjet af

Advarsel

du befinder dig i en sårbar situtation, så pas på du ikke bliver udnyttet.
Pas specielt på det der hedder MLM. MLM betyder multilevel marketing. Disse firmaer sælger typisk helskostprodukter/slankekure. Det virkelige formål er i vkrkeligheden at hverve nye forhandlere, og de stiller meget lovende regnestykker op. Som desværre ikke lader sig gennemføre i praksis. Og som lover fantastiske indtægter.
Det bedste værn mod disse meget overbevisende sælgere er at sammenligne priserne på deres produkter med tilsvarende produkter i almindelige helsekostbutikker.
endvisere kan man søge på internettet og se hvad der skrives om disse prokukter, og kikke på de pågældende firmaers hjemmesider. Som alle lover enorme indtægter næsten uden at arbejde.
Til alle,
Bemærk iøvrigt at de første "desperate" indlæg meget vel kan være skrevet af en forhandler, som så selv svarer under et andet navn og opgiver en e-mail adresse man kan skrive til.
Godt nytår og pas godt på jer selv.
Der findes ingen let måde at tabe sig på, men der findes en efffektiv måde.
Pis hver tredie time. heraf er de to hovedmåltider. Resten er små måltider. d.v.s et til to stykker brød med lidt pålæg eller marmelade. Lidt meget lidt. Også lidt grøntsager eller frugt. Til hovedmåltidet kun mindre portion og kun tre kartofler eller tilsvarende pasta eller ris. Alt pålæg og ingredienser med så lidt fedt og sukker som muligt.
Mindst en halv times motion om dagen.
Du taber dig ikke hurtigt. Men dut taber dig.
Men altså set vigtigste er at spise med tre timers mellemrum så blodsukkeret ikke falder, og du begynder at grovæde.
Metoden er udviklet til diabetitere af lægerne på Stenohospitalet i København, og bruges nu efter sin offentliggørelse i 2002 overalt i verden fordi den virker.
Med mange hilsener
the old baker
tilføjet af

tusen takk for svar

det var snillt av deg.
klem:)
tilføjet af

så koselig innlegg

ja, kanskje jeg skulle snakke med lege. det var et godt tips. er vanskelig å gjøre dette alene, siden ikke min samboer hjelper meg noe særlig.
takk igjen.
klem fra Carmatica.
tilføjet af

min e-mail adresse er

isabelbergh@hotmail.com
tilføjet af

forslag

Jeg ved ikke lige om du er startet på en bestemt kur, men jeg kan stærk anbefale vægtkonsulenterne.
Jeg har selv kæmpet med vægten siden jeg var 16, har været på alle mulige kure og prøvet alle mulige piller og pulver, men intet hjælp. Jeg er også selv 173 cm og vejede 75 kg. For 2 år siden, tabte jeg jeg selv 4 kg ved at motionere og spise sundere, men det tog mig også næsten halvt år at smide de 4 kg, og derved mistede jeg motivation for at forsætte. Siden da har jeg igen brugt en masse penge på alle mulige produkter som slet ikke virker, og har vireklig været ked af og deprimeret på grund af min vægt.
Men så skete der noget, som vireklig har forandret mit liv for altid. Jeg hørte om vægtkonsulenterne gennem en bekendt som selv er medlem og har tabt sig gennem deres kostplan, og jeg besluttede at dette er min sidste chacne for at gøre noget ved. Jeg var meget skeptisk i starten, men har siden da fundet ud af, at det faktisk virker og at det er ikke en kur, men livstilen.
Nu er det gået 10 uger siden jeg startede og har tabt mig 7,2 kg, men ønsker at tabe mig yderligere 2,8 kg. For første gang i mange år føler jeg mig faktisk slank og tilfreds med mit krop, og så er det en dejlig følelse når man er ude og købe tøj, for så skal man ikke længere have de største nummer de har.
Så hvis du har mod og vireklig ønsker at tabe dig, anbefaler jeg stærk at du kigger ind til vægtvogterne og høre om deres koncept. Du kan læse mere på www.vaegtkonsulenterne.dk. Jeg tror også, at de holder gratis informationsmøder rundt om i landet her i januar måned, så det er bare med at møde op og bliver inspireret til at selv gøre noget.
Held og lykke
tilføjet af

Flere måltider

Hej Isabel
Hvis du har de mål, 173 cm og 75 kilo, er det vel idealvægten, du har. Billedet tyder også på at du er velproportioneret. Jeg håber ikke at du bruger de sylespidse fotomodeller som målestok for dit eget udseende. De er uhyggeligt tynde og ikke spor tiltrækkende for os mænd. Men hvis du ikke kan få din sambo med på en kostomlægning til mere sund mad, kan du med fordel spise det samme flere gange om dagen, fx. 5-6 gange. Det sætter stofskiftet i gang og du forbrænder mere på denne måde. Og hvis du har et problem med at vise dig frem, så tag på en naturiststrand, hvor det ikke handler om skønhed og udstilling.
Bare mig
Jan
tilføjet af

så heldig du har vært

og veldig veldig flink..
skal kikke litt på de sidene.
tusen takk.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.