2tilføjet af

underlig virus

er der nogle her på Sol der har haft en virus hvor tungen vokser og man kan ikke snakke ordentligt eller spise andet mad end blended sådan har jeg det i øjeblikket.
Det har stået på i snart en måned, jeg har været 3 gange hos øre-næse-halslægen, men det er BARE en virus. Går det væk på et tidspunkt eller hvad?
tilføjet af

Mor til meget syg datter der havde kyssesyge

Men vi havde bestilt ferie i Ungarn. Vi tog hende med efter lægens forskrifter. Hun var blevet rask da vi kom hjem, til lægens store forundring. Om det var badning i Ballaton søen, eller turen i kurbadet, der gjorde hende rask, er ikke nem at vide.
tilføjet af

Kyssesyge

Hej med dig.
Jeg er klar over, at der sandsynligvis er masser af forskellige ting, man kan fejle, men det lyder grangiveligt som kyssesyge. Jeg havde det, da jeg var 15 år. Faktisk var det så voldsomt, at jeg flere gange troede, at jeg skulle blive kvalt. Hospitalet var involveret, men der var ikke noget at stille op. Faktisk var hævelserne så kraftige, at folk stort set ikke kunne forstå, hvad jeg sagde. Mareridtet varede i 5 uger og i løbet af få dage forsvandt det. Trætheden blev dog hængende, hvilket måske er naturligt efter så lang tid på langs. Det skal tilføjes, at man i et halvt år efter ikke må anstrenge sig = altså ikke dyrke sport og absolut heller ikke må indtage spiritus eller andet berusende. Hvorfor kan jeg ikke huske, men jeg er ikke i tvivl om, at forklaringen var seriøs - og jeg holdt det til punkt og prikke.
Jeg føler med dig og håber at dit angreb er af de mindre. Rigtig god bedring!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.