6tilføjet af

lære at slikke

jeg vil gerne om der var nogle kvinder der vil
lære/fortælle mig hvordan man skal slikke
en kvinde så hun opnår orgasme
tilføjet af

svar

du skal simpelt hen bare ligge en ortenlig dej!
tilføjet af

Dejlig

Du skal bare ned i byggemarkedet og købe en rulle sandpapir (korn 120), også skal der bare skrubbes på klitten, virker hver gang for mig :-) (du skal bare gemme sandpapiret så hun ikke opdager, at det ikke er din tunge du bruger) knuzzer
tilføjet af

seriøst svar...

hehe, er vild med den med sandpapiret.. ret god..
nu er jeg godt nok ikke nogen kvinde men jeg ved godt hvad det drejer sig om ;)
når du slikker en kvinde er det vigtigt at du koncentrerer dig om klitoris hvis du vil give hende en orgasme. hvis du skulle være i tvivl om hvor klitoris sidder så spørg pigen/kvinden.. hun ved det nok højst sandsynligt.. :)
din tunge skal ikke spænde, slap af i den og lad være med at presse for meget, det gør ondt har jeg fået fortalt.. lig blidt ud, og så kan du jo ellers altid øge "hastigheden". når hun er tæt på så sænk hastigheden lidt og koncentrer dig om ikke at trykke for hårdt på med tungen, for nu er klitoris MEGET følsom, og hun ryster som et espeløv.. fortsæt med at slikke og så kommer hun, du er ikke i tvivl når det sker. selvom hun nu er kommet en gang er det sq ikke sikkert at det er nok, kvinder kan fandme komme 2-3 gange efter hinanden når man slikker dem! så fortsæt efter den første og efter ikke så lang tid kommer hun nok nr 2 gang.. 3. gang samme tur. 4. gang har jeg ikke prøvet endnu :)
der er selvfølgelig flere teknikker men den her virker hver gang.. taler af erfaring ;)
tilføjet af

Hårdt kan også gøre det

Afhængig af kvindens erfaring og mandens ditto, kan det være at kvinden ønsker lidt hårdere behandling af klitten. Der kan sågar blive bedt om både nap og små bid. Men sådan er vi alle jo forskellige.
tilføjet af

lære at slikke

du kan bare spørge min håndværker, det ved han alt om...
tilføjet af

ikke alle er ens....

mit forslag, som kvinde, er: Spørg dog din partner hvad hun vil have! Ikke alle kvinder er ens, nogle vil have det lige på og hårdt, mens andre ønsker det blidt. Klitten er så følsom at nogle bliver afsindigt ophidset af at blive slikket direkte på den, mens andre stivner og bliver "knastørre" fordi det føles ubehageligt. Du bliver nødt til at spørge!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.