5tilføjet af

kvinder er ikke det stærke køn.

ifølge oplysninger fra psykiatisk hospital i Aarhus, så var der i 2009 indlagt 161 mænd, og 10976 kvinder.
tilføjet af

tja det

kan vel ikke undre nogen?
Kvinder er jo ikke fuldt udviklede i hjernen generelt
tilføjet af

Og ?

Tallet siger også at mange indlagte kvinder er ofre for mænd der er "stærke" på den helt forkerte måde 😕
tilføjet af

nej da

det fortæller blot hvor hjernedøde kvinder er og intet om årsagen
tilføjet af

hvormange

mon der havde været hvis der var fri adgang❓hvis man bare kunne komme ind fra gaden og blive til man var frisk❓(bortset fra der jo er de der uforklarlige dødsfald i psykiatrien hver anden dag) det er så vel også flest patienter af kvindekøn der er i risikogruppe.
http://www.psykiatri-regionh.dk/topmenu/Nyheder/Nyheder+og+pressemeddelelser/Aktuelle+nyheder/Sk%C3%A6rpet+indsats+mod+uventet+d%C3%B8d.htm
citat; Eksempler på bivirkninger, der måske kan være medvirkende til uventede dødsfald blandt patienter i behandling, er påvirkning af hjertefunktionen, stofskiftet og hormonbalancen.

Så måske skal psykiatriske patienter være varsomme med at indtage flere kemikalier fra fødevarer, hvis de interagerer med medicinen ?
tilføjet af

Hvis hjerne er underudviklet?

Før nogen kommer for godt i gang herinde, så tænk lige over hvor mange spritbilister der er mænd, og hvor mange forbrydere der er mænd. Ja her en en liste over en masse ting, og vi kan nok tydeligt se hvem der har mest jord i hovedet:
http://www.dst.dk/Sites/KVM/Kriminalitet/straf_afgoerelse.aspx
Det viser tydeligt hvor forskruede og hjerneblæste mange mænd er oppe i skallen, for det har da intet med at være stærk at gøre, tværtimod. De tal du kommer med fra psykiatrisk hospital, viser jo bare at kvinder er bedre til at søge hjælp end mænd, så de ikke havner i alt det lort mænd havner i.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.