5tilføjet af

Kvindekamp....hvad er det..?

Kære Medsøstre
I har minsandten vundet kvindekampen, nu er der desværre ikke mere at kæmpe for.
I har sejret jer selv ihjel, kvinder ønsker i stigende grad at være hjemme/uddanne sig og barsel bliver også trukket længere og længere.
Alt dette får en til at tænke på om i ikke har dræbt en masse af jeres søstre, for nye undersøgelser visser at kvinder ikke som mænd kan klare to jobs.
Det vil sig at kvinder bliver stressede af at arbejde ude og hjemme nu bliver det vel næste håbløse punkt i kvindekampen ...at de stærke mænd skal overtage alt arbejde derhjemme så kvinderne kan stresse af med step og kaffeklubber.
Det er så ufatteligt grinagtig at en forhåbentlig voksen kvinde kan stille sig op og i fuld alvor mene at der er for få gader med kvindenavne i danmark............!!!!!!
tilføjet af

jo, men....

Åh nej da, fået det forkerte ben ud af sengen?
Du har ret i noget af det du siger, men tænk lige på de andre årsager der var medvirkende til at kvinderne begyndte at forlade hjemmet til fordel for arbejdsmarkedet...
Da indvandringen af gæstearbejdere i slutningen af 60'erne/starten af 70'erne kulminerede, blev den store stærke fagbevægelse bestående af arbejderklassens mænd, skræmte fra vid og sans. De var klar over, at de alene kunne ikke holde samfundets hjul i gang og indså at der manglede arbejdskraft, så de OPFORDREDE kvinderne til at søge ind på arbejdsmarkedet, da de foretrak dét i stedet for endnu flere gæstearbejdere.
Det store maskineri blev sat i gang - vuggestuer, børnehaver osv. osv. så kvinderne kunne overtage den del af byrden, som mændende alene ikke kunne klare.
At det hele så er gået i hårdknude på mange måder er en helt anden ting, men prøv lige at droppe attituden min ven!
tilføjet af

Hellig ko

Jeg vil udtrykke min dybeste beklagelse over jeg kom til fornærme kvindernes hellige ko.
NÅ men nu til sagen, du vil bare ikke indrømme at i er gået for vidt!!!!!!!
Jeg synes i skal slutte med at fjerne det eneste virkligt rnedrende....hustrubidraget....ja tænk det findes skam endnu.
tilføjet af

Hvorfor sur på ligestillingen?

Sikke et underligt, nedladende indlæg. Jeg vil bare spørge dig om du har set statistikkerne over manglende ligeløn? Og den med at "mænd har flere kurser", holder altså ikke, når skævheden starter lige fra de helt nyuddannede. Hvorfor tror du kvinder bliver stresset af at arbejde i hjemmet og på arbejdspladsen? Det er nok fordi arbejdet i hjemmet ikke er lige fordelt, tror du ikke? Prøv engang at se dig omkring, når du er sammen med andre mennesker. Der er helt tydelig en skæv arbejdsfordeling i hjemmet hos de fleste par. Derudover er der jo ikke noget der hedder "ravnefar". Det begreb eksisterer kun for kvinder. Prøv lige at vende den også. Og har du et eller andet behov for, at kvinder skal være svagere? Der er vel ingen, der håner afroamerikanernes kamp for lige vilkår? Hvorfor er ligestilling mellem kønnene anderledes?
Kan du i øvrigt ikke lige fortælle mig, hvor du har læst denne undersøgelse, som du henviser til? Jeg har nemlig også læst en tilsvarende undersøgelse, hvor konklusionen ikke just var "at de stærke mænd skal overtage alt arbejde derhjemme så kvinderne kan stresse af med step og kaffeklubber", som den åbenbart var i den undersøgelse du har læst.
tilføjet af

Giv mig 1 god grund til ligestilling

Hvorfor skal der være ligestillig..?..du ved jo godt det er fuldstændig umulig at få total lige stilling...ja det kan ikke fysisk lade sig gøre endnu...!!
Der er ting kvinder gør bedst og der er mange ting mænd gør bedst, så lad det nu blive ved det din frække dovne rødstrømpe.
tilføjet af

Hmm?

Kære Soulmate,
Jeg har i længere tid læst hvad du har haft at sige her på debatten. Du må være fuld af had overfor kvinder, for du er ikke andet end ubehøvlet overfor os. Hvad er lige dit problem? Har kæresten droppet dig? Eller gav mor dig ikke nok kærlighed? Du virker som en utrolig meget usikker "mand".
Du burde ta’ & blive voksen, og indse at en kvinde kan gøre ligeså meget, hvis ikke mere, som en mand kan. Og vi vil ikke nøjes med at stå barfodet og gravid foran komfuret.
Venlig Hilsen,
Daisy.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.