4tilføjet af

KVIK KØKKEN

Jeg har ventet forgæves, dvs. nu 4 mrd. på en ny spotlampe, som KVIK i Hørsholm skulle komme og indstallere i underskabet af mit nye køkken. Køkkenet er købt hos KVIK i Hørsholm og jeg har betalt dem kr. 12.000 for at installere køkkenet, men der er mangler nu bare denne spotlampe, som jeg har ventet og rykket på i 4 måneder..Det er ikke bare uforskammet og groft, men også elendog håndværksmæssig stolthed, at svigte sine kunder på en sådan måde, bare fordi de er venlige, at betale hurtigst muligt.
tilføjet af

Glem det

Har som håndværker monteret et par kvik-køkkener. Mit indtryk er at de ikke lever op til forventningerne, og jeg har fået et par kunder som ikke var helt tilfredse med min service. Der har, på de køkkener jeg har monteret, konsekvent manglet stumper, været fejlleveringer og andet sjovt - som f.eks fejl i fineren, forkert mål på bordpladen, manglende lister, fejlleverede skabe og hvad f...... ved jeg. Det har betydet at mit tilbud ikke har kunnet holde, da jeg har brugt mere tid på at køre efter manglende stumper, bytte ting etc. etc. Skal dertil sige at deres service i butikken ikke ligefrem er den hurtigste, selvom man er håndværker. Det er jo ikke dem men kunden der skal betale for at jeg for 3. gang står og glor i deres butik.
Det har ført til at jeg helst ikke monterer Kvik, og at jeg altid gør kunden opmærksom på at han/hun kommer til at betale for den tid jeg render i "tomgang" ude i byen. Det er bare SKI..IRRITERENDE
tilføjet af

Kvik

Hej Tina,
Jeg er kundesupporter hos Kvik A/S. Vil du være så venligt at sende mig en e-mail, pjvl@kvik.dk, og fortælle om du stadigvæk mangler denne spotlampe. Jeg skal efterfølgende kontakte Kvik i Hørsholm og sørge for at denne manko bliver udbedret hurtigst muligt.
Venlig hilsen, Pieter van Luttervelt
tilføjet af

kvik i Frederikssund

Ja, det bliver ikke bedre i Frederikssund. Vi købte køkkenelementer for 30.000 kr for 2 år siden. En af lågerne gik i stykker forleden dag. Det er bare trist for jer, for det den model er udgået var det svar vi fik. Han ville ikke engang ringe til andre butikker for at høre om de skulle ligge inde med en glaslåge. Det bliver helt sikkert ikke et kvik køkken vi vælger næste gang.... Håber at du har fået din spotlampe.
tilføjet af

KVIK - monteringsvejledning

Er pt. igang med montering af et KVIK køkken, og har aldrig før set dårlig en monteringsvejledning end den fra KVIK.
Har normalvis meget nemt ved sådanne ting og har nu bygget til huset og bygget om, så mener ikke evnerme mangler hertil.
Vil aldrig anbefale nogen at montere et køkken fra KVIK selv, det er næsten umuligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.