12tilføjet af

Kontrol

På min arbejdsplads har vi et computerprogram hvor vi hele tiden skal redegøre for vores færden. Jeg har mange forskellige jobfunktioner i løbet af en arbejdsdag, og derfor vil min afdelingsleder have mig til, at redegøre for hver kvarter i dette computerprogram hvad jeg har fordrevet tiden med.
Jeg bruger utrolig mange ressoucer på denne konstante registrering, og føler det dybt krænkende, at blive kontrolleret på denne måde. Oplysningerne bliver kun brugt af denne "leder" til kontrol. Men er det virkelig normalt, at et menneske bare sidder på denne måde og kontrollere et andet menneske?
tilføjet af

Husk nu på

Tillid er godt. Kontrol er bedre.
tilføjet af

Er det ikke....

... Socialdemokraternes valgsprog???
Spøg til side.
Taænk hvad det koster i spildtid.
Skal man også redegøre for at man redegør for hvad man laver???
tilføjet af

Kære undskyld..

Det du skriver og fortæller os kan da ikke være rigtig. Snak du lidt med din fagforening om det. Men ellers syntes jeg at det er ufattelig spild af både din og din arbejdsleders tid med al denne kontrol.
Får I produceret noget og i givet fald HVAD?
Mvh...Finn.nsj
tilføjet af

Forstår din utilfredshed....

Jeg er kommet på et større netværk, og selvom ingen i princippet må følge min færden på jobbet, er jeg ikke et sekund i tvivl om at en emsig netværksadministrator gør det der passer ham.
Endvidere er det nærmest blevet komplet umuligt selv at foretage ændringer af sin PC, så når lortet bryder ned, må man så vente til det passer administratoren at rette fejlen.
PC og internet er et udmærket værktøj, men det er grotesk at man skal spilde sin tid på andre, bare for at blive kontrolleret i hoved og røv. Det var sgu nemmere hvis arbejdsgiveren bare stak en fyreseddel ud, når nu tilliden åbenbart ikke er større....
tilføjet af

Hovsa..

Mit indlæg kom lige en tak for langt ind :-)
tilføjet af

bare en

Jeg syntes du skal skrive at du bruger 5 minutter af hvert kvarter til at redegøre før dine gøremål.
tilføjet af

Tja....

Hvis nu lønnen er ok og du ikke bliver stresset af at skulle indberette et hvert lille toilet besøg, så er det nok ok.
Men det lyder lidt som spild af gode kræfter samt dårligt arbejdsmiljø.
Hvis min chef ville indføre et sådant system her, ville han selv komme til at "indberette" de data der skulle til. Hverken mine kolleger eller jeg ville kunne tage det alvorligt.
Held og lykke
Nhs
tilføjet af

SIG OP

Jeg ville overhovedt ikke kunne klare at arbejde på sådan en arbejdsplads. Hvis din chef endelig vil have kontrol kan han da ikke kræve mere end at i en gang om dagen lige skriver ned hvad i så har lavet og hvor langt i er kommet osv. Men en gang i kvarteret.. DET ER DA GROTESK!
Hvis jeg var dig, ville jeg sige op og lede efter et job der er knapt så kontrolleret og hvor chefen ikke er en diktator lignende type der ikke kan få nok magt!
Håber du kan bruge rådet..

P.S Find evt. et nyt job inden du siger op på dit nuværende.
tilføjet af

At redegøre for tiden brugt på redegørelsen

Ja, jeg skriver 15 minutter ind i programmet hver dag, som den tid jeg bruger på redegørelserne :(
tilføjet af

Fagforeningen

Nej, fagforeningen kan ikke gøre noget. Men jeg har tænkt mig, og helt forsigtig spørge direktøren, om denne kontrol er nødvendig.
tilføjet af

Fagforening ...

Nej, fagforeningen kan ikke gøre noget. Men jeg har tænkt mig, og helt forsigtig spørge direktøren, om denne kontrol er nødvendig.
tilføjet af

Syg leder

Det er korrekt, at miljøet på min arbejdsplads er lidt betændt. Fx har jeg af omveje hørt, at en dygtig psykolog skulle have stillet diagnosen psykopat på min leder. Måske der er noget om snakken!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.