5tilføjet af

Kniven! Damn! ??????

(hallo jeg bare ÆRLIG)

Se der,igen skete det! Man sidder her tilbage, tårerne presser sig på, knivens skarbe blad, der satte nye spor, lige der, på armen! Jov det gjorde ondt, men tænker det nok kunne have gjort endnu mere ondt! Jeg kan ikke klare det mere, jeg vil bare væk fra det hele! Hvorfor bliver han ved, med og svigte?! Jeg forstår det ikke længere! han ved han er den eneste jeg har, og han ved han kører mig helt ned, når han svigter gang på gang! Det gør så ondt indeni! jeg vil helst bare være fri for ham, men KAN ikke undvære ham! hvis han ikke kom, når han ser tiden til det, fik jeg aldrig gjort noget! Men jeg kan bare ikke forstå hvad der er så dårligt ved mig, siden han svigter, og kører mig ned! Hvorfor jeg skal sidde her, og føle livet er en gang pis, og at jeg hellere ville dø end og vente på ham!
Tit har jeg et billed i det indre, af at han en dag kommer, og så ligger jeg der! Død eller bare bevidstløs! Lige det billed, lige den skræk, synes jeg kunne være så fedt og give ham! Måske han så ville mærke, hvor ondt det hele kan gøre indeni! Jeg har INGEN i mit liv! jeg er Total alene når han ikke er her! Alene med tristheden, sorgen, tankerne!
Somme tider, forstår jeg ikke selv hvorfor jeg kom så langt ud! Men når man ser tilbage, så Jov, kan jeg godt se det!
Tænk sig, et andet menneske, kan træde så meget på en, være så kold, så ligeglad! Men alligevel, være så sød, og så kærlig, når han vil HA noget!
Hvordan kan man være så dum, gang på gang og give ham det han vil ha?!
Jeg ville inderligt ønske jeg var stærk nok, til og klare mig selv på alle mulige måder! Men jeg KAN ikke!
Sidder lige nu, og "planlægger" min flugt, næste gang jeg kan se mit snit til og forsvinde! Tænk sig, hvad mon han ville sige, næste gang han ringede på, men ingen åbnede! Hvad ville han gøre når han ikke kan finde mig?!
ja det kan jo kun komme and på en prøve, måske han så kan se, at jeg mener hvad jeg siger, når jeg lader ham vide, hvad det gør ved mig at han svigter gang på gang!
Tænk sig, nogen kan være så FUCK UP, og KUN tænke på sig selv, og ikke dem det går ud over! hvordan kan nogen være så kold! Jeg forstår det ikke!
Men kan han, så kan jeg også!
Så ja, snart vil jeg forsvinde, og med disse ar på denne arm, siger jeg livet er så trist! Livet er noget pis! Livet er bare en stor joke, som JEG i hvert fald ALDRIG kommer til og forstå!
Så nu, tårerne strømmer ned af kinderne! Man kan ane en smule blod titte frem fra mine ar! Men ikke engang min familie forstår alvoren i det hele! Næ nej, de ser hvad han gør ved mig, men stadig er han en Engel i deres øjne!
Jeg skal jo bare være glad for det han gør! Jamen oki, ihh hvor er jeg glad for han gider lege disse små sidssyge lege med min i forvejen fuck up hjerne! Ihh hvor er han da sød! Ja det hvad min Familie siger!!!
Gad vide hvad der skal blive af mig! Hvis jag havde muligheden, lige NU, var jeg gået ud af døren, og Tjaaaaa, så måtte vi jo så se, hvad De andre ville sige til det!
Men denne mulighed kommer først, når ham, dette så kærlige menneske, dukker op!
Tænk sig, et menneske kan græde så meget! Jeg kan næsten ikke se skærmen for disse våde øjne!
Jeg har ikke mere og sige, denne gang.!
Og jeg hverken kan eller vil love jeg, igen vil komme til og skrive noget!!!
Hvad er det man siger?!?
Kærlighed gør blind, ikk !?!
Bye - PainLover - ohh Yes - Thats ME!
tilføjet af

Er du der stadig???

Hejsa!!
Jeg sidder med tårer i øjnene efter at ha læst det du har skrevet!
Jeg har selv haft det på nøjagtig samme måde!
jeg har oz snittet mig selv!!!
Jeg ved oz hvad det vil sige at blive svigtet så hvis du stadig er der så skriv til min mail jonna21@sol.dk så kommer vi igennem det sammen!!!
10 000 Qnuz og tanker Jonna....
tilføjet af

ROGLIG

Det jeg skriv i overskriften det mener jeg for du er ik den eneste der har det sådan
jeg er en ung fyr der bare bliver pisset på den ene gang efter den anden og jeg tænker da også det samme som dig men jeg vil ik for vi ska leve livet når vi har det her
Og tænk engang at jeg har nogle gokker i røven hver gang så jeg tror at jeg har være end dig
altså hvis du vil og det er kun hvis du vil så må du godt få mig og jeg vil kun elske dig resten af livet og det er kun dig det LÅVER jeg
kh pallek
ps.Du bestemmer selv
tilføjet af

hmm..

hmm.. det lyder ikke så godt det der. Men ved du hvad? jeg syntes du skal tage dig sammen, give ham en ordentlig omgang og bare rase ud på ham, fortæl ham hvordan du har det og hvor ondt det gør når han svigter. vis ham arrene og sig det er pga ham. Giv ham skyldfølelse. Du lyder som en der har brug for hjælp, samtidig med det er noget selvoptaget p*s du har skrevet.. tag dig sammen og gør noget ved det siger jeg bare!!!
tilføjet af

Fuck, hvor er det sørgeligt.

Jeg sidder lige nu og græder over at have læst dit indlæg.. Jeg finder det enormt sørgeligt. Hvis jeg kan gøre noget for dig, så skriv ENDELIGT til Heidi@ayhotmail.com.
Jeg kan forstå at du har det meget dårligt, og jeg vil meget gerne være lige netop din VEN.
100.000.000. Kram fra Heidi
tilføjet af

FLYGT

hejsa. Jeg ved præcis hvad det er du går igennem. Jeg har været igennem præcis det samme. Mit råd er kom ud af det med det samme. Jeg ved godt at det ikke r det du har lyst til at høre lige nu, men tro mig det vil hjælpe. Ikke i starten, der vil det hele føles af lort, men efter et stykke tid vil det hjælpr- det er 2½ år siden jeg slog op med denne person,som jeg var sammen med i utrolig lang tid, og jeg har stadig mange problmer med at stole på folk, så derfor skal du komme ud af det så hurtigt som muligt, inden du kommer længere ud. Tag kontrollen over dit eget liv, lad være med at give ham al magten. Håber det lykkes for dig, jeg vil i hvert tilfælde krydse finger for dig. Du er i mine tanker. Den forstående
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.