14tilføjet af

kig på fyr i butik!

Hallo folks!
Hvordan får man begyndt på at komme i kontakt med en ekspedient i en butik. Jeg syntes bare, at han ser så sød ud, og kunne godt tænke mig at kende ham mere. Vi har ikke hilst på hinanden endu nu, så et "hej" er måske første skridt?? Det er svært for han har kun smilt sødt til mig, og butikken er en butik, hvor jeg ikke kan komme ret tit, da de ikke handler med ting, som interesserer piger..Hvad skal jeg gøre?? uden at han føler jeg kommer og kigger alt for meget og fatter mistanke? Hvordan kan jeg finde ud af hvad han hedder?? så kunne jeg måske finde hans mobilnr og smse?? er der nogen, der har gode erfaringer med scoretrick, hvordan fatter han interesse og hvordan kommer jeg tættere ind på livet af ham..gode råd er dyre, hvis fyren allerede har kæreste vil man jo heller ikke ødelægge noget. Men kan nogen hjælpe mig, you`re welcome.
Maria
tilføjet af

you go girl

kan du så se at komme efter ham! ligemeget om du så er i butikken hver dag, så ved han du er interreseret! det er jo nok dig anyway der kommer til at tage det første skridt, for som piger MÅ vi indse at det kan mænd bare ikke.. knus
tilføjet af

det første

hej nu sgade du lige at drenge ikke kan finde ud af og tage det første skridt.. men kan du så ikke lige fortælle mig hvordan man tager det første skridt på en rigtig rigtig god måde... peter
tilføjet af

et par råd

Hvad handler fyren med? Du kunne jo bede om en "længere" forklaring på de der dimser eller hvad det nu er, som kun mænd køber. Han skal nok være der hvis han er interesseret. Glem ALT om tlf og sms, det er kød og blod du er ude efter. Vær tålmodig og bevar din værdighed. Det gør dig mere eftertragtet.
Good luck....
tilføjet af

Held og lykke!

Hejsa
Jeg håber for dig, at du får kontakt med ham og at det bliver til noget mellem jer to :-)
Skriver du ikke om hvordan det går, så vi kan følge lidt med??
Hilsen
Royal Prince
tilføjet af

et par råd fra en tidligere butiksfyr...

hallo du... jeg har selv arbejdet i en butik (kvickly)... men den bedste måde du vil kunne komme i kontakt med ham er og sige hej til ham stille og rolig, hvergang du er inde i butikken... håbe på du møder ham i byen en dag... gå ikke for hurtigt frem og lad være med og spøre om noget dumt feks noget med radio/tv området f.eks... for personalet i en butik snakker altså om kunderne internt... om søde og mindre søde kunder og om kloge og mindre kloge folk... men hvis du bare er sød og smilende er det, det vigtigste... så kan det være at der er andre fra butikken som ved hvem du er, og så kan han jo få dit nummer fra dem hvis han er intresseret i dig...

med venlig hilsen bettemads
tilføjet af

hvorfor ik sms??

Hej Torben!
Tak for dit svar. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvorfor du ik syntes, at jeg skal kontakte ham via sms el.tlf,? dvs du mener ik, at jeg skal finde frem til hvem han er, hans navn etc?
Jeg kan fortælle dig, at han arbejder i en herretøjsbutik.Måske kunne jeg lade som om, at jeg er inde efter et par bukser til en gave el. hva? Du skriver, at jeg skal være tålmodig...hvad nu hvis jeg kun kan komme i butikken 1 gang i måneden og han ik har en chance for at vide hvem jeg er, så kan han ik gøre noget?? der er meget få medarbejdere i butikken..Gider du svare igen. Tak
Hej fra Maria
tilføjet af

Hvordan tage 1 skridt!

Hej
Hvordan kan han vide, at jeg er interesseret?? hvis jeg kun har smilt tilbage en gang? og måskew kun kan komme i butikken 1 gang om måneden..det er en herretøjbutik, og han er rimelig tjekket. Jeg er genert, men hvad kunne jeg gøre for at gøre ham interesseret? vil ligesom gerne lade ham vide hvem jeg er, men hvordan? han kan jo ik bare lige få mit nr el. adresse, det er meget svært. Skal jeg bare komme i butikken oftere og måske snakke lidt med ham..men det blir overfladisk ved jeg, når jeg ik kender ham mere end udseendet..hva sir man til jordens dejligste fyr og hvad falder fyre for??
Hej fra Maria
tilføjet af

hej

Det der med at sige hej er nemt i en butik som Kvickly, men i en herretøjsbutik, hvor der kun er to ansatte er det mere intimt. Jeg hilser selvfølgelig på ham og smiler inde i butikken, men det er herfra, at den er svær. Hvordan komme videre? Jeg kan jo ik rende i den butik mere end 1 gang i måneden el. kan man? vil ik virke panikagtig. Hvad kan man gøre for at han kan få mit nr el. jeg hans? finde ud af, hvor han bor Fx. Kan han finde ud af det, hvis jeg betaler med dankort fx? det ved du måske som butiksansat, er der en måde, man kan se, hvem folk er? hvis man nu skal ha noget byttet og pengene tilbage skal man så ik skrive under på noget, så ser han måske mit navn?
Hej fra Maria
tilføjet af

glem sms osv

glem alt om sms, telefon, addresse osv til at starte med.. ville du ikke føle dig en smule, ja, forfulgt hvis en fremmed (hvad du jo er for ham) pludselig skriver/ringer til dig eller møder op på din private bopæl? hvad med bare at (læs godt efter-) s n a k k e med ham? hvis det er en lille herretøjsforretning med få ansatte, kan der heller ikke være meget drøn på derinde hele tiden.. snak om et eller andet tilfældigt (vejr, vind, fyr en lille vittighed af, opmunter ham med at det snart er fyraften, eller hvad ved jeg).. bare fald i snak med ham, for hvis du først har snakkket lidt med ham en enkelt gang, vil han også lettere kunne genkende dig, og genkender han dig næste gang du kommer ind i butikkken eller i ses et eller andet sted, er det også nemmere at falde i snak igen.. men GLEM alt om det nummer ind til videre..
tilføjet af

Hej igen

Din situation er ikke nem. Vi er mange der har været præcis der hvor du er lige nu, og det ændrer sig aldrig. Når jeg tænker tilbage kan jeg ofte grine af mig selv eller ærgre mig over hvor klodset jeg var. Jeg forelskede mig engang i en bagerpige og det endte med at jeg ringede derned og sagde jeg var forelsket i hende. Meget mere fik jeg ikke sagt og bagefter følte jeg at jeg var verdens største fjols, men jeg kom af med noget jeg skulle ud med, og det hjalp. 2 Måneder efter var jeg forelsket i en anden pige og i dag, 10-15 forelskelser senere er jeg glad for at de andre ikke blev til mere, for så ville jeg ikke have mit livs kærlighed nu.
Det hjælper selvfølgelig ikke dig ret meget lige nu, men tænk over at kærlighed indebærer en stor risiko og det er den som man skal lære at tackle. Man må forberede sig på at få afslag ligesom når man søger et job. Man skal ikke liste rundt om den varme grød i for lang tid - man opbygger alt for mange følelser og gør det hele sværere. Mit bedste bud er at du besøger butikken nogle gange med passende mellemrum. Sig at du skal have et eller andet til en gave. Det vigtigste er at i kommer i dialog. Få ham til at snakke, stil en masse spørgsmål, smil og se ham kun i øjnene når han taler. Du må ikke virke for påtrængende. Hvis du har mod på det kan du efter nogle dage gå hen i butikken og sige "tak for hjælpen - det var den perfekte gave". Hvis du forstår hvad jeg mener, så handler det om at sætte nogle point ind på hans konto. Det skal gøres med stil (SMS er dårlig stil) Hvis han så er interesseret vil du hurtigt opdage det.
Torben
tilføjet af

Du har ret!!

Hej Torben
Tusind tak fordi du gav mig så godt et svar. Jeg forstår nu lidt mere, hvad du mener med det, at sms ikke er så god en stil. Det er måske noget man syntes er meget nemt, når man er genert.
Jeg vil virkelig prøve at gøre noget af det du skrev. Jeg vil tage en veninde med derind og så kan vi lade som om vi kigger på en gave til en fyr.Der vil jeg så prøve at komme til at tale med ham, hvis jeg føler at situationen er den rette. Har set ham før i anden butik...jeg kunne måske spørge, om det ik var ham jeg havde set i den anden butik for et par måneder siden..der smilede han nemlig til mig. Hvad synes du om den ide?
tilføjet af

har snakket med ham!!

Tak for dit svar. Jeg vil glemme alt om sms og nummer lige indtil videre. Vil bare lige fortælle, at jeg har taget dit råd til mig om at snakke med ham..Meeeeen den var svær.
Var i butikken i dag og da jeg kom ind var jeg genert (desværre) men det var også lidt for at se, om han selv henvendte sig til mig. I dag var der 2 ekspedienter og han sagde "hej" til mig først med det samme jeg kom ind i butikken, jeg smilede igen og sagde "hej" til ham også. bagefter snakkede jeg lidt med ham omkring størrelsen på nogle bukser, som jeg selv ville prøve og han gjorde en del for at finde nogle med den rigtige benlængde, der fangede jeg hans øjne og smilte til ham. Han sagde selv at benlængden nok ikke skulle være så lang, han havde jo set at jeg var lille. Snakkede og smilte kun til ham kort, han var sød..men jeg gik uden at købe noget, fordi ham den anden ekspedient var ret irriterende, han prøvede hele tiden på, at få mig i snak, spurgte om bukserne passede osv. han tog egentlig lidt den rigtige fra mig, førte an...
Men hvordan kommer jeg nu videre, hvornår kan jeg møde ham igen?? hvornår er det for tit, jeg har ik råd til at købe de bukser jeg prøvede, men hvad ku jeg så gøre næste gang jeg besøger butikken. Hvad mener du om at han sagde "hej" til mig?? han genkendte mig og vi hilste på hinanden for 1. gang....jeg er åh så glad. Håber lige du gider svare igen
tilføjet af

maria her...vil date ham hvordan??

Ham fyren i butikken, ham vil jeg bare lære at kende . Jeg vil date ham, hvordan gør man det?? Spørge ham i butikken?? skrive det på en seddel??? el bare spørge ham (den er svær)Er der gode råd til, hvordan jeg ku date ham og hvordan jeg spørger? hjælp mig
tilføjet af

søger flere ideer, hva med at ringe??

er der ik flere, der kan komme med gode svar. Nogle af jer der måske har fundet jeres nuværende kærester på denne måde?? el. bare har en rigtig genial ide til en genert pige?? jeg kan ik vente. Han er sjældent i butikken og det er svært lige at bombe ind i ham, når man ik ved hvornår han er der. Kunne man ringe til butikken??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.