6tilføjet af

Kedelig lørdag..

Hej alle debatdeltagere.
Min veninde og jeg har brugt hele dagen idag på at finde på noget at lave, vi har tænkt og tænkt men er desværre stadig ikke kommet frem til noget.
Derfor kunne vi godt tænke os nogen fede ideer fra jer som er skarpe på dette punkt ;)
Vores hjerter ville blive fyldt til randen med glæde hvis i gad at svare os!
Ps. ved godt at dette indlæg er lidt aparte i forhold til denne kategori, men vi kunne ikke finde en derpassede bedre.. soooo.
mvh. Maria
tilføjet af

Besøg

en ældre ensom i familien, det vil give glæde hos den ældre, og i vil have det dejligt bagefter ide' ?
Knus en mormor der savner besøg
tilføjet af

Mange muligheder

Hej Maria - der er mange muligheder alt afhængigt af lige så mange ting🙂Bor i i nærheden af stranden eller et svømmebad/land, var i dag en oplagt dag at tage til vandet. Et andet alternativ var at tage på skovtur med madpakke eller en tur i zoo, hvis det skulle være noget med dyr. Endnu en mulighed var at tage på shopping. Listen er uendelig, så kun fantasien (og pengene) sætter grænsen.
tilføjet af

Besøg bedstemor :-) Eller...

Som en anden nævner det længere oppe: Jeg har selv en gammel bedstemor på 91 år, som jeg ser aalt for sjældent, desværre. Her det sidste års tid er jeg flyttet lidt tættere på hende, så bor nu kun 25km fra hende. Nu tager jeg ud til hende ca. 1 gang om måneden - og både hun og jeg elsker det. Har også haft en veninde med og så blev hun rigtig glad :)
Ellers er der jo andre muligheder, hvis du alligevel besøger den gamle del af familien tit, f.eks. at tage på kunstmuseum, strikke, planlægge rejser og se på verdenskort, finde gamle billeder frem, løbe en lang løbetur, cykle en god tur, tage til stranden, spille freesbee (JA det kan man godt som voksen har jeg optaget! 🙂 ), leje en film, spille musik på instrument (hvis du har et par instrumenter stående), ringe rundt til folk og høre om der sker noget....samt ikke mindst: Tage til en af de uendeligt mange sommerbyfester, der foregår ude i det ganske danske sommerland [s]
[s][s][s]
tilføjet af

hallo

i to. I tager da i byen og fester igennem. Gør jeg i Holbæk med min gode veninde. Har ikke været i byen i 5 år, men i dag skal den ha gas
tilføjet af

snobrød

I kan lave et lille bål i en grill eller på et bålsted udenfor, og lave snobrød. Det har min veninde og jeg lige gjort. Ski'e hyg'ligt.
tilføjet af

rigtig godt foreslag

Jeg mangler også besøg ...af min eneste søn..
hilsen farmor
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.