6tilføjet af

Kandis-Johnny og journalister

Nu kan Johnny slet ikke gå ind på nogen kiosker eller supermarkeder uden at læse om alle de rygter der går vedr. hans afdøde kones eventuelle dobbeltliv...
Ovenpå sådan en tragedie tror jeg simpelthen ikke, Johnny kan VÆRE mere ligeglad med, om konen evt. skulle ha haft noget kørende med en anden... Og han kan næppe heller bruge det til at sige...nå men, hvis det virkeligt er sandt - så fuck hende! Der er vel næppe noget der ER mere ligegyldigt ovenpå sådan en sorg..?
Men det her er bare 1 af grundene til at jeg aldrig har turneret rundt som musiker...For det må være lidt svært at holde fast på sin dejlige familie derhjemme, når man sjldt er der... Og dette er måske grunden til at Sussi og Leo holder sammen stadigt...for de ved jo hvor de har hinanden - når de turnerer rundt sammen.
Til gengæld ved man aldrig hvor man har journalister! Når DE kommer med alt det sladder ovenpå denne sorg, havde man lyst til at tage den ene journalist - og slå den anden med!
tilføjet af

Journalister har flere mord på samvittigheden.

Ikke mindst lady Diana.
tilføjet af

ShuBiDua's tekst

'vi følger dem fra toppen og helt ned i pløret'........
' vi tar det sidste billede mens kisten står på klem'....

Ja, læs selv:

Jeg får ordnet min frisure i Saxogade
og elsker at glo i de kulørte blade
Jeg ku' aldrig drømme om at købe dem selv
men når jeg nu er her alligevel
så er det sejt at læse om alle de kendte
og deres familier og deres bekendte
Vi følger dem fra toppen og helt ned i pløret
og frisuren læser med og klipper mig i øret
av, for helvede.
Livet får kulør når man læser om dem
som har masser at lave og skideskønne hjem
nogle er sammen og andre er gået
og Gry er osse en båd.
Her er der ingen hellige køer
vi er næsten med i kisten når en skuespiller dør
men mens de er i live får de virkelig nået noget
og nu er Erik våd.
En mønsterlæge der er oppe i årene
forklarer hvad man gør ved frikadeller på lårene
og Lady Di fortæller ærligt mens Charlie tænder pejsen
om de 20 £ hun tabte på bryllupsrejsen
en bondemand i London som troede han var en Thrige
og en bøjet mand i Næstved som aldrig mer blir lige
deler side med en pige som har tabt sin skjorte
nu kan hun købe sig en ny fordi hun gjorde det.
Og sådan går vi op i en større kabale
både de kendte og os der er normale.
Livet får kulør når man læser om dem
som har masser at lave og skideskønne hjem
to der før var gift lever hver for sig
og Erik er på Hawaii.
Her er der ingen hellige køer
vi er næsten med i kisten når en skuespiller dør
en bokser får et barn der er født med hagesmæk
og Gry er sprunget læk.
Her er der ingen hellige køer
vi er næsten med i kisten når en skuespiller dør
de tar det sidste billede mens låget står på klem
og Erik vender hjem.
tilføjet af

Kandis Johnni

Det er en sørgelig tragedie for ham, men Han må selv sige STOP over for de snagende journalister, folk bliver trætte af at læse om alt det, og det skader hans karriere 🙂
tilføjet af

journalister og min bare

må han selv sige stop????. det er sku da ikke nemt når de møj journalister sover rundt om på hotellerne og render rund i gaderne og spørger piger/drenge på 12-14 år om de kender til noget omkring det hele så er man da som journalister meget latterlig. Kender ikke johnny særlig godt ,men jeg kender svorgeren Johnsom fandt hende og det er da så langt ude at de skriver side op og side ned om at han har været sammen med johnnys kone for jeg ved at han ikke har:-)
så stop nu det pis
tilføjet af

Johnny har opbakning..

Jeg tror bestemt ikke, at alt det her skader Johnnys karriere. Han har en utrolig opbakning hos sine fans. Og jeg tror helt ærligt, at de fleste mennesker i lille Danmark er bedøvende ligeglade med om der er hold i de rygter eller ej. De levede sammen på deres måde.. Måske er det bare ondsindet sladder. Måske havde de aftalt, at leve sådan. Dem om det. Det rager ikke os. Og selvom manden er kendt, rager det os heller ikke.
Det værste ved alt det her, er at pigerne skal høre på det. Det er synd. Jeg er ikke så bekymret for om Johnny kan klare det. Nok kunne han være sladderen foruden, men han ved hvad pressen står for, og sikkert også hvordan han skal forholde sig til den. Pigerne derimod, får for alvor at mærke hvor ond den er nu..
Jeg håber for hele familen, at Johnny kommer igang igen snarest. Først når hverdagen er i gang bliver familien uinteressant for pressen. Og til alle dem, der mener at Johnny burde stoppe og hellige sig sine piger: Det er noget vrøvl. Kandis er Johnnys livsværk, og fortsætter han, er det med hans families og pigernes opbakning. Han vil aldrig forsømme sine piger - det er jeg helt sikker på.. Og jeg tror aldrig han har gjort det heller. De har haft deres far på en anden måde end de fleste. Men den måde har ikke nødvendigvis været dårlig.
tilføjet af

Synes lige så meget...

at de såkaldte "venner" og "bekendte" der står frem og fortæller historier om hvordan deres liv var inden hun døde burde skamme sig noget så grusomt! Føj for helvede hvor skulle han finde ud af hvem de er og bare smække låget af dem!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.