6tilføjet af

kan man kalde det "utro" ??

Jeg har været en af de heldige, at få ham jeg havde drømt om gennem et helt år. Ham jeg villel have og ham som alle de andre osse vil have (forståelig nok)..
Vi har været sammen i ca. ni mdr. Selvfølgelig holder jeg ubeskriveligt af ham og er MONSTER bange for at miste ham...
Han er på efterskole nu og vi ser kun hinanden i weekenden, det i sig selv kræver en hel del tillid, og han skal have en af de helt store roller i deres musical.
I stykket skal hans kæreste tilfældigvis spilles af den pige han tilbringer ALLER mest tid sammen med.
Jeg ved at det kun er en rolle i et skuespil de begge skal spille, men jeg ved også at hun er mega forelsket i ham i forvejen.
og er der et sted hvor de to kunne komme "tæt på hinanden" er det da i et par roller som disse.
Så jeg er ærligt talt temmelig betænkelig..
Nu går jeg så og "forbereder" mig på at skulle se min kæreste, være kæreste med en anden, flette fingre og kysse....
Vil gerne have et par ord med på vejen...
tilføjet af

ikke fair

Kære an audience,
jeg kan godt forstå det er svært at skulle leve med at ens kæreste er langt væk fra en (på efterskole), ikke mindst når man, som du skriver, er så bange for at miste ham. Det er også klart du bliver nervøs ved tanken om at han skal spille kærester med en pige som du tror er forelsket i ham. Men husk, intet af dette er jo noget han har sat igang. Det er jo ikke hans skyld at han er populær, og at du er bange for at miste ham. Det er heller ikke hans skyld hvis denne pige er vild med ham. Du er nødt til at stole på ham, så længe du ikke har direkte grund til andet! Det er ret vigtigt, for hvis han tror, du mistænker ham for alt muligt, og ikke stoler på at det er dig han vil have (og det er det jo, eller var I jo ikke stadig sammen, vel?), så bliver han jo ked af det, og i værste fald tænker han at så kan det også være ligemeget.
Jeg synes du sklle fortælle ham om hvordan du ahr det med at han skal spille sammen med hende veninden i stykket, fordi du er bange for at miste ham, men også at det ikke er ham du ikke stoler på. Sig til ham at du har brug for at han bekræfter dig i at du ikke skal være nervøs, det er jo det, du har brug for, ikke? Hvis du siger det til ham på en pæn måde er jeg sikker på at han bliver glad - og at du får det du gerne vil have.
Held og lykke!
tilføjet af

det er helt rigtig

godt svar!! rigtig godt svar!!!!!!!
tilføjet af

Her er et godt råd

Fortæl ham hvad du føler omkring situationen og spørg ham om han har gjort det klart for hende tøsen at de aldrig kan blive mere end venner pga. dig! Hvis ikke han har det ligger han måske mere i det end han burde! Det er selvfølgelig surt for ham at hans bedste veninde er forelsket i ham, men er hun en god veninde acceptere hun at han er optaget og forbliver en god ven. Du kan hvis det bliver nødvendigt at forbyde ham at snakke med hende, hvis du ikke stoler 100% på ham. Han kan jo heller ikke være venner med hende hvis hun kun er sammen med ham for at lægge an på ham! Du kunne jo prøve at spørge ham hvordan han ville reagere hvis roller var byttet og du var i hans situation. Good Luck
tilføjet af

stol på kæresten

Jeg vil ikke gøre mig til specialist på det emne.. men jeg syntes det er vigtigt at stole på sin kæreste i den slags tilfælde som dette.. Han har valgt at være din kæreste og I har været sammen i 9 mdr. og du har ikke før haft nogen grund til at tvivle på jeres forhold.. af hvad jeg kan forstå... Ved godt at hende som han skal spille kæreste med i stykket er vild med ham.. men HAN er jo din kæreste.. så det tror jeg fortsætter.. ved godt det kan være svært at se sin kæreste kysse og alle de andre ting med en anden... men se det på denne måde.. I har et forhold.. han er din kæreste og det er han også når stykket er slut.. hun kan forsat kun drømme om ham.. men du kan holde om ham når han er hjemme i weekenderne.. kysse ham og vise ham at du stoler på ham.. det vil han være glad for.. Jeg har haft min egen kæreste i 15 år.. og jeg stoler på ham fuldt ud.. og det er en af de ting man skal i et forhold... holder man først kæresten i snor og ikke lader ham være sig selv eller stoler på det han gør er det rigtige så er han væk hurtigere end man kan sige OST... :)
tilføjet af

!!!!

hej
mit råd til dig er snak med din kæreste om det fortæl ham at du er bange for at miste ham,
har selv haft en kæreste der gik på efterskole, det var sindsygt hårdt men vi klarede det, han elsker mig og det ved jeg.. jeg havde det ligsom dig men vi snakkede om det og han fik mig til at føle tryg...
held og lykke
tilføjet af

snak!!!

hey you. mig og min kæreste bor ca. 130 km væk fra hinanden, vi ser osse kun hinanden vær wekendt.. han er meget sammen med en som er vildt forelsket i ham og jeg kan ikk tage det, er så bange for at midste ham, vi har været sammen i lidt over 1 år.. vi fik snakket om det.. og vi er stadigvæk sammen og vi elsker hinanden over alt på jorden.. så det der med at snakke hjælper faktisk mer end man tro.
fra mulle-pii
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.