57tilføjet af

endelig fik de scoret

det var på tide at drengene fra vestegnen fik gang i netmaskerne.flot vidunderligt mål af kalhenberg og lidt heldigt at schoubo fik scoret.nu kommer mesterskabet hjem til brøndby i.f.
tilføjet af

brøndby

ja det hva godt de kom på måltavlen og nu håber jeg de køre hele vejen nu skal elmander bare igang så køre det så brøndby bliver mester håber jeg meget de gør
tilføjet af

Ikke helt så sikker...

Hejsa
Jeg er ikke helt så sikker på at skuden vender nu. Lad os se hvordan FCK klarer sig imorgen. Jeg fandt ikke Brøndbys spil overbevisende, og de var da på hælene indtil flere gange. En overgang kunne vi rent faktisk tale om regulær belejring. Og Brøndby var ikke uheldige.
Men jow, det var dejligt at de fik hul på bylden. Jeg forstod på kommentatorerne at de faktisk ikke har spillet SÅ målløse kampe, siden 1967? Altså hvor de spillede 4-5 kampe uden at score?
Men jow, det ser da lidt bedre ud nu. Vi må da glæde os over at de ikke helt har glemt kunsten. Misforstå mig ikke, jeg er FAN af Brøndby - men jeg er også realist.
Mvh Speedy
tilføjet af

Træner

Er det ikke normalt at man begynder at tænke på om træneren skal udskiftes eller om han skal blive, når holdet (uanset hvilket hold) begynder at spille sådan. Vi må jo ikke glemme hvor meget foran de har været pointmæssigt.
I dette tilfælde hedder træneren jo Laudrup. Ham tør man nok ikke udskifte sådan lige, men er det ikke normalt at man tænker sådan?
tilføjet af

ja okey

men jeg håber snart de finder det finde spil frem som de er kendt for hurtige kontra når det er muligt det mangler vi det er det de er farlige på men det håber jeg kommer nu det må da give lidt mod siden at de vandt i dag
tilføjet af

Mmm

laudrup gør det godt nok syntes jeg men det er den lange pause der gør det sidste år hva de også foran med 10 jeg troer det er den pause der gør det
tilføjet af

Om man vil det eller ej

Så er Brøndby formentlig den klub, som gerne ser sig mest som en "forening" i forhold til de andre topklubber, - så vidt det nu kan lade sig gøre, når man nu er stor forretning.
Og dermed sagt at de ikke skiller sig af med en af de største, sammen med Schmeichel og Simonsen, omend ikke det største navn i dansk fodbold. Og specielt ikke når den "fortabte" søn er vendt hjem til vestengnen.
Og hvis det nogensinde kommer til en "uretmæssigt" fyring i supporternes øjne, - så tror jeg personligt, at der bliver ballade.
tilføjet af

Hørt!!

Og når dét så er sagt, så glem ikke at Brøndby IF ikke ligger på en nedrykningsplads, og tillige stadig er i pokalturneringen. Udsigt til mesterskab, og potentiel pokalvinder er vist mere grund til at holde FAST på Laudrup end til at stritte ham ud?
Mvh Speedy
tilføjet af

OK,

Jeg tænkte bare på om, at fordi man hedder Laudrup har man intet at "frygte".
Hvis træneren nu hed Jensen, var man jo nok begyndt at tænke lidt i de baner. Det har jeg da set hos andre klubber, ikke bare i DK men også i udlandet.
Uanset om der har været pause eller lign. Hvis man ikke får point i så mange kampe i træk, ja så sidder træneren ikke helt så sikkert i det.
Bare en tanke.
tilføjet af

Laudrup-bonus?

Hej anonym
Ja, jeg er sikker på at M. Laudrup, om nogen, ville nyde godt af en form for Laudrup-bonus. At han ville være fredet i klasse A, i modsætning til Jensen, Hansen eller Petersen.
Men sagen er jo at de da godtnok har tabt points i forhold til FCK, men Brøndby er stadig inde i varmen til såvel mesterskabet som i pokalturneringen.
Jeg erindrer at Bayern München blev trænet af Rehhagel (som nu er landstræner for Grækenland). B. München førte stort til mesterskabet, var også med i pokalturneringen, men var røget ud af Champions League. Han blev fyret pga ikke opnåede mål. Det siger lidt om hvor højt B.Münchens ledelse prioriterer Champions League?
Så galt går det nok ikke M. Laudrup :o)
Mvh Speedy
tilføjet af

Det har du nok ret i

Jeg tror heller ikke, at det ikke går så galt for Laudrup :-)
Heldigt for ham at han ikke hedder Jensen :-)
tilføjet af

FCK!!!!

Helt klart at det er fck der vinder med det spil de to hold præstere har I fulgt med????????????? Jeg håber da inderligt at det er fck der tager mesterskabet hjem igen i år det kunne da være helt eksepsionelt specielt efter at vi har hentet Bundby med så mange point!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Det er...

Det er da helt klart FCK der vinder. det er bare et top nice hold! Jeg synes de SKAL vinde. Det er simpelthen det fedeste hold. Hader Brøndby de skal overhovedet ikke vinde!
tilføjet af

Super fck

De sidste 6 point bliver ikke noget problem!
Fck har fået den bedste start på foråret, og med en sejr over Rosenborg, er de da ikke til at skyde igennem.
At agf fik mål i går, er da en skandale!
Ingen tvivl om at GULD er et registreret varemærke tilhørende FCK
Hvorimod GUMMIBEN er et registreret varemærke tilhørende BIF
tilføjet af

Der er lang vej

i modsætning til tidligere hvor man spillede en ude og hjemmekamp, spilles der idag med dobbelt møder. Og derfor er der 10 kampe tilbage altså næsten en hel serie. Der er dog 3 hold som har skilt sig ud Brøndby som har en ekstra hjemmekamp der jo skal vindes. Desuden skal de møde hinanden så skal vi ikke vente med at kårer en vinder.
I øjeblikket ligger dog meget til Vestegnen men de skal jo vinde og ikke som fornyeligt tabe en serie kampe. Så også Midtjylland må have en chancé
herollen
tilføjet af

Hader er et stort ord !

Jeg kan ikke forstå, at man som tilhænger ikke kan acceptere at andre har et favorithold.
-
Når man bruger så store ord som du gør, er det på grænsen til hooliganisme. Så dig ville jeg da være bange for at møde på gaden sammen med dine andre fodboldvenner. - Få et liv, hvor du kan acceptere, at vi ikke alle holder med FCK, men at fodbold kun er et spil.
tilføjet af

enig tøs

Jeg kan ikke være mere enig i det du siger. vi skal snildt få hevet de sidste point hjem som der mangler!!!!!!!!En stor FC hilsen om endnu en sejr!!!!!!!

Laudrup du vinder aldrig guld!!!!!!!!
tilføjet af

Ingen tvivl hos mig....

...FCK vinder mesterskabet.
Så kan de lære det, her ude på vestegnen
tilføjet af

Selvfølgelig tager vi mesterskabet

Selvfølgelig tager BRØNDBY IF mesterskabet, Vi tager ind da The Double igen i år..!
Tror simpelthen ikke på at FC(u)K kan klarer det, de har problemer nok i forevejen med kontrakter og en retsag:)
VI tager mesterskabet
tilføjet af

Selvf Vinder Vesterdrengene !!

Selvf Vinder Brøndby, Hvad skulle de ellers gøre❓Vi har haft mesterskabet i vores hule hånd hele året!! At vi havde en dårlig start i den anden sæson, det er ikke godt, Men det er helt 100 vi vinder mesterskabet.
Som Laudrup sagde til speakeren, Line i Onside Sport hvor hun spurgte til FCK og BIF:
Line: "Hvordan tror du det vil gå resten af året Don Ø ?"
Don Ø: "Vi vinder danmarks mesterskab og tager guldet i Royal Leag"
Line: "Og hvad med Brøndby, Laudrup? Hvad sker der resten af året for jer?"
Laudrup: "Vi vinder Pokalen, mesterskabet og udvidere stadionet til 100.000 tilskure."
Line: "Er I helt sikre på det?"
Laudrup: "Nej, Men det var Don Ø Der begyndte!"
- Sevf vinder Børndby da, og gør vi ikke har vi stadig selvtilliden i behold!
- Borgsen
tilføjet af

mog

de vinderbif
tilføjet af

fck i tag fejl

der tag du fejl.... BRØNDBY skal nog vinder mesterskabet... også skal der fæstes helle naten
tilføjet af

bif forever

dumme dumme tøzzz.. fck er for dårlige til at vinde.. indse det nu
tilføjet af

F.C.K!!!!!

Selfølgelig vinder F.C.K de styrer jo totalt vildt!!!!! go go go F.C.K
tilføjet af

HÅNDbold

Ja, de eneste to danskere der ikke så hånd på bolden ved AGF´s mål, var dommeren og hans assistent.
Jeg er godtnok Brøndby fan, men det er sgu ikke på den måde kampe skal afgøres. Hvad den jo så ikke blev. Men hvad hvis kampen var endt 2:2?
Det er meget fortjent at FCK vandt.
Speedy
tilføjet af

..........

Tro på det!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Begge hold skal bare vinde

de resterende kampe, så får du ret. Meeeen, FCK har sgu vist det flottest spil hidtil i forårsrunden, så du er vist ikke helt forkert på den.
Men jeg tror at Brøndby "finder deres ben". Og vil vi ikke allerhelst have så meget spænding som muligt? Det vil jeg ihvertfald. Og så var Brøndbys forspring altså for stort.
Mvh Speedy (Brøndby fan)
tilføjet af

Sådan!

se du er en fan som jeg synes der er noget ved! Tiltrods for at du er tilhænger af vores største rivaler ser du tingene med neutrale øjne. Et stort skulderklap til dig, det er indbegrebet af fairfan!
tilføjet af

Hir hir hir....

Sagde Laudrup virkeligt det? Ærgerligt jeg ikke blev hængende så længe. Det var sgu friskt svaret. Og ja, "Donnen" har jo taget fejl før.
Venligst Speedy
tilføjet af

ØHHHHHH

tager the double IGEN??? i år søde det var ikke jer der tog the double sidste år eller er den smuttet totalt forbi dig FCK er de regerende mestre og vi tager den for tredie år i træk
tilføjet af

Tak tak....

Ja Drømmeren...det er jo sådan, at selvom man har et favorithold (jeg er ikke fanatisk) så skader det jo ikke at være realist samtidig vel? :o)
Og jeg har den indstilling at når de 90min er forbi, så har den der har scoret flest mål vundet (medmindre der er selvmål). Og det har FCK nu engang klaret flest gange i forårsrunden.
De må også være mentalt på toppen med al den medgang?
God sæson fra Speedy ;o)
tilføjet af

"Hade" en modstander?

Gad vide om man tænker over det ord når man bruger det? Kan man HADE Pepsi Cola, bare fordi man foretrækker Coca Cola?
Jeg tror ikke at man for alvor kan hade hhv FCK eller BIF? Man kan være tilhænger af det ene hold, men stadigvæk respektere det andet?
Jeg tror ikke jeg er i stand til at HADE noget eller nogen. Måske hvis jeg havde et barn, og det ville komme ud for noget slemt, så kan det godt være at jeg må æde mine ord i mig igen.
Måske skal man udsættes for noget slemt, før man indser at fodbold bare er en sport som vi har meget glæde af, og som vi ikke virkeligt kan HADE?
Mvh Speedy
Tab og vind - med samme sind!!?
tilføjet af

Enig

Er selv stor FCK fan og går rigtig meget op i det. Men jeg har også den holdning at hvis FCK har tabt eller spillet uafgjort og det var fortjent jamen så er den ikke længere. Selvfølgelig er det røv ærgeligt når det sker, men lige gyldigt hvilket hold man følger så kan det ikke vinde hver gang, og så skal man kunne give det andet hold et skulderklap når de har gjort det godt!!!!
tilføjet af

EFB!

Hverken FCK eller Brøndby vinder? Selvfølgelig gør ESBJERG det !!
tilføjet af

FCK igen igen

Hvis der skal være bare lidt retfærdighed til, så får FCK endnu et mesterskab i hus.
De spiller bedst, og har de bedste fan, - derfor skal de vinde, men det ser jo lidt sort ud må jeg indrømme.
Livet går videre uanset hvem det bliver.
tilføjet af

Krise

Ordet krise vil dukke op i en klub flere gange i løbet af en sæson. Brøndby har nu "overstået" deres forårskrise - mens jeg har svært ved at tro FCK kan forsætte deres flotte start. Derfor er jeg ikke meget i tvivl - om jeg kan li det eller ej - at Brøndby iår henter et Fortjent Dansk mesterskab til Vestegnen
tilføjet af

FCK!!!!

Hallo.. hvad sker der.. det er da så meget FCK der vinder.. hader Brøndby.. og Brøndby-fans.. de må bare have en iq på 50! det er helt vildt.. og så stemmer de garanteret på Venstre.. Brøndby-fans er ikke andet end usympatiske! Og holdet.. De må sgu da bare æde sig så fede i vinterpausen, at de ikke kan slæbe sig rundt på banen.. Det går altid galt efter vinterpausen for dem..
Anyway.. Det er FCK, der vinder, fordi det er det enste rigtige..
tilføjet af

ind se det nu brøndby

vi kender historien, fck vinder guldet som vi plejer, brøndby kan ikke spille bold nå det gælder, og en sikker 3-0'er så.........
tilføjet af

FCK !

Fck skal helt klart vinde det pis, de er bedre end brøndby , aka BUNDBY!
Se selv, BRØNDBY-FCK = 0-3 !
FCK på udebane !
Hah !
De er vindere <3
tilføjet af

Brøndby vinder

Brøndby vinder...
tilføjet af

stadig ikke nok

godt nok scorede Brøndby i weekenden, men de er ikke sikre... de har vist alt for dårligt spil, til at de fortjener at vinde(hehe fck fan er man vel)!!! Brøndby er selfølgelig stadig foran, men det kraver mere hvis de skal vinde!!
tilføjet af

Brøndby <33

jeg kan ikke forstå alle dem der tror at F(u)CK bliver danske mestre i år, fordi brøndby viste klasse fodbold i efteråret og her i de første par kampe i foråret har det så gået knap så godt, men den skal nok gå og brøndby bliver danske mestre i år !
Brøndby <33 - sang
vi skal ud og vise vi er bedst forsare vores stolthed igen vi er bestemt vi histoie er fortjent mesterskabet det skal hjem igen
la la la la la la la la ....
tilføjet af

FCM

tager den jo.... så det' ingen problem! (:
tilføjet af

En gang Brøndby.

En gang Brøndby, altid Brøndby. Der er kun en klub i hele Danmark, der starter med FuCK, men det er der nogle fuckére der ikke kan finde ud af, selv når de skal rakke Brøndby ned, bruger de deres eget navn, FUCK.
Brøndby I.F. er Danmarks bedste fodboldsklub, og har altid været det,også dengang at de to såkaldte Københavner klubber måtte slå sig sammen, for at blive Europas storklub. Brøndby bliver selvføgelig MESTERE.
tilføjet af

dag drømmer........

det er da klart at bif vinder.... det er kun dagdrømmere der kan tropå at københavnerne kan indtage 1. pladsen
tilføjet af

Vi henter dem

Helt sikkert at vi henter Brøndby, vi her jo en kamp til mod dem, som vi vinder, og de sætter selv de sidste point til.
FORZA FCK
tilføjet af

Per Per

Per Per Nielsen, han kom til at sige noget forkert i Onside after dark.. det avr at det var flot af fcukerne at de ku vinde de der kampe der... Men... hvem spillede de imod?? skod hold.. og da fuckerne slog brøndby.. ragede det da mig for ejg vewd at guldet kommer hjem til vestegnen.. så fuck indbyrdes kampe... nu ser vi frem til the double IGEN.. lissom i 1998.. og så kan man så osse si.. HADER FCK og smile :D...
HADER FCK D:
tilføjet af

Livet er for kort .....

til at hade andre klubber.
FCK spiller bedst her i foråret - og kommer nok også til at trække the double hjem igen.
BIF har på intet tidspunkt været overbevisende - men FCK fortsætter med at vinde, på trods af et hårdt program.
tilføjet af

hverken FuCK eller Bundby vinder

Det bliver et hold fra provinsen :D
tilføjet af

En dag, der drømmer?

Eller er der tale om en dagdrømmer?
Det sidste er vidst tilfældet, ikke?
tilføjet af

Fint...sejt...cool

Hejsa Tanja
Jeg tror ikke at vi to kan kaldes "deciderede" fantikere hvad fodboldhold angår? Jeg kan sidde og nyde en god kamp, især mellem FCK og Brøndby IF. Og det er da naturligt at acceptere at det bedste hold vinder?
Jeg vil til gengæld nok sige at hvis BIF har haft 90% af spillet, og haft 15 chancer modsat FCK´s 3, så vil jeg sgu have svært ved at sluge at FCK vinder. Men pyt, det sker sguda ikke sådan som BIF nosser rundt i det i blikøjet.
Mange venlige hilsener fra Speedy "MHM"
tilføjet af

Drøm videre...

Der er da lang vej endnu!!!
tilføjet af

jydeligaen;)

Hejsa der;)
Hvilket hold mener du så kan tage mestertitlen fra FCK og BIF?.
Mener det kunne da være spændende med et jydsk hold igen,mener vist det var AAB i 99 der sidst tog titlen
tilføjet af

Må da være Randers FC :-)

Med den gejst RFC har fået, vinder de da guldet om ikke i år så næste år da :o)
Ja, det bliver da sjovt med 9 jyske klubber i næste sæson, noget andet sjovt, er at det ikke kun er i 1. division, at jyske klubber ligger i toppen, men også i 2. division - hvad sker der lige derovre på Djævleøen? *gg*
Det er måske FCK og Brøndby, der tapper ALLE talenterne derovre? I så fald synes jeg det er en skam, hvad fedt er der ved at sidde og hæve en direktørløn som 3. udskifter?? Det er da vist kun "fedt" hvis man primært tænker på klejner end på spillet...
tilføjet af

Provinsen

tilføjet af

Drop limen

Drop limen, så kan det være du kan ramme de rigtige taster.
tilføjet af

Lidt sjovt....

Det virker lidt sjovt for mig at I i den grad er i stand til at overse FC Midtjyllands stilling i tabellen?
Jeg tror at FCK og BIF ville være dårligt rådgivet ved at koncentrere sig om AAB og FCRanders eller hvad de ellers hedder, når det er FCMidtjydeland der ånder dem i nakken?
Speedy
tilføjet af

FCK dk mestre ?????

Hah fck var kun heldige med at vinde det danske mesterskab!!!!!!!!!!!!!!!! FCM fortjente det!!!!!!! men hva fan det bliver de næste år🙂:) :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.