2tilføjet af

Kan jeg tillade mig at spise?....

Hej 😉
Jeg er i gang med en slankekur, hvor jeg udelukkende kun spiser sunde ting, får masser af fibre osv, men derfor har jeg jo også skåret meget ned på min indtagelse af slik og søde sager (især kage!). Jeg får meget tit lyst til junkfood, kage m.m, så jeg har gjort mig den tanke om jeg ikke bare kan have én usund dag om måneden? Fx én fredag om måneden hvor jeg bare må spise alt det jeg vil? Pizza, kage, kakako osv? Tror selv det ville hjælpe på trangen, men ville det ødelægge min slankekur fuldstændigt?
Kærlig hilsen Taberen 🙂
tilføjet af

Sukker kræver mere sukker

- det er det rene selvpineri, du har gang i. Det hjælper ikke noget at "skære ned" på det du ikke skal have. Det skal væk. Hvis lysten til søde sager og junk fortsat er i generende grad, så er det fordi, det ikke har været væk længe nok - eller sagt på en anden måde; det er ikke sundt nok du spiser.
tilføjet af

Jeg kan hjælpe .

Jeg har altid været meget aktiv, for nylig i militæret. da jeg sagde op, tog jeg hurtigt på pga mangel på motion. men fandt en måde at holde sukkertrangen nede ved at spise stærk mad. putter altid chili, peber og hvidløg i min mad. og har slet ikke den samme trang til usund mad mere som jeg havde før . udover at det tager trangen er det sundt, og det sætter din forbrænding meget op .. plus det hjælper altid at drikke koldt vand hvis du er lækker sulten .. håber du kan bruge det til noget
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.