7tilføjet af

Dette er ikke en joke

Hvordan i alverden skal man som ikke mærkevaredyr sikre sig !
Jeg har da ikke styr på hvikle navne er navne på tøj ect til overpriser, det kan åbenbart koste mig dyrt at jeg ikke kender navne på f.eks. skjorter
Sygt: http://rejser.guide.dk/Italien/Sikkerhed/Jura%20%26%20regler/Shopping/Dansker_fik_k%C3%A6mpeb%C3%B8de_for_k%C3%B8b_af_kopivare_2113481
[:*(]
tilføjet af

Uanset hvad

Så giver tåbeparagrafen ikke fritagelse for straf.
tilføjet af

Nej, men sikken en bøde

Jeg tør slet ikke rejse til Italien efter at have læst dette. Jeg ville ikke ane, det var kopivarer. Jeg kender ikke noget til de forskellige mærker, og jeg ville ikke kunne betale bøden. Man kan lade være med at købe noget overhovedet, men der kunne være andre ting, man ikke har kendskab til.
Jeg må hellere advare min svigerdatter og søn, som skal rejse til Rom. De skulle hellere finde et andet sted.
tilføjet af

Hvorfor kun advare mod Italien?

Det er lige så slemt i Frankrig og vel egentlig i hele Eu hvis ellers de forskellige landes politi og toldere gad gøre noget ved det.
http://ekstrabladet.dk/kup/forbrug/article985470.ece
Folk der har været på camping i Italien ved at det er italienernes største fornøjelse at smøre turisterne så kopivarebøderne er sikkert en god ekstra indkomst for staten og det er jo kun turister det går ud over.
Franskmænd har alle dage været lidt for sig selv og de gør det for at forsvare deres egne mærker.
tilføjet af

Ja, det tænkte jeg på bagefter

Det var den kæmpebøde, der skræmte mig. Jeg har en gucci pilleæske ?? som jeg har fået af mit barnebarn. Min mand et ur. Jeg har allerede sendt hende en advarsel. Jeg troede ikke det var ulovligt at købe kopivarer. Men naturligvis forstår jeg det godt, at man vil stoppe det. Men det skræmmer mig, at er man uvidende om den slags kan man få en bøde, der ikke er til at betale. Min mand siger man må sætte sig ind i lovene inden man rejser, men man kan jo ikke læse alt. Man skal da vide, hvad man skal undersøge.
tilføjet af

jo den gør

Du skal blot købe en ægte taske til en tåblige og fuldstændig vanvittige overpris så slipper du jo for straf.
Hvorimod alm. mennesker som køber en genstand som de ikke ved at nogle har valgt at sælge til svage sjæle til en overpris også skal have statens støtte hertil !
Så hvad er det lige der er tåbligt ???
tilføjet af

Nemlig

Det er problemet, godt skrevet !
tilføjet af

nu er sagen jo så den

at kopiprodukter bliver solgt LANGT under normalprisen, så hvis du køber eksempelvis et par Gucci solbriller til 200 kr på et gadehjørne burde der være en alarmklokke der ringede. Og lad nu være med at påstå du ikke kender de mest eksponerede mærker.
Hvorvidt en Gucci taske er prisen værd eller ej, er ikke diskussionen her
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.