12tilføjet af

Kan ikke tage mere..

Tænkte først at skrive "Jeg vil dø!", for det er en tanke der går igennem mit hoved hver dag. Skulle jeg standse i fodgængerovergangen, springe ud foran toget..
På jobbet bliver jeg chikaneret af en kollega foran de andre og det er umuligt at få nyt job pga. krisen, har forsøgt at få en kæreste men hver gang jeg skal mødes med en fyr, er han alligevel ikke interesseret, selv om jeg taler stille og roligt og normalt til ham.
Jeg har prøvet at få nogle interesser der skulle dæmme lidt op for alt det negative, men også der går det skævt. Mit liv er lidt ligesom at slå i en dyne, jeg står op og er nærmest forvandlet til en zombie for at holde min arbejdsdag ud, og når jeg så sidder alene hjemme er det altid i en strøm af tårer. Jeg ved at det vender en dag, men kan ikke holde uvisheden ud. Jeg ville ønske min økonomi var til en rejseorlov, men chancen er ikke stor for at jeg ville kunne få lov via mit arbejde.. aargh.
tilføjet af

læger..

har haft 2 læger, som er totalt ligeglade, tlf.rådgivning er prøvet.
tilføjet af

prøv igen

Hej
Så må du prøve igen, det lyder da ikke som om det går helt som det kunne får en ung med job og egen økonomi. Har du ingen intr. som du kan kaste dig over, gåture, sport, håndarbejde - familie, dyr eller lign. Somme tider kan vi mennesker køre os selv ned i et sort hul, og trænge til at få et "los" bagi - eller en støttende hånd. Hvorfor er lægerne "totalt ligeglade!❓har du forklaret din situation tilstrækkeligt ellers må du da prøve igen
tilføjet af

tjaah.

det meste er prøvet, har selv betalt psykolog, har prøvet forskellige interesser, jo mere jeg prøver jo værre går det... det var derfor jeg mente debatten skulle slettes, for der er ingen udveje.
tilføjet af

Hej elle.........trøst

Hej elle.......jeg ved hvordan du har det, jeg har selv været der.....følelsen af håbløshed er næsten ikke til at bære. For mig hjalp det at få styr på mine tanker og hjælpen kom helt uventet da jeg hørte en sang.....sangen fik mig bogstavelig talt til at se frem og fik mig overbevist om, at der altid er lys for enden........I stedet for at opgive det hele, blev jeg lidt fanden i volsk........
Prøv at lyt til denne sang......lyt godt efter teksten
If I can dream
http://www.youtube.com/watch?v=4S3SnFS9EH0&feature=related
tilføjet af

....

jeg foretrækker nu Michael Jackson's "Beat it"... det står i mit testamente at den skal spilles når jeg dør.
tilføjet af

Øhhh........Dejlig beroligende melodi.....hmmm

Ok......hver sin smag.....på mig ville den nu ikke virke særlig beroligende eller sigende og da slet ikke gøre mig mindre forvirret....tværtimod.
Det jeg bla. mente med "If I can dream" var, at den fik mig til at tænke.....den fik mig til at se, at jeg manglede at få sat ord på.......Den fik mig til at se, at alle de tanker jeg havde indeni manglede ord. Det blev til en længere periode hvor jeg fordybede mig i mig selv og fandt ud af, hvad jeg egentlig ville med mig selv.......OG......musikken/teksterne, gav mig svar på en masse.......
tilføjet af

Som du skriver

det meste er prøvet. Det meste er ikke alt. Der er altid en vej fremad. du har bare ikke fundet den endnu.
Somme tider skal vi mennesker gå af mange og snørklede veje før vi finder den rigtige. Du må ikke give op. Det er ikke et nederlag at prøve noget der ikke er det rigtige. Det er blot et tegn på at vi skal søge andre steder.
tilføjet af

Prøv

Mht. chikane på job:
Hvor er din leder i det her??
Det er IKKE skamfuldt at tale med sin leder om den her slags problemer. Ledere har jævnligt medarbejdere med problemer - grædende ... Du vil ikke være unik og det er helt OK!
Ledelsen bør være meget interesseret i at løse en sådan konflikt. Ud over at det er utroligt hårdt for dig - så er det også uproduktivt og et udtryk fra svag og fraværende ledelse.
Hvor er din fagforening?
De ser også masser af den slags sager og har erfaring i løsning af problemerne.
Det er ikke et udtryk svaghed at bede om hjælp.
Mht. kæresete:
Hvis du efter hver arbejdsdag er totalt udmattet pga. psykisk alarmberedskab - ja så er du bare ikke særlig attraktiv på kærestemarkedet. Trist men fakta. Også derfor er det vigtigt at ændre situationen på arb.
Herudover - meld dit ind i en sportsklub - fx. en løbeklub hvor der ikke er kønsopdelte hold. Motion giver også mentalt overskud - hjælper med til at bearbejde arbejdsdagen - og er et godt sted at møde mennesker.
Held og lykke!
tilføjet af

fine råd..

har prøvet fagforeningen, men de vil ikke gå ind i det og min leder kan jeg ikke tale med. Kæreste har jeg aldrig haft og får nok heller ikke.. mænd tænder ikke på mig og siger bare at jeg er GRIM GRIM GRIM... 🙁
tilføjet af

hmm

Hvis en mand siger at du er grim mon så ikke han trænger til briller og et kursus i medmenneskelighed - det er da en værre gang fis. Alle ser forskellige ud og det skal vi da også. Hvis alle så ens ud så var det jo ligegyldigt - og at sige du aldrig får en kæreste, er da at opgive på forhånd.
- der må være nogle gode ting i dit liv, skriv en positivliste - kun positive ting. Når du kommer i tanke om dem. Det kan jo være meget forskelligt. F.eks om en gang du sagde fra, om den måde du behandler andre på, at du er god til at lave mad, eller noget helt andet. Noget du er sikker på du er god til, har klaret selv om det var svært mv
- prøv det, måske kan du ikke komme på så mange ting den første gang men det kommer hen af vejen når du bliver fokuseret på det. Og skriv det ned så det er til at se og minde dig om !
held og lykke igen
tilføjet af

lige nu

kan jeg ikke rigtigt finde noget der gør mig glad... desværre.
tilføjet af

små sejrer

Kender det kun alt for godt fra mit eget liv. Samme tanker, samme selvværdsproblemer. Jeg har ikke nogen løsning da jeg slv gennem går dette, men noget der hjælper, lige meget hvor latterligt det end lyder er, at du giver dig selv ros i løbet af dagen for selv det mindste du gør godt. selv det mindste skal du give dig ros for, det er med til at genopbygge dit selvværd i små portioner. Fokusere på det positive.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.