33tilføjet af

Kan ikke tåle alkohol

Jeg ved godt, at det her lyder som en god historie, men det er faktisk rigtigt - jeg kan ikke tåle alkohol. Jeg får udslet på armene, i ansigtet og på halsen, som bare brænder svier og klør ad h...... til! Jeg har aldrig kunne tåle rødvin, men de seneste par år har det udviklet sig til også at omfatte hvidvin, øl, spiritus og ja, jeg kan ikke engang drikke en breezer uden at slå ud af det. Nu er jeg ikke den, der går vildt meget i byen mere, men det ærgrer mig da, at jeg aldrig kan tage et glas vin med kærsten en fredag aften eller drikke et glas champagne til nytår.
For et halvt år siden gik jeg til lægen for at få en forklaring på det, og hun tog en blodprøve, for at undersøge mit levertal. Det viste sig så, at mine levertal var rigtig fine - til gengæld viste blodprøven, at jeg danner et antabus lignende stof i mit blod, og at det altså er derfor, jeg ikke kan tåle at drikke. Når jeg indtager alkohol, så får jeg en meget mild udgave af den reaktion, som folk på lægeordineret antabus får, hvis de drikker samtidig med at være på antabus.
Jeg indrømmer gerne, at jeg fandt det meget underligt i starten, men nu har jeg vænnet mig til tanken, men det irriterer mig grænseløst, når folk ruller med øjnene, når jeg siger nej tak til et glas. Når jeg forklarer hvorfor, så kan man bare tydeligt se, at den hopper de sgu ikke på - selvom det jo er sandt!
Nu kunne jeg så godt tænke mig at høre, om der er andre end mig, der også danner det her antabus lignende stof??? Og ved I, om der er noget at gøre ved det? Min læge er ikke super samarbejdsvillig, for som hun sagde til mig: du skal jo bare være glad for det, for du bliver jo aldrig alkoholiker! Så hende kommer jeg ikke så langt med - hun forstår simpelthen ikke, at det er noget, jeg er ked af. Er jeg virkelig den eneste med denne lidelse? Det skal lige understreges, at jeg ikke skal ud og drikke mig plørefuld, hvis jeg kan finde en måde at undgå den allergiske reaktion på - jeg ville bare gerne kunne drikke et enkelt glas eller to engang imellem.
tilføjet af

nyt for mig

Hej...
... og undskyld. Det må være meget frustrerende. Jeg kan slet ikke hjælpe dig, men jeg har godt nok aldrig hørt om den "sygdom" før.
Jeg ved bare, at det aktive stof i "antabus" stammer fra gummitræer. Det var sådan, at man ligesom fandt ud af virkningen af antabus. Så hvis ikke lige du er et gummitræ, så lyder det bare lidt mærkeligt. Men jeg er ked af det på dine vegne. Kan du ikke få et "antistof"? Måske har du den forkerte læge. Han/ hun lyder ikke så forstående overfor dit problem.
tilføjet af

Det er et arveligt gen

Det er et arveligt gen. Det er fordi du ikke producerer stoffet aldehyddehydrogenase i kroppen. Det medfører at du dårligt kan tåle alkohol, for når du omsætter alkohol dannes der et giftigt stof, acetaldehyd, der gør at man får det dårligt og blusser op i ansigtet. Faktisk er det den samme kemiske reaktion som man fremkalder med stoffet antabus for at afvænne alkoholikere. Ca. 40% af alle asiater har denne genstruktur, så du er langt fra alene!
Desværre er der ingen kur.. Så du må bare få det bedste ud af et liv uden alkohol!
Hilsen Mikmic
tilføjet af

Det er til at leve med

På grund af sygdom, har jeg heller ikke haft det så godt med alkohol. I Netto har jeg købt alkoholfri Tuborg. Den smager udmærket.
tilføjet af

ang. asiatere.....

så vidt jeg ved er det mest kinesere der alkoholresistente, min søn bor i østen, og da vi talte om det, sagde han at japanere kan drikke, så han ihvertfald ikke kan følge med, og han er dansker i mange generationer, min søns kæreste er kineser, og hun drikker et el. to glas vin, men bliver så også rød på halsen, og hendes bror, iflg. min søn kan slet ikke tåle det og slår ud som du beskriver at du gør
tilføjet af

Alkoholfri, intet problem

Købte en gang på en tank en ganske glimrende flaske vin. Først efter et par glas opdagede jeg at det var en alkoholfri, og måtte erkende, at jeg faktisk ikke umiddelbart smagte forskel. Virkningen på længere sigt (nogle flere glas) ville selvfølgelig ikke have været den samme, men da man ikke sidder og nyder et glas vin med kæresten for at få en kæp i øret, så er det da fint-fint. Prisen er stort set den samme, men det er da til at leve med.
Jeg kan godt lide et par glas velsmagende (ikke dem til 19,95) vin, så helt ukritisk er jeg ikke.
Hvis du er til øl, findes flere helt alkofri, men der er stor forskel i smagen, så prøv dig frem.
Skal du til fest eller middag, jamen, så væn dig til at have din egen flaske(r) med. Stil den på gulvet ved siden af din stol, det kan sagtens gøres diskret, hvis det er nødvendigt, det har jeg gjort til adskillige (firma)jule- og sommerferiefrokoster, hvor jeg skulle køre hjem.
Good luck med det.
tilføjet af

Åhhhh hvor jeg føler

med dig. Dette er da slet ikke til at leve med var.
Skal sku ikke beklage mig. Jeg har "kun" sclerose.
Skal vi bytte???
tilføjet af

...

Ja, jeg undskylder da meget, hvis mit problem ikke er ligeså stort som dit, men derfor kan det jo godt være et problem for mig!! Forstår ikke, at du gider at svare på mit indlæg, hvis du ikke har noget konstruktivt at sige.
Til alle jer andre, så siger jeg tak for jeres svar! Det var faktisk rart at høre en lidt mere videnskabelig forklaring på det - som sagt var min læge ret ligeglad med min situation, så hun forklarede ikke så meget om, hvorfor jeg ikke kan tåle alkohol - konstaterede bare, at det kan jeg altså ikke. Jeg har prøvet alkoholfri vin, og det er da også et rigtig godt alternativ, selvom det har en noget anden smag. Håber jeg kan finde en alkoholfri champagne til nytår - findes det??
tilføjet af

Klart at jeg svarer på noget så dumt.

Tænk i 2 min over hvad du må opgive, levet uden, smerter, det økonomiske, at det går ud over dine børn/familie mm, at der er ting di ikke kan, ting du ikke har råd til fordi du ikke kan tåle alkohol.
Tror du ikke der er mange der syntes du er for plat?
Find en sygdom der er bedre end at du ikke kan tåle en lille en..... Glædelig jul(og skål)
tilføjet af

Jeg kan heller

ikke tåle alkohol, men det er fordi jeg er alkoholiker, vel og mærke ædru alkoholiker. For mig er det et kemisk stof, og hvis jeg drikker, bliver jeg afhængig med det samme. Derfor er jeg nødt til at forblive ædru, det er ihvertfald ikke det værste der findes. Jeg mindes endnu, hvor megt jeg har gjort mig selv og andre bekymrede.
Jeg håber jeg kan forblive ædru.
tilføjet af

mht. "allergien"

Hejsa der
Det var med spænding i sindet, at jeg læste dit indlæg.
Jeg kan nemlig heller ikke tåle alkohol.
Bare jeg drikker en tår af et glas hvidvin, så er den gal.Selv hvis jeg drikker hvidtøl kan jeg mærke varmen i ansigtet.Det hele prikker, min næse banker, og jeg får ligesom en rød maske i ansigtet, dog hvid ved øjnene og rundt om munden.
Det skal dog lige siges, at det først er efter at jeg er begyndt at tage antidepressive piller at dette problem er kommet.
tilføjet af

ak ja

Kæft du må have et kedeligt liv siden du kan finde på at genere en debat som denne.
Jeg finder den faktisk ganske interresant og spændende, hvis du ikke gør.... så hold det da for dig selv, eller opret din egen tråd.
tilføjet af

Det eneste dumme her..

Er sgu da dit svar! Manden efterlyser en forklaring på hvorfor han har, hvad han troede var en sygdom!Det er sgu da helt naturligt, uanset hvad det drejer sig om.. Klaphat!!!
tilføjet af

champange

har købt alc fri champange i føtex, har ikke smagt den endnu, men den kan altså fås.
tilføjet af

Overvejet joints?

Selvfølgelig opfordrer jeg dig kun til at ryge joints i lande, hvor det er legalt ;)
joints kunne være et alternativ - en lille splif før maden og så alkoholfri vin kunne give en fin hyggefjer på..
tilføjet af

Alkoholfrie forslag

Hej
Hvis det vitterlig er enzymet du mangler, er det
ikke en allergi(IGE, IGG osv.), og du burde kunne tåle små mængder alkohol,
ligesom asiatere, men det tror jeg ikke da dine levertal var ok.
Men til det vigtige, jeg har lige været en tur
syd for grænsen og prøvesmagt nogle alkoholfrie
ting.
Jeg kan anbefale en øl og en champagne.
Øllen hedder Jever Fun og champagnen Light
Live. Øllen smager som en alm. tysk øl med
meget humle, man kan ikke smage den er uden
alkohol. Ved champagnen vil jeg anbefale den
hvide den kommer tæt på den ægte vare, den
lyserøde har en tendens til at smage af juice.
Øllet kan man ihvertfald få i Realmarkt
i Flensborg og Champagnen i City Grossmarkt.
tilføjet af

ok så jeg er ikke den eneste....

Jeg har de sidste 2 år fået en meget kraftig reaktion når jeg drikker alkohol... i starten var et bare rødvin, men nu er det ligemeget hvad eller hvor lidt jeg drikker... jeg slår simpelthen ud af det. Det er så nederen... det klør og er primært på brystet, ryggen, hals og hvis jeg har drukket meget så også ansigtet. Min læge siger at det er en allegisk reaktion.... så har ind imellem taget benadryl dagen jeg skulle drikke.. og fulgt op med en til dagen efter. Derudover drukket 2x 1/2 vand vand inden jeg gik i seng... pøj pøj og skriv hvis du finder noget inden jeg gør :-)
tilføjet af

Narko og stoffer

Har du prøvet det?
Hash - kan jo gøre en lidt rundtosset - ikke ligeså godt som en god alko-brændert, men i mangel af bedre..?
Og hvad med cokain? Det sus er jo bedre end næsten sex?? Og der findes jo et utal af morfin-baserede lovlig medecin, som giver lidt den sammebrandert som alkohol. Men det er måske ikke virkningen af alkohol der interesser dig?
Smagen af god vin eller øl til maden er jo uforlignelig.
Har du evt. spurgt lægen om du kan få en modgift, bare de gange du skal til fest f.eks.?
Såvidt jeg ved findes der modgift til antabus overdosis? evt. antihistamin - men du skal nok spørge en læge for at være sikker??
Nå men det er ikke for at gøre grin med din situation, men prøv at være lidt kreativ.
tilføjet af

Læs den der blog:

tilføjet af

Svar på indlæg fra "allergikeren" 3. dec. 2006

Hej allergikeren.
Jeg kan heller ikke tåle alkohol!
Da jeg startede med at drikke (til fester og sådan) blev jeg rød i hele hovedet og fik det bare varmt.
Dette har udviklet sig til at jeg, samtidig med at jeg bliver rød i hovedet, også slår ud i hovedet, på halsen, armene og på brystet og lidt på maven. Og som dig klør og svir det!!! Jeg går også nogle gange hen og bliver så dårlig, at jeg brækker mig og så ligger jeg og ryster og jeg er meget syg dagen efter...
Da jeg gik til lægen med det, første gang, forklarede jeg ham, at jeg ikke drak, da jeg jo fik det meget dårligt af det og fik udslet, og at jeg ikke spurgte efter en pille eller lign. så jeg kunne gå ud og drikke, men jeg ville bare gerne vide, hvad det var der gjorde, at jeg reagerede som jeg gør. Lægen ville gerne undersøge det for mig og jeg skulle ringe 2 uger efter.
Det gjorde jeg så. Jeg fik bare et meget vredt svar "at der jo ikke var en mirakkelkur. Jeg måtte jo bare lade være med at drikke!"
Nu har jeg været oppe til ham igen og fik her forklaret at det er mine hvide blodlegemer og mit imunforsvar, der går til angreb på alkoholen. Og at der ikke er noget at gøre ved det.
Jeg har ikke drukket i 4 år nu.
Og har det helt fint med det. Jeg har aldrig været den der drikker mig fuld til alle festerne for jeg har aldrig brudt mig meget om at drikke så meget.
Jeg har også været ude for at folk ikke tror mig når jeg siger at jeg ikke kan tåle alkohol. men når jeg forklarer dem at jeg er alergisk kan de bere aceptere det. Det har heldigvis ikke været det store problem når jeg har været i byen, men til privatfester har jeg været ude for at der har været nogen der skulle teste det.
De har så kommet alkohol i min sodavand for at se hvad der ville ske. Jeg har heldigvis opdaget det inden jeg drak af mit glas så der skete ikke noget. Der har kun været 1 gang hvor det er sket og jeg tror de fattede det da min kæreste var nødt til at bærre mig ned til taxen, da jeg ikke selv kunne gå..
Mine venner har aldrig haft problemer med at jeg ikke drikker. De acepterede det fra alle første dag!! Og det er rigrig rart at vide at der ikke er problemer på den front..
Jeg håber ikke at du føler dig alene om "problemet" længere, nu da du ved at du ikke er alene om det..
MVH
En i samme båd
tilføjet af

hovsa

Jeg havde så ikke lige set alle dem der havde skrevet før mig.. hehe.. men det er da rart at høre at der er flere der har samme problem.
Med hensyn til dem der skriver om man ikke bare kan ryge et joint eller tage andre former for stoffer.. Hvorfor kan man i kke bare tage i byen uden absolut at skulle være påvirket???? Det forstår jeg bare ikke.. jeg er tit blevet mødt med "ej hvor er det synd for dig at du ikke kan drikke" eller "hvad er du så på?"
Jeg har aldrig røget hash eller taget noget af nogen form og jeg er tit den der holder længst når jeg er i byen. Plus at der er en dejlig billg bytur :)
tilføjet af

Samme her

Hej,
Endelig nogen der oplever det samme! Jeg kan identificere mig fuldstændig med din historie, både hvad angår reaktioner fra andre og lægens reaktion. Jeg har stort set aldrig kunne tåle alkohol, og bliver dårlig bare der er dryppet lidt alkohol på desserter. Så sent som i forgårs var jeg på restaurent og skulle forklare tjeneren det. Pinligt, for de tror jo ikke på dig. Lidt senere var hun da også ved at servere en champagne sorbet hvor jeg måtte gentage hvad jeg havde sagt een gang.
Jeg ved ikke meget mere end det du skriver. De læger jeg har snakket med smiler også bare overbærende og siger at det jo er en god ting. Sidst jeg blev dårlig af alkohol var til min fars 60 års fødselsdag, hvor der var æbler i desserten der havde ligget i alkohol, og det var jeg ikke opmærksom på. Surt show.
tilføjet af

Nogle asiater er mere tolerante overfor alkohol

Jeg er i samme båd som dig og er adopteret fra Sydkorea. Jeg tror dog at jeg har den milde form. Det vil i praksis sige at de første par genstande skal drikkes langtsomt og derefter kan jeg drikke mere. Men slet ikke som andre danskere eller vest europæere.
Nogle asiater kan slet ikke tåle bare den mindste form for alkohol.
Og jeg er ikke sikker på nogles teorier at der findes økologisk vin/øl som er bedre end andet. Det drejer sig simpelhen om alkohol. og vores manglende enzym ti at nedbryde den hvad enten alkoholen er baseret på økologisk druer eller ligende.
Men det er et problem. For den danske kultur er jo netop opbygget at man finder sammen som 13 årige og går til fester og drikker hjernen ud og snakker om det dagen efter. Og det forsætter til slutningen af gymnasiet. Herefter bliver folk mere tolerante at man hellere vil drikke cola end en kold weissbier. Jeg tror nøglen er at man er åben om det og siger til sine venner som det er at man altså ikke kan tåle alkohol, og alligel deltager til fester. Men her må man være lidt fremme i skoende, udadvendt og være ekstrovert, så man ikke bliver den kedelige til en fest som sidder og drikker cola og går hjem når de andre bliver lidt for pinilige fulde.
Mvh
Thomas
tilføjet af

joints

ku'du så ikke komme forbi og lære mig det,har brug for alternativer til alkohol
ossi
tilføjet af

Jeg kender det også alt for godt

Jeg har samme problem med blussen op, når jeg drikker. Jeg har det ikke i den alvorlige grad med at jeg klør over hele kroppen og bliver dødsyg - jeg bliver "bare" rød i hovedet og på halsen (men det er også slemt nok). Jeg plejer at gøre det, (nu er jeg så heldig at være en pige) at jeg bruger lidt foundation i hovedet, som dækker det værste. Ellers har jeg også prøvet med nogle høfeber-piller (antihistamin) og det plejer også at hjælpe nogle gange. En god ting er også lige at gå en tur udenfor og blive "kølet" lidt af.
Jeg kan godt forstå indslagene med at det ikke er det værste problem at have, men når man sidder til sociale arrangementer, så hører der sig nu engang alkohol med sig.
Mvh. Rødhætten
tilføjet af

tak

Hej.
Jeg har samme reaktion som du beskriver, og kun i ansigtet. Det er noget nyt for mig at det kommer. Det hjælper mig meget det du beskriver, for trode jeg var den eneste til at starte med. kender ingen andre med samme problem. Jeg har ind til nu klaret mig med en allergi pille ( benadryl) Har erfaring med at den ikke er lige så sløvende som f.eks. Alnok som er en allergopille der holder i 24 timer. De får "udslettet" til at forsvinde inden for max en time ved mig.
Men tak for jeres indslag, det gør det lidt nemmere at vide hvad man render rundt med.
Vil helt klart prøve det trick med faundation :)
tilføjet af

Samme her

Jeg har det samme problem, det er dog ku 2 ud af 3 gange jeg slår ud. Nogle gange kan jeg drikke 8-10 øl uden noget som helst, og andre dage kan jeg drikke 1 øl og så er jeg helt rød i hovedet og på halsen. Det fandtes dog nogle piller man kunne købe i matas engang, som hjalp mig. Men nu er de fjernet fra deres hyldet, grundet at de ikke var "godkendt" DK. Kan ikke huske hvad de hed, med de var rigtig effektive.
tilføjet af

Trick til rødme

Hej...
Velvidende denne tråd efterhånden er ret gammel vil jeg alligevel skrive hvad der har virket for mig.
jeg har samme problem at jeg indimellem blive rød i hovedet af alkohol. og andre gang ikke. nok ca 2/3 bliver jeg meget rød.
Det forsvinder dog iløbet af natten hvis jeg forsætter, men står på de første 3-5 timer. er 28 nu. og har altid været meget aktiv i bylivet :), så har efterhånden en del erfaring med mit problem hvis man kan sige det sådan.
Min læge har dig ikke kunne konstatere noget andet end sagt "sådan er det bare" øh... tak.
Men det der virker for mig er at drikke rigeligt vand imellem øllene. dvs drikke mindst lige så meget vand som øl. det holder rødmen i "skak" hos mig. Så efter et par timer er det somom at kroppen vender sig til alkohol og ikke reagerer når man er startet "langsomt" ud (præcis ligesom antabus mister sin virkning hvis man er hardcore nok til at forsøge at drikke).
Folk undre sig til tider over jeg drikker så meget vand (hvis jeg ikke kender dem). men når jeg forklarer dem grunden forstår de bedre.
ved ikke om det virker for andre.
men det er sådan jeg klarer det. ellers lever jeg bare med rødmen de gange den kommer.
tilføjet af

KAN IKKE TÅLE ALKOHOL

Ja, tænk engang - sådan et forslag fik jeg også. Det er da noget af det dummeste. Skal man blive narkoman da?? Og det er ikke slet ikke, det samme som at kunne tage et glas vin. Det er jo hele stemningen og smagen af et godt glas vin sammen med en god middag.
Jeg forstår dig godt - jeg har været afhængig, og oplevet folk grænseoverskridende sige: "Er du alkoholiker?" - Mens jeg stod med et glas vand.
Men efterhånden synes jeg, at mennesker er meget mere forstående, efter der er kommet mere viden om alkoholisme og misbrug i det hele taget. Hvis man sidder med en flaske alkoholfri vin, synes jeg det først signalerer alkoholiker. Jeg har gjort det, men nej, jeg kan ikke lide det, så jeg drikker da bare Cola. Mange mange mennesker drikke ikke alkohol mere. En del i min datters generation drikker aldrig - heller ikke til fester.
Jeg siger ikke, at tabuet omkring alkohol er væk, nej, nej - men de mennesker der ikke kan tåle alkohol har fået bedre vilkår. Og så er jeg begyndt at VIDE med mig selv: GODT NOK, DET ER IKKE DIG DER HAR PROBLEMER!
tilføjet af

har det samme

tak for dit indlæge vil lige ringe til min læge imorgen lyder til jeg har samme som dig
tilføjet af

Aisan Flush

Hejsa :)
Har ikke lige læst alle dine svar igennem.. men hvis du er asiater der stor sansynlighed for at du har Asian Flush...
Lidt om Asian Flush:
Mange mennesker fra østasiatiske lande (Kina, Japan, Korea m.fl.) får en pludselig varmefornemmelse og rødme i ansigtet når de drikker alkohol, eventuelt også hjertebanken samt kortvarigt alment ubehag. Fænomenet kaldes på engelsk "alcohol flushing" eller "Asian flush", og ligner en mild Antabus-reaktion. Det skyldes en medfødt nedsat mængde af et eller flere flere af de enzymer, der i leveren nedbryder alkohol og dets nedbrydningsprodukt acetaldehyd. Reaktionen udløses af, at der kommer en ophobning af stoffet acetaldehyd i organismen.
Det er slet ikke alle asiater som mangler dette enzym, og forekomsten er meget forskellig fra land til land, og varierer også meget mellem etniske grupper i samme land, fx. mellem indfødte på Formosa (Taiwan) og indvandrede Han-kinesere på Taiwan.
For Korea angives, at ca. 25 procent af befolkningen har en nedsat mængde af enzymet.
Ansigtsrødmen kommer, når man tager den første genstand. Drikker man videre kan reaktionen forsvinde. Hvis man drikker alkohol hver dag bliver reaktionen også mindre udtalt - man kan altså tilvænne sin krop, men det kan jo ikke ligefrem anbefales!
Asiatiske folkeslag antages at have løst problemet kulturelt ved at tilpasse deres drikkemønster. Mange mennesker drikker slet ikke og der menes at være færre alkoholister blandt dem som mangler enzymet. Hvis de skal drikke, indtager de koncentreret alkohol, evt. opvarmet (fx den japanske risbrændevin sake). Derved stiger alkoholkoncentrationen i blodet meget hurtigt, så "flush"-reaktionen bliver hurtigt overstået, og herefter kan omsætningen af alkohol ske uden ubehag.
Så vidt jeg har kunnet læse mig til, kan "Asian flush" være ubehagelig, men ikke direkte farlig. Nogle forskere har overvejet, om ophobningen af acetaldehyd kan give øget risiko for alkoholskader, fx. skrumpelever, men det er ikke bevist. Man kan måske betragte "Asian flush" som naturens signal om, at alkohol ikke er hensigtsmæssigt for den pågældende?

Har heldigvis ikke selv nogle symptomer for det... HAr fundet det her på nettet men ved ikk om det virker...
Er dit ansigt blive rød, når du drikker alkohol?

Embarrassing, isn't it? Pinligt, ikke sandt?

Does your Asian flush cause you to break out into hives, suffer headaches, nausea, itching, or red facial flushing and swelling? Har din Asian flush medføre, at du bryde ud i nældefeber, lider hovedpine, kvalme, kløe, eller rød ansigtsrødmen og hævelse?

If your answer is YES to any of these questions, you will be very happy to know that you have just found the solution to your Asian flush ! Hvis svaret er JA til nogen af disse spørgsmål, vil du blive meget glad for at vide, at du lige har fundet løsningen på dit asiatiske flush!
(Fra hjemmeside: http://www.noredfaceformula.com/asian_flush.html ):
The No Red Face Formula's Asian Flush Cure + is an empirically tested step-by-step program that is 100% guaranteed to cure your Asian flush by preventing all of the abovementioned alcohol related side-effects from occurring each and every time without fail. No Red Face Formula's asiatiske Flush Cure + er en empirisk testet trin-for-trin program, der er 100% garanteret at helbrede din asiatiske flush ved at forhindre alle ovenstående alkoholrelaterede bivirkninger opstår hver eneste gang uden undtagelse.
Ved ik om det virker men du kan da tjekke det ud .
tilføjet af

SVARET!

Først og fremmest er læger uddannet efter det vestlige "medicinalkoncept" efter min mening ikke uddannet til at finde årsagen, men til at symptom behandle ud fra kendte reaktioner.
Desuden er deres viden typisk 6-7 år tilbage ud fra den viden som du selv kan søge dig frem til i form af dokumenterede/udokumenterede forskningsresultater lagt ud på nettet.
Derfor er de ikke noget værd i sig selv efter min mening, men kan selvfølgelig bruges til at tage blodprøver osv. som du selv må arbejde lidt med, for at finde roden til det onde!
Dernæst vil jeg sige at jeg selv efter mange år med en del alkoholindtag i forbindelse med fester og nu som natklub ejer lider af samme symptom som du beskriver.(jeg bliver rød med kløe i hele ansigtet og lidt på halsen).
Jeg har ikke studeret det meget nærmere da jeg har fundet ud af at det kun er ved den første genstand symptomet opstår. Når jeg drikke videre forsvinder det af sig selv og kroppen accepterer at jeg fortsat indtager alkoholen.
Derfor drikker jeg altid min første øl allene hvorefter jeg uden problemer kan nyde min alkohol til middage og i byen osv.
Jeg er i øjeblikket i kontakt med en utraditionel helse guru som er inde på noget Candida problem som er i en agressiv fase og som reagerer på sukkerstoffet i alkoholen. Nærmere er vi ikke kommet.
Jeg skal nok skrive igen hvis jeg finder ind til årsagen.
Mvh
H
tilføjet af

alkoholfri

jeg kan fortælle den der tvivler at vedkommende ikke er alene om ikke at kunne tåle spiritus/vine/ja sågar kan jeg fortælle at en hvidtøl indeholder o,5 % alkohold og selv det kan jeg ikke tåle-jeg får zocor og hjertealbyl og efter at have fået dette har det været slut men enhver form for alkohold-that,s life
tilføjet af

endelig

hej du endelig fandt jeg en også lider af samme problem som jeg.... det er vildt underligt jeg får det oftest hvis jeg går i byen to dage i træk også selvom jeg ikke drikker noget næsten begge aftner og selvom jeg bare drikker samme drinks i... har aldrig fået noget for det men tænker at gå til lægen.. og høre om han kan tjekke for asian flush... har du fundet ud af noget?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.