5tilføjet af

kan følelser opstå efter brudt kæresteforhold

Hej Jeg er en pige på 25 år, der lige er blevet droppet af min ven, vi havde kun kendt hinanden i ca 3 mdr. Så er det jeg gerne vil høre, om der er nogen, der her en positiv historie at fortælle, om der er nogen der har oplevet at en person har droppet dem pga. manglende følelser og så på et senere tidspunkt har fået følelser for den person de droppede, altså fortrudt, så de er blevet et par igen. Det er jo drømmen for den, der er blevet droppet, men er der nogen der har prøvet det, at få deres elskede tilbage med følelser og det hele?
tilføjet af

Ja...

En god veninde af mine var engang dybt forelsket i en fyr, de prøvede lidt, men det gik ikke rigtigt for han mente ikke at han virkeligt følte noget for hende. Min veninde og jeg var så ude at rejse sammen, og han indså at hun kunne have det sjovt uden for ham, han byggede nogle følelser op, og indså at hun var en dejlig pige, og at han rent faktisk elskede hende. 1½ måned efter deres brud startede de på en frisk, og havde et rigtig godt og stabilt forhold. De havde det dejligt sammen, og flyttede sammen. Kærligheden holdt godt og vel i tre gode år, men nu er de desværre flyttet fra hinanden. De er stadig gode venner, og ses ofte, men det gik bare ikke længere at bo sammen, en beslutning de var fuldstændig enige om. Jeg ved at dette er både en god og dårlig historie, men de fandt dog hinanden og fik 3½ gode år sammen, og hvem ved måske sejrer kærligheden i dit tilfælde, det behøver jo ikke at gå over igen... Held og lykke med ham!
tilføjet af

Du er ikke ene....

...måske det kan "trøste" os lidt, at vide der er andre end os selv der H-Å-B-E-R på præcis dét du beskriver...
Sender forhåbningsfulde tanker og ønsker til dig!!
En lidelsesfælde, der VED hvad KÆRLIGHED og FØLELSER - de ægte, ER.....
KRAM!
tilføjet af

tak

Tak for svaret det lunede i mit knuste hjerte. Hvorfor kunne vi ikke bare få "HAM"??? Sender også forhåbningsfulde tanker og håb til dig.
Hej fra Helen
tilføjet af

Til Helen

Hej, har DU fået indfriet dine forhåbninger?.... eller limet hjertet sammen så det kan fungere rimeligt igen?
Jeg har ikke lige andet at sige, end det er voldsomt hårdt at miste kærlighedEN og alt det andet der VAR.....
Knus til dig!
tilføjet af

intet

Det bedste er, at komme over det, og prøve at undgå det, lade det ikke gå ud over dit liv, du er 25 år, og har e langt liv foran dig. Det bedste råd.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.