5tilføjet af

David Nielsen din nar

Hvis den historie er sand, at han har modtaget penge for den kamp i 2004. Så burde den person der har givet ham pengene også have livsvarigt karentæne fra alt hvad der har med fodbold at gøre, og jeg vil håbe det er don øf. Det kunne ligne ham det svin. Fuck alle de møg fuckér, de kan kun vinde med snyd. DBU burde gå til bunds i den sag, for alles skyld
tilføjet af

du forstår det ikke

han fik pengene som en bonus alle spillerne fra aab fik, du er ikke helt frisk i hovede hvis du ikke ved at det foregår over alt
tilføjet af

Læs nu historierne korrekt

De 300.000 kr. David Nielsen fik, var en bonus som AaB havde med sine spillere. Hvis klubben kom i UEFA-cuppen, fik hver spiller en bonus på 300.000.
Da AaB og FCK mødtes i næstsidste runde havde FCK allerede vundet pokalfinalen over AaB, og de kunne blive danmarksmestre med endnu sejr over AaB. Så er reglerne således, at hvis den samme klub vinder både mesterskabet og pokalen, deltager den i de europæiske turneringer som mester, og pladsen som pokalvinder går til den tabende pokalfinalist - i dette tilfælde AaB.
Eftersom AaB ikke kunne nå mesterskabet, var der mest at vinde for dem, hvis FCK tabte. Det var DBU opmærksom på, og der var flere observatører til stede på stadion, ligesom alle vi tilskuere og journalisterne selvfølgelig var ekstra opmærksomme.
Som bekendt tabte FCK ikke kampen. AaB førte faktisk 1-0 indtil de sidste minutter, hvor FCK udlignede. Det eneste "underlige" i kampen var, at David Nielsen kiksede en afslutning tæt under mål. Han ramte slet ikke bolden. Vi råbte selvfølgelig højt, men den slags sker i kampens hede og han er hverken den første eller den sidste, der har kikset en stor chance.
Det er først nu det går op for os, at han brændte chsncen med vilje.
Men han blev ikke bestukket af nogen som helst. I sidste runde lykkedes det alligevel for FCK at blive mester og dermed var AaB i UEFA Cuppen som pokalvinder og David fik sin bonus.
tilføjet af

Ja, og hvis den nar havde lavet 2-0 målet

Var brøndby blevet mester
tilføjet af

Don Ø. dog...

Der er UTROLIG langt fra at blive bestukket til at tabe med vilje til ikke at have lysten til at vinde.
David Nielsen forsøger bare at skabe en debat ved at melde så hårdt ud og sige, at han ville tabe med vilje. Der var jo uden tvivl ingen af AaB's spillere, der reelt set havde lyst til at vinde den kamp. At de ikke gik ud og meddelte det, var jo sådan set bare for at være formelle. At de så alligevel ydede en fin indsats i kampen, synes jeg faktisk, er lidt groteskt - altså ikke selve indsatsen, men det at et hold kan blive tvunget ud i en situation, hvor alle faktisk er enige om, hvad man vil (tabe, selvom det bestemt ikke er med holdets gode vilje, men det er jo rent faktisk til deres eget bedste), men hvor man er tvunget til at forsøge det modsatte. Det er da en interesse konflikt, der vil noget, og det kan man da på ingen måde bebrejde David Nielsen.
Spillerne kæmper da for en plads i UEFA Cuppen, og så vil det da være direkte latterliggørelse af dem at tvinge dem til at forsøge at vinde en kamp og dermed ødelægge deres egne chancer for netop det.
Det har da hverken noget med etik eller moral at gøre, men udelukkende med et fejlbart system! Det er da den mest moderne udgave af "Kejserens nye klæder" at tvinge dem til at gøre "det rigtige", som alle jo kan se, er stik imod holdets egen interesse. At DBU og andre fremtrædende personer indenfor dansk fodbold så prøver at fremstå som engle, er godt nok prikken over i'et. Så skulle de hellere fokusere lidt nærmere på selve spillet på banen.
Det, der skuffer mig mest, er alligevel Don Ø's udtalelser, for det er da det rene vås. Om jeg begriber, hvorfor han forsøger at fremstille sig selv som så hellig..
"Jeg kan slet ikke sætte mig ind i Davids tankegang. Jeg vil slet ikke involveres og tænke på, hvordan David tænker, for det er der ingen, der ved. Han er en lækkerbisken for en psykolog," siger Flemming Østergaard til sporten.tv2.dk.
Det er jo ikke ligefrem ugennemskueligt. Don Ø. dog... 😕
De skulle vist hellere se, om ikke de kan få rettet lidt op på systemet i stedet for, så spillerne ikke havner i en lignende situation igen - for det vil da være trist for alle parter.
- CWG
tilføjet af

David er jo bare ærlig

Ser intet problem i det.
K.H. Flemming
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.