3tilføjet af

kan det her ændres

hjælp mig! jeg mødte en sød fyr, og er glad for ham men min veninde har også været sammen med ham. Han var ik særlig sød overfor hende og hun hader ham for han gjord hende ked af det, og nu kommer hun sammen med en af hans venner. Så en dag snakkede vi om ham og hun sagde hun var lige glad om jeg var sammen med ham!! så det var ¨jeg kyssede bare lidt med ham og da hun så fik det afvide fortalte det selv. Hun blev rigtig sur tænkte mig slet ik om skrev til ham, at vi ik kunne snakke mere for eller mistede jeg hende. fortryder det meget og han er rigtig sur og har sagt undskyld tusind gange hvordan skal jeg for ham til at forstå at jeg ik pissede på ham??? og hvordan for jeg min veninde tilbage savner hende ???
tilføjet af

::::::::::::::::::

"...... så fik det afvide fortalte...." NEJ hun fik det AT vide... "hvordan skal jeg for ham til at forstå....." Det skal du IKKE - du skal FÅ ham til at forstå. "og hvordan for jeg min veninde tilbage"
Nej nej nej..... FÅR, ikke for.....
Først beslutter du, hvem du vælger - veninden lyder ret tvivlsom, så snup du ham. Så trasker du hen til ham og forklarer sagens sammenhæng.
ACE
tilføjet af

nej gør jeg ikke

tror du ikke selv jeg har prøvet det! og sorry mine stave fejl men skrev den hurtig!
tilføjet af

veninde

HVIS HUN ER EN RIGTIG VENINDE SÅ KOMMER HUN TILBAGE,MEN GIV HENDE LIDT TID!
HELD OG LYKKE
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.