2tilføjet af

Køb af andelsbolig - kæreste endnu ikke myndig.

Hej alle sammen derude.
Min kæreste og jeg har netop fundet en andelsbolig til en fornuftig pris, som vi synes rigtigt godt om både økonomisk og socialt. Vi har pengene til den, så vi kan ikke se andre løbe væk med boligen foran øjene på os.
Problemet opstår, da min kæreste først er myndig i slutningen af august 2010, og dermed først kan skrive under efterfølgende. Derfor ville jeg høre, om der er nogle mulighed for at gøre noget i dette tilfælde? Vi har hørt "rygter" om det er muligt jeg betaler prisen på andelsboligen, og skriver under, hvor efter om det er muligt, at min kæreste kan skrive under efter(?). Er det muligt her efter fødselsdagen, at rette i skødet, så min kæreste kan skrives på også? - Hvis ja er der så nogle der ved hvad dette vil koste?
- Det er et opslag hos Nybolig til pris. 150.000 for andel.
Kom gerne med andre muligheder.
Håber I kan hjælpe derude - på forhånd tak.
tilføjet af

Nu skal du ikke blive et andels-offer

150.000kr lyder umiddelbart billigt, så har du/I sat jer ind i de øvrige udgifter, foreningsgæld, finansieringen af denne, kommende renoveringer, mv.?
Hvis der ikke er nogle skjulte overraskelser, så kan du jo bare købe den og så ændre ejerforholdet senere, hvis du stadig til den tid vil have ham/hende med på skødet ;)
tilføjet af

æve!

sjovt nok samme dag, som jeg skrev dette indlæg, ringede jeg til mægleren - hvor svaret var at den var solgt dagen før😕typisk
- men så må man vente, til den tid er der måske heller ikke noget problem :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.