5tilføjet af

"kærlighed er bare det bedste livet kan give en kvinde"

hej alle sammen!
kærlighed for mig er,er noget man deller med sin partner.man kan give kærlighed til venner.kærlighed kan osse være en tradgedie hos nogen.kan man finde ud af at elske ,og kæle det man har kært har man vundet ret meget.
jeg elsker med min kæreste op til flere gange om dagen,elsker hans berøring-hans touch!
kyssene som han sender igennem hans varme læber.det er som om blodet bobler,man lader alt ske inden for et minut.jeg elsker hans varme hænder køre op og ned langs minne ben.til sidst havner de i mit inderlår,en killende fornemmelse op står-jeg ved ikke rigtigt hvad det er!men føelsen er der,..måske skulle jeg vente på min egen orgasme.NEJ,VENT LIDT NOGET ER UTROLIGT RART FOROS BEGGE.den varme kilde som glider langs min store barm,langs min ydrer side af min lækre krop-hvad er det mon!..er det hans sæd der løber langs mit inderlår,NEJ jeg tror det, det er sveden som vi udskilder undervejs vores elskov.jeg syntes det føles rart bliver ved med at tage på hans varme maskulinene krop,jeg tøver ikke et ord,jeg spiser ham rådt.han ber mig stoppe men kan ikke ,da min krop er så tent på hans givende kærlighed.jeg venter ikke mere, nu "SPISER"jeg ham med yderst velbehag..
"er kommet med et brag"for os begge to var det yderst rart.ha!
fik du dit livs oplevelse!?...
har aldrig mødt nogen anden fyr med sådan en stor
kærlighed til en kvinde som jeg.
vi ønsker alt godt fremover.vi ved det nok skal blive til noget meget stort endag.-så,til dig som er VARM på ham SER AT BLIVE VOKSEN ,SER AT FÅ HÅR PÅ SOCIAL KOSTEN!..
HOLD DIG VÆK,DU ER ALT FOR UCHARMERENDE FOR HAM."YOUR ARE THE BIGGESTE BITCH ,IN THE HOLE WORLD GET IT!

BITCH!

M.KN.FR.MISS SOLSKIN:-)
tilføjet af

Engelsk Sprogkontrol

Har konstateret stavefejl i dit indlæg, du bedes venligst
hurtigst muligt gøre tiltag til at rette dit indlæg, eller vil det blive slettet.
tilføjet af

Øøhhhh....

Kan man blive slettet for at have stavefejl i sit indlæg??? Kunne da bedre forstå, hvis det var indholdet.....
tilføjet af

Blank...

Hvad i alverden får dig til at tro at folk er interesseret i at høre om dine latterlige sexhistorier med din håndværker-kæreste?? Din yderst "velformulerede" -debat???? får mig kun til at væmmes og bringer mig en ubehagelige forestilling om en eller anden kran der står og gnubber sin polske håndværker der netop har færdiggjort hendes nye badeværelse. Tillykke med det!!
tilføjet af

Hhhmmm

luk nu røven julie kat
tilføjet af

Okay så....

Weirdo....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.