4tilføjet af

Forslag til hotwings

Heysan, jeg har lige brug for et godt råd. Skal have lidt mad med over til min veninde i morgen og jeg har tænkt mig at købe en pose hotwings, men hvad kan jeg servere til? Hvad er lækkert sammen med hotwings?
tilføjet af

hot

hjemmelavet kartoffelsalat eller en god frisk salat dertil flurts...........?
tilføjet af

de er kun lækre

hvis det er øko........men ellers gnid dem ind i æggeblomme, derefter en blanding af rasp, mel og stærke kryderier og salt.
Steg dem på panden - med olivenolie ...mums
tilføjet af

med

feta, tomatsalat med forårsløg, oliven og lækkert brød.
tilføjet af

Færdig- eller hjemmelavede?

Hej. Jeg kan ikke se ud fra dit indlæg, om du vil købe færdiglavede eller selv lave - hvis du selv laver, så bare paner dem ved først at vende i mel, så æg, og så noget rasp - du bør krydre ægte hotwings ved at putte cayennepeber efter smag i mel og rasp, og så seføli salt og peber. Dertil kunne en god rustik salat være lækker, måske et flûte m. hvidløgssmør? Hvis du og din veninde skal holde den slanke linje, så bag vingerne i ovnen, og så lav en lækker salat m. blandet grønt, grønne bønner, sorte oliven, røde tomater, fedtfattig feta og nogle croutoner. Dem kan du selv lave af toastbrød vevndt i hvidløg og en smule god olivenolie. Så burde hyggen være klaret :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.