2tilføjet af

Kære Teknisk Brevkasse.


Sidste år opgraderede jeg fra Kæreste 7.0 til Kone 1.0 og bemærkede, at det nye program straks begyndte at lægge op til børn, og det tog en masse tid og brugte en masse ressourcer. Det stod der ikke noget om i produktspecifikationen for programmet.
Oven i købet så installerer Kone 1.0 sig selv i alle andre programmer og dukker straks op, når jeg starter computeren, og det overvåger alle mine aktiviteter.
Gamle programmer såsom Pokeraften 10.3, Drukfester 2.5 og Søndagsfodbold 5.0 virker ikke mere, men får tværtimod systemet til at gå ned, når jeg vælger dem. Det er umuligt for mig at holde Kone 1.0 i baggrunden, mens jeg forsøger at bruge nogle af mine yndlingsprogrammer.
Jeg overvejer at gå tilbage til Kæreste 7.0, men jeg kan ikke engang afinstallere Kone 1.0.
Kan I hjælpe mig?
På forhånd tak.
Forvirret og Frustreret.
_____

Kære FF.
Dit problem er meget almindeligt, og mange klager over det samme, men det skyldes hovedsagelig en misforståelse. Der er mange mænd, der opgraderer fra Kæreste 7.0 til Kone 1.0, fordi de tror, at Kone 1.0 hovedsagelig er et nytte- og underholdningsprogram. Der tager de fleste fejl. Kone 1.0 er et styresystem, som er designet til at styre alt.
Det er umuligt at fjerne Kone 1.0 for at vende tilbage til Kæreste 7.0, når det først er installeret.
Nogle har prøvet at installere Kæreste 8.0 eller Kone 2.0, men de endte med at få flere problemer, end de før havde med Kone 1.0. Vi anbefaler, at du beholder Kone 1.0 og får det bedste ud af situationen.
Du kan evt. læse hele kapitel 6 i din manual "Almindelige Program Fejl".
Systemet vil køre perfekt, så længe du tager hele ansvaret for alle Almindelige Program Fejl, lige meget hvad de skyldes. Det bedste du kan gøre er straks at skrive: UNDSKYLD inden problemløsning. I alle tilfælde må du undgå at bruge Escape-tasten, for du vil alligevel være nødt til at bruge kommandoen UNDSKYLD, før styresystemet vender tilbage til normal.
Kone 1.0 er et storartet program, men det kræver en høj grad af vedligeholdelse. Du kan overveje at købe mere software for at forbedre ydeevnen. Vi anbefaler Blomster 2.1, Chokolade 5.0, eller i ekstreme tilfælde software pakken Pels 2000. Men du må under ingen omstændigheder installere Veninde i Mini Skørt 3.3. Dette program understøttes ikke af Kone 1.0 og vil sandsynligvis få din computer til at gå i sort.
tilføjet af

oky

har selv tænkt på at opdatere fra kæreste 23.0 til kone 1.0, man jeg kan læse mig til at dette giver en del problemmer, så jeg tror at jeg venter med det i et stykke tid.
fint indlæg
tilføjet af

Kære FF

Det er helt alminneligt at når man installerer et nytt styresystem så kan man få problemer med gamle udrangerede underholdningsprogrammer. I dit tilfælle synes det som om at Kone 1.0 måske kan føre dig videre til næste generations computere. Det er svært at stoppe udviklingen.
For et 11 år siden opgraderede jeg selv til et annet styresystem, nemlig Mand 1.0. Det fungerede fint et langt stykke tid. Så installerte Mand 1.0 selv sikkerhedssystemet Sømand 5.0 online og siden det har der været store virusproblemer med Mand 1.0. Pop-ups af typen Druk , Skænderier og Klager, Drengeturer og Du Bruger Alle Pengene, kommer op på skærmen ugentlig. Jeg prøvede så at afinstallere Sømand 5.0 og kun køre mand 1.0 i et halvt års tid, men det gjorde det hele bare værre. Nu synes det som om at Mand 1.0 ikke kan operere uden Sømand 5.0. Disse to programmer styrer nu hele min og børnenes hverdag. Det synes som om hvad jeg end gør så dukker der pop-ups op min skærm og dækker over mine andre programmer så som; Daglige gøremål 1 og 2, Sjov med børnene 2.0, Arbejde og Fritid 7.0, Regningsbetaling 10000. Det er fulstændigt umulig at lave noget som helst på min computer uden at de skide pop-ups kommer op. Vurderer det nye styresystem Endnu en Enlig Mor 1.2, men ved ikke om jeg tør, da man jo aldri ved hvilke problemer et nyt styresystem skaber. Men kan man blive af med pop-ups'erne så skulle man måske prøve.............
Måske skulle man kun ha en lille laptop eller sådan noget, for musen har ligevel ikke kørt optimalt det siste stykke tid. Det gøre den jo ikke når den ikke bliver rørt ved med øm hånd.
Ja det hjalp dig nok ikke det her, men tak for at jeg fikk tømt Skraldespanden. Den var nok blevet for fuld og det tar jo også endel af kapasiteten.......MVH KK
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.