5tilføjet af

JV - Adlyd GUD (MAMMON)..................

.

..........Der er IKKE meget diskussion om, hvilken GUD Jehovas Vidners "Det Styrende RÅD", og "Den Grådige og SNU Træl" adlyder .....
.............GUD MAMMON..................
Jehovas Vidner, Verdens eneste "humanitære" (ha) organisation, der kan måle sig i ÅRLIG NETTOINDKOMST Med Verdens bedste på det felt, hvorfor JV heller ikke i finanskredse, bliver omtalt som Humanitær, men som MULTINATIONAL KONCERN...Det er kun til yderligere indtjening ftg truer med "Harmageddon", det er nemlig den fidus der gennem tiderne har:
Spyttet flest PENGE I KASSEN!

Med venlig hilsen
jalmar
tilføjet af

10 milliarder om året er da ingenting.

Hvor meget bruger du selv på velgørenhed?
tilføjet af

Jamen Floarea - det er JO.......................

..............også "kun" de håndører, der er "offentlige", man mener deres Indtjening ligger på det dobbelte, men det har jeg IKKE beviser for.
Jeg er blevet Invalid, og det er noget knapt med pengene, så vi må nøjes med at give til Børnebyer, læger u/grænser - Røde kors - Kræftens bekæmpelse - Gigtforeningen SOM FASTE + evt. katastrofer som Afghanistan - tsunamien m.v. - Desværre sker det, at vi kun har overskud til de faste.

Jehovas Vidner leverer Optændingspapir, og en god varmekilde i NWT, når først ilden har fænget.

NB!
Og så tror jeg lige du tager fejl af "ORDENE"
"Omsætning og Nettooverskud!"

Med venlig hilsen
jalmar
tilføjet af

Du har mange undskyldninger for ikke at give,

men hvor meget giver du rent faktisk? Det var det jeg spurgte dig om.
tilføjet af

Kære Florea - I forhold til JV.......................

.
Jamen kære Floarea, er du IKKE klar over, at der er en del forskel på om man er en privatmand med pension, og en SÅKALDT "Humanitær" Organisdation, som efter min mening, snydder den danske stat så det driver....?
.............og efter min Nettoindtægt, giver jeg vel det 100 dobbelte af JV.
Men se Floarea, - igen - det er jo heller ikke mig, der er noteret som EN VERDENSOMSPÆNDENDE:
"HUMANITÆR" ORGANISATION.....!......Vel Floarea...?
Både jeg, og resten af Europas lande, venter jo derfor også spændt på den Franske Appeldomstol, der mener I for en fireårig periode skal betale ca. €46 Millioner = ca.Dkk.350 millioner i ekstraskat pr. 03/2002 plus for de følgende år indtil den dag hvor Dommen endelig stadfæstes.
Men hvad fanden, det er jo bare et greb i lommen, om regningen kommer til at lyde på Dkk 1 eller 2 eller 5 milliarder i efterskat i Europa - Når man er Blandt Verdens absolut 500 RIGESTE MULTINATIONALE KONCERNER....!
Floarea har du aldrig studset over den betegnelse...? - som Internationale Finansmænd og Firmaer omtaler Jehovas Vidner med - "MULTINATIONAL KONCERN" -❓-❓-❓- GUD ved hvorfor disse mænd med fingeren på den internationale finansverden kalder Jehovas Vidner for en "MULTINATIONAL KONCERN" - ! - ! - ! -
Hvorimod andre "lignende" Humanitære Organisationer, (altså ægte Humanitære Organisationer), som f.eks. Folkekrikens Nødhjælp, bliver kaldt "Folkekirkens Nødhjælp"!

For mig er det ikke kun et fingerpeg, men et praj med en vognstang!

Med venlig hilsen
jalmar
tilføjet af

Du har endnu ikke svaret på mit spørgsmål

Hvor meget giver du selv til velgørenhed?
Du har fortalt at Jehovas Vidner giver omkring 10 milliarder, men hvor meget giver du selv?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.