4tilføjet af

Julestemningen er pist væk!!

Vi skriver den 21. December men jeg er overhovedet slet ikke i julehumør.
Det er et samfundsproblem at den danske vejr er som det er nu for det kunne for min skyld være marts eller oktober, vejret ødelægger så sandelig julen. Tror faktisk der er rigtigt mange som heller ikke er det fjerneste i julestemning eller julehumør.
Skal vi mødes og grille en pølse eller en steak den 24.??
tilføjet af

træt af

alt jeres snak om manglende julestemnings humør pga. ikke noget sne, ved at brække mig i lårtykke stråler af skod metreologer der fabler løs om hvid jul.
Det er skønt at man ka køre og trafikken glider, rart at man ska slippe for at høre om hvor mange der er blevet dræbt hver dag pga. snevejr osv.
og mange andre ting.
GRØN JUL FOREVER :O) ...... men go jul anyway
tilføjet af

Jeg synes du har ret, "numsepige"

"Numsepige" - du har ret. Det kunne være både marts eller oktober, det er fløjtende ligegyldigt. Men hør nu her: Når det ikke er koldt nok op til jul, klager vi - og når det er for koldt op til jul, klager vi. Når der ikke ligger sne op til jul, klager vi - og når der ligger sne op til jul, klager vi. Så helt ærligt. Men kan godt forstå din tankegang. Dette er også det første år, jeg har oplevet sådan for alvor ikke at føle den samme "stemning" som de andre år. Selvfølgelig glæder man sig, og bliver mindet om jul uanset hvor man går, men alligevel føles det lidt som om det skal til at blive sommer/vinter igen.
Hilsen Louise
tilføjet af

Enig, sådan har

jeg det også!
Dagen i dag er dog noget særligt, da det er den korteste dag. Fra nu af går vi lysere tider i møde!
Det danske vejr er alt for koldt, mørkt og gråt.
Jeg overvejer stærkt at flytte syd på... Spanien eller sydfrankrig måske!
tilføjet af

alexihe

Dagens længde er uforandret i fordhold til tidligere decembere, men selvom det ikke er så koldt (4 grader nu over normalen), så har det da været "mørkere" i været end nogensinde før. Og hvis vi tænker at det alligevel kun er hvid jul 1 ud a 12-13 gange, så er det måske mere julestemning en før?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.