13tilføjet af

JUBIII !!

Jeg skal være farmor ;-)
Endelig lykkedes det. Min søn og svigerdatter har kæmpet i mere end 3 år og min svigerdatter har været opereret 2 gange og haft 4 reagensglasforsøg, men nu er den/de der. Vi ved endnu ikke hvor mange der er, det får vi at vide på fredag.
De har holdt det hemmeligt for os alle i et par uger, da vi først skulle have nyheden her i julen, så det er jo en fantastisk julegave at få ;-)
m.v.h.
Bulderfnis
tilføjet af

Tillykke!!

Det er nok den dejligste julegave man kan få *S*
tilføjet af

Tillyk

Tillykke BESSE!!! :o)
Håber alt går vel, og de får sig en sød rask pjusketrold til at være en skide belastning de næsten 15-20 år *hehe*
tilføjet af

Aiiii TILLYKKE Bulderfnis

sikke en glæde! Velkommen i klubben! Hvor er det en stor lykke...jeg ønsker alt godt for jer...og for dig...
Ens egne børn er uforlignelige...men børnebørnene er disse uforlignelige menneskers børn...Det er KUN GENNEMFØRT vidunderlige. Min datter har en lille dreng på 1 år, og venter sig en lille pige i slutningen af februar....det er så fedt!
Bedstemortitlen er en andre giver en, man har ingen indflydelse på det, ligesom man heller ikke har indflydelse på hvordan de små pus skal opdrages og passes....det er KUN nydning....Som jeg har det med mit lille barnebarn...der er det kun hygge, glæde, fis og ballade...og at se ham smile og udvikle sig med lynets hast...det er fantastisk. Den glæde under jeg dig af hele mit hjerte.
Når det nu har været så svært for din svigerdatter at blive gravid, så håber jeg at hendes svangerskab går problemfrit. Jeg vil vædde med, at hun vil blive behandlet som en dronning....og det er hun selvfølgelig også ;o)
En stor bunke glæde og varme til jer allesammen herfra Bulderfnis...
Og nu vil jeg begynde at samle sammen...skal nemlig idag være sammen med min familie...og mit lille barnebarn...*smiler*
tilføjet af

Klart julens bedste gave... C",)

U GOT MAIL
Julekram
BHS
tilføjet af

Nååå...!!!

Det må definitivt være den bedste gave i kunne få i familien..
Tænk hvor en forløsning for din søn og svigerdatter, der jo sikkert har måttet en del igennem med at blive gravid.. Håber det bliver en god/problemfri graviditet..!!
Et kæmpe tillykke herfra Bulderfnis med årets julegave..
-og du..!! Jeg er da lidt misundelig, jeg glæder mig så enormt, til den oplevelse når min datter og svigersøn begynder at tænke familieforøgelse ;o) Det må da være så stort at få sig et barnebarn..!!
Fortsat dejlig dag til dig og familien og de bedste Nytårsønsker til jer, om at det nye år vil bringe jer masser af lykke og glæde..
/Mummi
tilføjet af

Nå...

...
tilføjet af

...du har åbenbart ingen børn selv, - du evner

ikke at kunne glæde dig på andres vegne.
Egentligt sørgeligt at du tilsyneladende lider af en kraftig meganomani.
*FB*
tilføjet af

At besidde..!!

Nej ikke besidde den evne at kunne glædes på andres vegne..!!
Så ser det sku skidt ud for en, så hop du videre til noget andet i ro og mag..!!
Her sneeer det meget.. Gør det, det hos dig også, så gå ud og lav en u-empatisk snemand. Den vil stå godt til dig..!!
/Mummi
tilføjet af

STORT

tillykke med kommende barnebarn/børnebørn. Rigtig god julegave og afslutning på 2005. Held og lykke til jer alle. Juleknus herfra.....
tilføjet af

Hjertelig tillykke til Jer

Lad os håbe der ikke er flere end farmor kan overskue. - *SS*
tilføjet af

Hjertelig tillykke...

Rigtig hjertelig tillykke Bulderfnis, du har fået den bedste gave man kan få, og så er du fri for at bytte den, smiler. Du og din families ønskes alt godt fremover.
Hjertevarme hilsner Graf, - og ih hvor er jeg misundelig.
tilføjet af

tillykke

jeg kan godt forstå du er glad. Tillykke fra mig
ClausJ
tilføjet af

Mange tak

for jeres søde hilsner ;-)
Det har været en svær tid for min søn og svigerdatter. Min svigerdatter har været igennem nogle hårde hormonbehandlinger og et forsøg før gik galt hvor det det satte sig på den ene æggeleder, nu er det så bare at krydse fingre, da vi ikke vil have en ommer ;-)
De tog forresten fusen på mig. Da vi satte os til bords gav min søn mig en lille gave, jeg undrede mig lidt, men tænkte at det var en værtindegave. Inde i pakken var der et usædvanligt grimt krus, men da jeg fik pakket det helt ud så jeg at der stod FARMOR på det, nu syntes jeg så helt klart at det var et meget smukt krus *GGG*
m.v.h.
Bulderfnis
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.