4tilføjet af

Kursen på Othellolagkage?

Jeg forstår det ikke.
På hverdage går man udenom en Othellolagkage, fordi den koster 59 kr hos Føtex-bageren.
På en lørdag falder kursen så til 49 kr, hvor man ved at alle alligevel køber kage.
Engang var der fast slagtilbud til 39kr og så hoppede jeg somregel til. Man kan nogengange finde dem på de mest underlige tidspunkter.
Men hvad er meningen i at Føtex-bageren lader 20-30 glimrende Othellolagkager stå til lukketid på en hverdag? Enhver ved jo, at det ikke koster 60kr at lave en fabriks-Føtex-othellolagkage, jeg tror da sagtens den kan sælges for 40 kr uden tab og er det ikke bedre at komme af med dem?
1 minut over lukketid har jeg da tilbudt at skaffe dem af med et par stykker gratis i stedet for at de skal betale affaldsafgift, men det afslog de søde bagerjomfruer.
tilføjet af

så står der pludselig

10 fede matrorner hver aften kl 1 minut over lukke til og tilbyder at æde deres brød også kommer de jo ligesom ikke og køber noget længere...
men en othello er ret dyr at fremstille den bager jeg kender tager 80,- men så ligner den jo også en drøm 🙂
tilføjet af

Du har misforstået noget

Hvis flødekager opbevares ved 5 grader eller
derunder, så må de godt sælge flere dage efter.
Du kan ikke regne med, at lagkagerne er frisklavet
den samme dag.
Hvorfor skulle de forærer dig nogle kage, de kan
sælges til fuld pris dagen efter?
tilføjet af

ad!

den bager jeg var hos havde dem sgu kun til at stå en dag!!!
tilføjet af

Det skyldes en grund

Hvis hans kager stod under 10 grader og
over 5 grader, så må de kun sælges 12
timer efter produktionsstart.
Hvis de står ved 5 grader eller derunder, så
er det ingen regler. Det er et spørgsmål, om
de stadigvæk ser lækre ud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.