0tilføjet af

Jesper Grønkjær advarer

om at stille for store forventninger til FCK og andre danske klubhold internationalt.
Fra flere sider at det fremført at FC København rykker så stærkt i øjeblikket at det vil blive svært for konkurrenterne i toppen af dansk fodbold at følge med. FCKs mest erfarne internationale spiller Jesper Grønkjær mener dog nok at andre kan være med.
- Der er brug for et hold, der er ude i Europa, men jeg synes det er godt det der sker ovre i FC Midtjylland, AaB har været en svær modstander, og der sker også noget i Brøndby på det seneste med Peter Madsen, som jeg personligt synes er et fabelagtigt køb, siger Jesper Grønkjælr til tipsbladet.dk om sin tidligere holdkammerat på flere landshold.
Samtidig advarer Jesper Grønkjær om at stille for store forventninger til FCK og dansk fodbold generelt i forhold til det øvrige Europa:
-Vi er ikke særlig store i det store udland. De bedste unge spillere vil stadig forsøge at komme ud, det er forståeligt og det gør også at ligaen ikke kommer op og nærmer sig de store. Skotland, Belgien i bedste fald Holland samt Østrig og Schweiz er de lande vi skal sammenligne os med, siger landsholdsspilleren.
Har Grønkjær ret i sin påstand??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.