2tilføjet af

Jeg vil lave methamphetamine i køkkenet

Hej røvhuller. Jeg har fisket lidt efter vonnen man laver en efidrin-syntese og får først pseudo-meth ud af det for så at ende med 100% meth via 2-3 destilleringer. Hvis der en kemiker til stede kan du så ikke lige checke om den her fremgangsmåde er ok. Tak!
Jeg fatter ikke lige hvorfor man skal bruge æter til Sudafed pillerne - kan man ikke bare bruge destilleret vand?
Methamphetamine fremstilling.
Man skal have -
- 3 plast krukker med låg
- Kaffefiltre
- Pipetten
- Glas fad
- Tragt
Nu til at starte de tager dem Sudafed piller og gøre, hvad de kalder vaske dem i æteren. Fordi du ved, du ikke ønsker, at de farlige røde farve i din krank! haha
De de knuse op piller og og sætte dem ind i en af ​​krukkerne, så de som et pulver. De satte methanol derinde, og ryst den virkelig hårdt, og hvor lang tid afhænger af, hvem man spørger, men omkring 20 minutter lyder som hvad de fleste af dem siger, mere eller mindre. Så de forlader det at bosætte sig og adskille hvilket betyder, at psudeoephedrine del flyder på toppen og de voks og andet skidt i pillerne går til bunds.
Så de satte en af ​​dem, kaffefiltre i en tragt og holde tragten over glasset fad og de hælder det separerede blanding med psudoephedrine i glasfad, men de siger du nødt til at være rigtig forsigtig, så du bare får den psuedoephedrine og ikke de andre ting ind i glasset fad. Selvfølgelig thats fik alkohol fra methanol derinde, så du er nødt til at finde en måde at varme det, der vil brænde ud for alkohol, men husk du kan ikke se det brænder. Nogle af dem bruger en ovn, og nogle siger, en hårtørrer. Det er klart, dampe fra dette, er skal nok gøre dig syg, så de bærer dem, malere masker over deres mund og næse.
Når de fik pseudoepehdrine helt af sig selv, de føje den til en anden krukke, hvor ve fik jod og rødt fosfor og saltsyre. De skrue låget på og ryst fanden ud af det i en halv time så lad det sidde i en halv time. Så åbner den op igen forsøge ikke at ånde i røg og tilføje i natriumhydroxid. Nu forlader de låget og ryst den blide forsøger at slyng den, indtil det bliver overskyet udkig hvilket betyder, at kemikalier reagerer off hinanden. Så tilføjer i ether, og skru låget på, så de kan ryste den i yderligere 10 minutter. Efter at de forlader det indstillet til yderligere 5 minutter, og derefter se efter en midterste lag i krukken. Theyll sidde der trykke på det for at få det midterste lag så tyndt som muligt, hvilket er, hvad de ønsker.
Efter at de går ind med eyedropped og begynder at tage det midterste lag ud lidt efter lidt, men sørg for at skruede låget af krukken, eller det vil være virkelig svært at gøre! hahaha De ønsker, at hele øverste lag uden at få nogen af ​​de nederste lag, fordi de kaster det lag væk og bare holde toppen. Så fylder den tredje krukke med vand ca halvvejs og slip i 10 dråber hyrdrochloric syre til det. De de hælder, at toplaget de sad der tager ud med pipette og læg låg på det. De ryster, at krukken i endnu 10 minutter, før de begynder at bruge pipetten igen for at tage det øverste lag, og smide den bort.
Det nederste lag er, hvad de vil beholde, og de fordamper det ved opvarmning, der efterlader krystaller og det er de håndsvinget meth de er lave mad til. Simpelt er det, så de siger, og nogle mennesker vil kalde dette den kolde kok metode.
Husk, at alle de ting, de bare til at gøre krank cant stå, hvor politiet vil finde det, fordi selv hvis de gjorde det forkert du stadig gå i fængsel for at have de ingredienser og forsøger at sætte dem sammen, selv om du ikke gøre metoder til rigtige måde.
tilføjet af

Bon appetit.

Husk at skylle pillerne ned i halsen med et stort glas 85 grader varmt koncentreret svovlsyre for at få den optimale virkning af pillerne.
tilføjet af

Bon appetit.

Husk at skylle pillerne ned i halsen med et stort glas 85 grader varmt koncentreret svovlsyre for at få den optimale virkning af pillerne.

Ha ha ha LOL 😃
Sikke en skør tråd - gad vide hvor lang tid den får lov at stå?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.