18tilføjet af

Jeg tjener mere end dig!

Sådan siger min kone tit til mig når vi er uenige om noget. Det er korrekt, min kone får meget mere i løn end jeg gør, men det giver hende ikke ret til at nedgøre mig på den måde.
Jeg er godt klar over, at det mest normale er, at manden tjener mere, men jeg kan da ikke være den eneste som har dette problem, eller er jeg?
tilføjet af

Hun er da ikke sød...

det er meget dumt af din kone at tale sådan til dig! For det første fordi det i princippet er ligegyldigt hvem der tjener mest, og for det andet fordi hun INTET får ud af at nedgøre dig og evt. ødelægge din mandlige stolthed. Regner hun med at få en bedre mand ud af dét? Så tager hun ihvertfald fejl. Jeg er selv kvinde og fatter ikke hvorfor kvinder "kastrerer" deres mænd på den måde!!!
Find en anden kone!!!
Knus
tilføjet af

Det er sguda derfor hun bruger det....

Hej med dig.
Det er et trick man hiver op af den allernederste skuffe for at ramme et andet menneske. Hun rammer dig ikke kun bogstaveligt på lønforskellen, men også på din stolthed som mand. Ja, det ligger dybt i os at mænd skal være de som henter de fleste penge hjem.
At det sker mellem ægtefæller finder jeg under AL kritik!! Det er en uhørt optræden af din kone. Bare fordi noget er korrekt, rent bogstaveligt, behøver man sgu ikke bruge det i en i forvejen anspændt situation.
Hun må være uligevægtig på en eller anden måde. Ellers kan jeg ikke forklare den opførsel. Nu har de kæmpet så længe for ligeberettigelsen, og for din kone bør den ikke stoppe foreløbigt?
Jeg er ked af at du måtte opleve det. Jeg har ikke engang noget konstruktivt forslag. Og det jeg havde, ville du næppe selv gøre brug af.
Mvh Fandango
tilføjet af

Det er sådan

noget børn kan finde på at sige..f.eks..haha..min far er stærkere end dig..eller haha..jeg får flere lommepenge end dig.
Men som voksen burde man være så moden, at man ikke bruger det som et argument..Jeg syntes det er utroligt barnligt af din kone, og det siger mig, at hun ikke er stærk nok til at håndterer tingene på et voksent fornuftigt plan..så nej....
du har helt ret... Det burde ikke forekomme.
Håber hun en dag kommer til fornuft, og lære at respekterer dig for den du er, og ikke for hvor mange kroner du kan kradse ind.
Kærlige tanker herfra
GitteW
tilføjet af

..synes den "hænger" lidt den her

Når hun tjener så meget mere end han, kan man så forestille sig at det er et job hvor en så barnlig kvinde kan udfylde selvsamme?
Det hele lyder sgu noget mystisk. Men jeg står ved mit første indlæg, udfra at jeg kan tage det skrevne for gode varer.
Fandango
tilføjet af

Enig!

Det er for barnligt!
Så næste gang, hun kommer med den bemærkning, så sig: "Fint! Og smut så ud i sandkassen til de andre 5-årige"... ;-)
tilføjet af

Skynd dig væk fra

Havgassen.
Det ville jeg sgu ikke have accepteret. Det var da en barnlig opførsel. Lad hende have sin fine karrieretilværelse for sig selv og se og find dig ny dame.
tilføjet af

Det er da fint!

Du kan jo fortælle hende, at det med stor sandsynlighed betyder, at HUN skal betale underholdsbidrag til dig når du nu begærer skilsmisse pga. psykisk vold
tilføjet af

hmmm

ja det jo der det gør ondt. og det jo derfor du får det afvide og det lukker sikkert munden på dig.
Har du aldrig sagt noget til hende som var nedværdigende??
hun kunne da ha været mere nederdrægtig, men okay nu er du jo en mand og det rammer hårdt for krypdyrhjernen at få at vide at hun tjener mere end dig.
tilføjet af

resonans

Men din løn må da også have en værdi i det samlede regnskab...Kan den ikke bruges?
tilføjet af

Nu er det altså ikke mig der

skrev det indledende indlæg hvis du skulle have lagt mærke til det.
Jeg skriver blot min personlige mening om "Statsansattes" kones temmelig juvenile opførsel. Det modsatte tilfælde ville jeg heller ikke have brudt mig om.
Det der med at skride fra havgassen. Jeg mener hermed at når man er nået derud i et parforhold, hvor man går under bæltestedet i skænderier, så er det slet ikke sikkert at der er nogen grund til at fortsætte det pågældende parforhold.
tilføjet af

Hun pisser på dig

Hun er da en kende for meget din madamme.
Du bliver aldrig mand for din egen stråhat, hun ydmyger dig i den grad at du burde skride for evigt.
Hun tryner dig jo, kan du have sex med sådan en høg
tilføjet af

tråden var til "Statsansat"

jeg kom til at sætte tråden forkert, det var et reelt uheld. jeg kunne ikke lave det om, skaden var sket.....men regenede med at du/I kunne se ud over det......også fordi at det passede ikke ind i dit indlæg. Men nogle gange skal man lige tænke sig om et par gange;o)
tilføjet af

hvorfor er det

nedgørende for dig, at hun siger det er hende der tjener mere end dig ?
Det kan da kun virke sådan på dig, hvis du i forvejen syntes det er en smule pinligt -
I alle ægteskaber er der da vel en at parterne, hvor den ene tjener mere end den anden, ik
Såe hvorfor skulle det være et argument for nedvurdering -
Er det fordi det er kvinden, der tjener mere❓
Kan du ikke bare smile og svare hende, ja min skat det gør du, og det er da dejligt, hvad så med at inviterer mig i biffen og ud at spise, for de ekstra penge -
:-)
guller
tilføjet af

men er hun...

gladere for sit arbejde, end du er for dit???
tilføjet af

Du mangler vist indsigt...

..i mandens psyke? Hun siger det FOR at ydmyge ham. Det er langt mere hendes hensigt, end det er hans reaktion derpå.
Måske kan vi sammenligne det med at han, i et ophedet skænderi, søger noget han kan såre hende dybt med. Jeg ved ikke engang hvad det kunne være, for jeg har aldrig og ville aldrig bringe mig i en situation hvor jeg fik brug for at gøre noget så nederdrægtigt.
"I gode og i onde dage. I sundhed og i sygdom" siger det dig noget?
Fandango
tilføjet af

ved godt

at nogle mænd har det på den måde -
Måske du mangler indsigt i nogle af dine artsfællers psyke -
For der findes faktisk mænd, der ikke føler mindreværd ved at, deres koner tjener mere, og har man selvværdet iorden, så lader man sig altså ikke provokerer af den slags -
mvh. guller
tilføjet af

Det er sandt nok....

...men denne kvinde vidste hvad hun gjorde, og derfor er det nederdrægtigt.
Og det kan naturligvis også ske den anden vej.
Men jeg spørger mig om det er din fremmeste opgave at give en kvinde hverken du eller jeg kender, et alibi for at ydmyge sin mand?
Jeg er altid på de svages side.
Fandango
tilføjet af

Kender du mon

ikke kun den ene parts oplevelse -
Du aner jo ikke, hvad, der får hende til at nævne dette vel -
Nøjagtigt som jeg heller ikke gør -
Men du skrev til mig at jeg mangler indsigt i mænds psyke, og at mænd fik mindreværdsfølelse af, at få det med lønnen i hovedet -
Derfor mit svar til dig -
guller
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.