5tilføjet af

jeg svner dig...

For over et år siden var jeg min gamle kæreste utro. Han slog selvfølgelig op med mig, og jeg var meget ked af det, men er det stadig ligeså meget i dag. Jeg troede at jeg nok skulle komme videre, men det kan jeg bare ikke...
Har fået mange tilbud siden, men ingen af dem jeg har mødt, har sagt mig noget. Jeg savner min gamle kæreste så meget, og vil så inderligt gerne have ham tilbage...
- Hvordan får jeg det???
Tænker at når jeg stadig savner og elsker ham så højt som jeg gør, må han være den eneste ene for mig!
Håber I kan hjælpe mig!?
Hilsen den ulykkelige
tilføjet af

Tja...

Det er jo lidt svært ik... Ville du have tilgivet ham, hvis han havde været utro? Hvordan kan han stole på at du ikke gør det igen?
Og er det det du ønsker... Hvis I fandt sammen ville han måske være ekstremt jaloux og konstant tjekke dig... "Nu snakker hun med en anden... er det en ny?"
Bare tænk godt over det....
tilføjet af

Tja...

Jeg er enig med dig i, at man skal tænke sig om en ekstra
gang.
Jeg har selv engang for mange år siden været utro, og kom tilbage, men men men .....
Jeg har aldrig gjort det siden, men bliver til stadighed mindet om min "fejltagelse" af min partner.
Altid og igen og igen i det stille og ved skænderier osv. vender det konstant tilbage, så det resulterer i idag, at jeg konstant har en dårlig samvittighed.
Så tænk dig grundigt om inden du vender tilbage, du har en gang såret, og det gør ondt også for dig nu, hvor du har mistet vedkommende som du savner så meget.
Lad vedkommende få fred og ro, og giv dig selv lov til at leve dit liv som du vil, og find dig selv, så skal du nok finde den rette for dig senere. Held og lykke
tilføjet af

Har du prøvet at spørge ham!!??

Ved han overhoved du har det sådan!??
Hvis han nu viste det, så fandt du også hurtigt ud af om du skulle bruge resten af dit liv på at gå og savne ham og gokke dig selv oven i hoved; at du var utro og lavede "dit livs" største fejl!!!
Hvis han nu ved det, eller hvis han ikke synes det er en god ide eller hvis det bare er - umiddelbart negativt - ,, så må du bestræbe dig at tage det som en læreproces, "slippe ham" og komme videre ved at være åben for at der skulle komme en der er meget bedre, og at det var "guddommelige" grund til, at du ikke er kæreste med ham mere!
Kan du ikke overskue alt dette, kan du jo bare fortsætte med at gør kur til det lykkes, for det skal det nok så!
Men så er jeg bare overbevist om at du ikke finder hvile jeres forhold bagefter.
Rasputin
tilføjet af

utro

du må regne med at tilliden er væk.j ka sagtens forstå ham.den tillid som i engang ha haft,vil aldrig komme igen.spørg dig selv,hva var årsag til at du var utro?den årsag vil dukke op igen,hvis i er sammen,for j personligt tror at der altid er en grund til at man gøre sådan noget.hvad enten det er bevidst,eller ubevidst.knas i forhold,manglende nærhed,kys,bækraftelse,søde ord osv.fra sin partner.j vil forslå dig at komme videre,og tilgi dig selv den brøler.måske savner du ham,fordi du savner tryghed,ik ka li at være alene.det er bare min fortolkning.held og lykke fremover.
tilføjet af

spørg ham

i dit tilfælde syntes jeg faktisk at du skulle prøve at snakke med ham fortælle og forklare hvordan du har det og hvor meget du fortryder.... Jeg er ellers meget imod utroskab men man siger jo at alle laver fejl. jeg tog engang en kæreste tilbage efter at han havde været mig uto og det kan sagtens lade sig gøre. Du lyder som en pige som virkelig har fortrudt dine handlinger og derfor burdte du få en chance til at forklare dig overfor ham.
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.