5tilføjet af

jeg skal

Hej alle sammen..
Jeg skal have lavet mine bryster mindre da de er meget store og tunge hvilket går ud over min ryg. Jeg har snakket med en læge og han siger at jeg skal taber min. 20 kg før de vil operere mig. nogen der har et eller to råd om hvordan jeg kan det så hurtigt som over hovdet muligt???
Jeg skal helst ikke ligge kosten for meget om fordi at min mand ( der er tynd som en ål) ikke er til for meget sund mad...
Håber der er nogen der kan hjælpe mig..
Mange hilsner patricia
tilføjet af

HALLO

gå en lang tur og så lad vær med at æd noget
0"0
O
___
tilføjet af

Gode råd

Den dag du tabt 20 kg er dine bryster også blevet mindre.
Måden du taber dig på er der kun en måde, og det er at spise sundt, masser af grøntsager og kød, lev efter vægtkonsulenternes principper så skal du bare se så smutter kiloerne af med lynende fart.
Hvis ikke din mand vil spise hvad du laver så lad ham selv lave sin mad.
Min kone har lige tabt 37 kg på den måde så du kan glæde dig.
Når du har tabt dig så vil du nok ikke lade dine bryster blive mindre.
KNUS fra en lykkelig mand.
tilføjet af

Hjælpen er her!

Hej! Ej hvor er det synd for dig, håber virkelig at du får den operation!
Nogle råd kunnen være, at du prøver så vidt muligt at spise nogle små måltider hen af dagen man siger ca. 6 måltider om dagen (husk de skal være små) Start dagen med noget økologisk müsli (det er rigtig godt hvis du skal tabe dig) og spis soyamælk i stedet for rigtig mælk (problemet med rigtig mælk er at vi faktisk ikke kan tåle det, vores tarme kan ikke fordøje det rigtig, og derfor nedsætter dette din forbrænding, og det er jo den der skal i vejret)Til morgenmaden er det også en rigtig god ide at drikke noget grøn te, jeg drikker grøn te med limon smag, rigtigt lækkert, og dette søtter de forbrændig i vejret! efter mogenmaden kan du holde i et par timer, så lidt op af formiddagen, spiser du f.eks. et æble eller det frugt du nu godt kan lide. Derefter spis en sund frokost, evt. salat, det er bare rigtig godt og giver en god mæthedsfornemmelse!
Hen af eftermiddagen kan du så spise med et par timers mellemrum 2 stykker frugt! og ja mht. aftensmaden, kan jeg godt se det er et problem, men man kan jo godt spise sund mad uden af man behøver at tabe sig, bare husk at spis de sunde fedtstoffer, det er godt for kroppen, og hvis du følger dagsprogrammet, kan du godt være sød ved dig selv om aftenen, men prøv at lave noget mad der giver en god mæthedsfonemmelse, og ikke noget mad man har sådan en puha fornemmelse af bagefter!
Et til råd er at, drik så meget vand så muligt, vand er noget af det bedste til at øge forbrændingen! i starten skal du tisse meget, men kroppen vender sig enormt hurtigt til det!
Prøv også at gå nogle gode ture, du behøver i løbe hvis du ikke har lyst, men gå i et raskt tempo, midst 30 min om dagen, det er en hurtig tur om aftenen eller i frokostpausen!
Held og lykke.. skriv lige hvordan det går/gik..
Mvh. Since
tilføjet af

sådan her gør du

hej med dig
problemet lyder meget som mit.. følg vægtvogterne/konsulenternes bøger og du taber dig lynhurtigt... jeg startede den 5 jan 04 og har på den korte tid tabt 2.5 kg...jeg skal også tabe mig 13 kg endnu før jeg kan få fjernet noget af mit bryst... men er du motiveret nok så kan det også lykkedes... det eneste jeg er ked af er at ventetiden derefter er 5 år på en bryst operation... hvis du har brug for nogle gode råd er du velkommen til at skrive til mig på okmmko@sol.dk er efter hånden blevet bevidst om alt det de rmed kalorierne... Qnuzzzzzz og held og lykke
tilføjet af

Det virker!!

Hej Patricia, hvis du stadig har brug for hjælp til at komme af med de 20 kg., kan jeg anbefale dig at kigge på www.fedt.info - det virkede for mig. Du kan bruge kode 1100. Held og lykke med det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.