4tilføjet af

Jeg kan ikke glemme ham!

Hey..
For ca. 1 måned siden sluttede et forhold til en lidt ældre fyr, som jeg har kendt i ca. 6 måneder, og det tog meget hårdt på mig. Jeg har skrevet lidt sammen med en anden, men jeg sluttede det ret hurtigt, fordi jeg ikke kunne komme over ham den anden. Så her for nogle uger siden fandt jeg en anden fyr som er på samme alder som mig, som jeg er begyndt at kunne lide lidt, men kun som ven selvfølgelig. Jeg har ikke fået de samme følelser for ham, som jeg havde for dem første fyr, men det er måske meget naturligt??
Jeg ved godt jeg skal glemme den fyr som droppede mig, men jeg kan ikke, og vil meget gerne have hjælp til det. Så hvis du har et godt råd, må du meget gerne give det videre??
På forhånd tak!
tilføjet af

kom over din eks

Hej
Jeg er hunkøn og vil gerne prøve at svare dig som jeg bedst kan. Jeg tror bare du skal lade tiden vise dig, hvad det kan blive til med ham din nye ven. Hvis du stadig går og tænker på din eks. kan du jo slet ikke få de samme følelser for en anden, du skal ligesom over det med eksen først følelsesmæssigt...og en anden ting er, du er jo ikke i tvivl, hvis du møder en ,der siger dig ligeså meget som eksen.Ham vennen forbliver nok bare en ven, og jeg tror, du skal lade være med at tænke på ham som en ny kæreste, måske nærmere en støtte indtil du igen kan forelske dig. Venner er jo også gode at have.
Jeg har selv været uden kæreste i mange år, og det er fordi jeg ikke har fundet kærligheden, så man kan godt leve i lang tid uden at have en fyr, men man savner og det er svært. Håber du kan bruge lidt af det jeg skriver. Hej
tilføjet af

Hej

Hej...
jeg vil gerne sige at du skal ikke haste sådan. Du skal bare tænke at han ikke den enste mand i hele verden. Du skal tænke positiv. Du skal værre sammen med dine venner og glemme ham.
tilføjet af

Nej..Nej..Nej...

Kære ?
Jeg vil bare sige at du aldrig skal glemme ham (det kan du helder ikke). Husk at de gode minder kan ingen tage fra dig!
Ikke glemme men stille og roligt komme vidre!
Hvis du kun kan lide ham den nye som ven, så lad være med at bilde dig selv ind at du føler noget mere fordi du gerne vil have en kæreste, for det holder ikke i længden og du ender bare med at såre både ham og dig selv!
Husk at kærligheden kommer når du mindst venter det!
Sådan var det for mig, da jeg stoppede med at lede efter den kom den til mig ;)
tilføjet af

kan godt forstå dig

hej hej!!
jeg ved hvordan du har det, da jeg selv har det såen. mig og min eks slog op for næsten et år siden. jeg savner ham stadig, men ved også at det ikke kan gå men bare jeg tænker på ham nogen gange kan jeg ha den vildeste lyst til at være sammen med ham igen, men det går bare ikke... og er da også kommet lidt videre men niógen gange tager det bare tid... jeg synes du skal bruge tid på at gøre det rart for dig selv og være sammen med dine venner... håber du kommer lidt over ham.for hvis du ikke gør så kan dit nye forhold ikke køre, da di så vil tænke på din eks i stedet for ham du har nu...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.