2tilføjet af

jeg har lyst til at slå op..men nej

hej alle i kloge mennseker
Baggrund: Min kærste og jeg har vært sammen i 3 år og boeet sammen i 2år, vi er 2 meget meget forskellige mennesker med 2 meget forskellige baggrunde og karrier. Jeg er total karrier kvinde og han er pædago.. vores forskelligheder har faktisk kun vært en fordel for os, da vi har kunne lære meget af hinannen! Problebet jeg har i øjeblikket er faktisk lidt underligt når vi skænes eller diskutere hopper tanken op... tanken som siger... slå op gør det slut. jeg har slet ikke lyst til at slå op jeg elsker ham, jeg vil føde hans børn.. jeg er så frustret og vil egentlig høre hvad i syntes! er det måske min underbevisthed fom prøver på at fortælle mig noget, er det fordi jeg er pisse sur i det øjeblik? hvad er det?
KH anna
ps. giv mig noget af jeres erfaring
tilføjet af

Kender det godt..

Hey Anna.
Jeg ved godt hvad du mener. Har det på samme måde med min kæreste. Hun er enormt dejlig og jeg elsker hende overalt på jorden og kunne aldrig forestille mig at slå op med hende, men når vi skændes, som du selv siger, kører der bare en stemme op i hovedet på mig der bare siger "Gør det nu forbi..."
Det jeg gør, når vi skændes, er at tænke på alt det gode vi har sammen. Jeg prøver hurtigt at forestille mig selv alene uden hende og indser at jeg aldrig vil miste hende. Man kan sige jeg kæmper imod den tanke der siger "Slå op". Det plejer somregel også at løse skænderiet for så gider jeg slet ikk skændes med hende mere, for det løser alligevel ikke noget. Jeg ved ikke om du forstår hvad jeg mener, men håber da.. Det er jo heller ikke sikkert det er noget der fungere hos dig, men ville nu lige svare dig alligevel.
Held og lykke :-)
tilføjet af

!!!!!!!!!!

hej anna
mig og min kærste har været sammen i lidt over et år.. har følt tanken, men når vi får snakket tingende i gennem finder vi altid ud af det..
og husk i ALLE forhold er der fonflikter.. det er bare noget man skal finde ud af sammen.. du elsker han jo og det er det vigtigste så længe du ikke lader ham "skide på dig"
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.