5tilføjet af

Jeg er ikke tør om natten

Jeg har fundet alletiders dejlige fyr, og han har inviteret mig til week-end i hans forældres sommerhus.Vi er kommet sammen i ca. 3 mdr. nu, men vi har ikke sovet sammen fordi jeg altid har fundet en undskyldning. Jeg tisser stadig i sengen om natten, og jeg bruger derfor ble og plastictrusser. Om morgenen er jeg derfor rigtig ulækker. Jeg søger gode ideer til at fortælle ham om min situation, jeg vil ikke miste ham. Er der nogen som er i samme båd, og har klaret det overfor jeres kæreste med succes?
tilføjet af

Ja, hvad gør man....?

Hej Karen
Hvis det nu var mig, der havde dette problem, så tror jeg nok, at jeg ville fortælle ham det stille og roligt. Jeg går ud fra, at du har været hos lægen med dit problem. Hvis ikke, så få det gjort, og mon ikke han/hun kan hjælpe dig.
Hvis han også elsker dig, så burde det ikke være noget problem.
Kan du bruge mit svar til noget?
tilføjet af

Har du prøvet?

Hej Karen.
Jeg kan godt forstå du er fortvivlet.
Jeg har ikke selv erfaringer med en sådan situation. Men jeg har hørt om et lægemiddel der hedder Minirin. Det findes som tabletter og som næsespray.
Dets virking er, at det går ind og nedsætter urinproduktionen om natten.
Hvis du ikke har prøvet det, så tag og tal med din læge om det. Efter hvad jeg har hørt, så skulle det virke efter hensigten.
Elisa Day.
tilføjet af

her er et tip

Man kan låne et apperart hos lægen. Det har en lille "lap" af stof 10x5 cm som man sætter ned til urin udlednings stedet. "Lappen" har forbindelse til en alarm. og når "lappen" bliver våd går alarmen i gang og du vågner med garenti. Du skal så op og tisse. Efter ca 1 månede kan man holde sig tør. Prøv det. det er uden medecin som du skal tage i alt evighed. :o)
tilføjet af

Jeg har glemt at fortælle...

Tak for de gode råd, men jeg har glemt at fortælle, at jeg har prøvet alle kendte midler, og min læge har givet op. Jeg sover simpelthen for tungt om natten samtidig med, at jeg producerer urin i for store mængder.
tilføjet af

Jeg kender det.

Jeg er lige som du er om natten, altså ble, gummibukser og våd næsten hver morgen.
Jeg har altid været vådligger, og i mange år skjulte jeg det for alt og alle, men det blev sværere og sværere, så for nogle år siden fortalte jeg det så til alle mine bekendte. Der var ikke en eneste, der så mærkelig ud i hovedet.
Jeg er siden blevet gift, og min mand tager det helt naturligt. Det er helt befrieende for mig, at jeg ikke hele tiden skal tænke på at lege skjul med div. beklædning.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.