9tilføjet af

Mikrovn hjælp! : D :D :D

Hey hey hey! - Dette er nok postet i en forkert kategori men jeg er desperat efter et svar! :D
Jeg er lige flyttet ud i en lejlighed for mig selv, og jeg skulle til at lave noget bacon på panden! - men så tænkte jeg "Hey hey jeg har jo en splinterny mikrovn"
Men jeg har altid været vand til at stege bacon på panden, og aldrig i en mikrovn - Og jeg syntes engang jeg blev fortalt at man ikke måtte sætte tallerkner eller de der sølvfad som fx kyllinger er i. Hvis man gjorde kunne det eksplodere!
Nu er jeg mega bacon sulten😃- Så jeg håber at nogen kan fortælle om jeg godt kan ligge min bacon på en tallerknen og sætte den ind i mikrovenen uden for frygt at der er noget som eksplodere
Jeg er godt klar over at det er meget fjollet at spørge om, så det behøves du ikke at bekræfte for mig😃- Bare hjælp mig :D
På forhånd tak!
tilføjet af

Uhm, bacon...

Tag en stor tallerken, læg et stykke køkkenrulle, et lag bacon, skive ved skive, og endnu et stykke køkkenrulle over.
Sæt det i microen, fuld knald 2 min.
Tag ud, ny køkkenrulle, og vend skiverne, 2 min mere.
Så skulle du gerne have sprød bacon.
An på maskinen skal de have lidt mere eller mindre, det kan du se efter de 2 første min.
Velbekomme:-)
tilføjet af

Yay!

det vil jeg gøre med det samme! :D
Tusind tak for hjælpen :D
tilføjet af

Enjoy...

Lidt hyggelæsning til baconen kunne være brugsanvisningen...
Jeg har lige efter 1½ år, fundet ud af, at min micro har snackprogram:-)
tilføjet af

Din lille bandit!

Heheh :D
Har lige læst noget af brugsanvisningen.
Jeg vil sige at jeg har aldrig nogen sinde set en mikrovn der laver bacon så hurtigt - 2 min så er det totalt gennemstegt :D
Endnu en gang tak for hjælpen, og nyd nu dine halvanden år forsinkede mikrovn-snacks :P😃
tilføjet af

er nysgerrig..

brugte du køkkenrulle??
tilføjet af

Pas på

Mad tilberedt i en mikro-bølgeovn er temmelig farlig at spise ! F.eks. vil proteinerne i din mad blive ødelagt i sådan en grad at dit imunforsvar vil opfatte dem som giftstoffer og angribe dem. Smid den mikro-bølgeovn ud !
tilføjet af

Øhhh.....

Beviser?
tilføjet af

det har han ikke

Der er lavet adskillige undersøgelser vedr. mad fremstillet i mikroovn og der er intet der tyder på at det er bedre eller ringere end mad fremstillet i en gryde eller en traditionel ovn eller en stegepande, i enkelte tilfælde kan mikroovnen faktisk være bedre rent ernæringsmæssigt, idet der ikke er så meget fedt fra f.eks. stegningen i mad der er fremstillet i mikroovn. Grøntsager der laves i mikrovn er også bedre idet deres vitaminer m.m. ikke forsvinder ud i kogevandet som de gør ved kogning i en gryde.
tilføjet af

ja sikke

en masse proteiner vitaminer og mineraler der er i det danske bacon.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.