11tilføjet af

Jeg elsker min chef

Eller jeg er i hvert fald meget glad for ham 😉 Og jeg er tilsyneladende ikke den eneste, der er tilfreds med chefen.
Jeg faldt over en artikel forleden, hvor der stod, at vi er det folkefærd i verden, der er gladest for vores chef. Undersøgelsen omfattede 26 lande, og i Danmark viste det sig, at mere end 80 % er tilfredse med deres chef – 39 % er endda meget tilfredse.
Hvordan er dit forhold til chefen? Elsker du også din chef? 🙂
For mig er en god chef ikke blot fagligt dygtig, men også (og ikke mindst!) en god menneskekender med empati. Vi – altså os lønmodtagere – er ikke følelsesløse robotter, der udfører arbejde. Vi er unikke, følsomme individer, der påvirkes af vores omgivelser.
Det er vigtigt for mig, at jeg kan tale med min chef om andre ting end arbejdsopgaver. Det handler om gensidig forståelse, respekt, ansvar og tillid...

Hvad er en god chef for dig?
tilføjet af

god chef

jeg har haft 2 gode, sådan rigtig gode, chefer.
den ene var meget skrap til en start, men da jeg fik sat grænser overfor hvad jeg synes hun kunne tillade sig at sige til mig, vendte hun på en tallerken. hun var virkelig faglig dygtig. jeg var "kun" vikar på det job, da jeg gik i skole ved siden af. men efter hun vendte, blev hun også "et menneske" for mig, sådan en med følelser. håber jeg bliver forstået. pludselig blev hun også interresseret i hvordan det gik for mig i skolen, og det var vigtigt for hende at hun ikke gav mig for mange vagter, netop så jeg kunne passe skole, lektier, venner og familie. det kunne jeg godt lide hende for. derudover var hun ikke bange for at sige til når jeg havde lavet noget godt, og fortælle mig hva jeg kunne gøre bedre når det gik knap så godt.
min anden rigtig gode chef var menneskekender ud over alle grænser. derfor kunne hun lynhurtigt se og høre på mig når jeg ikke kunne arbejde over uden jeg behøvede at komme med en lang forklaring. hun snakkede altid til os på en ligeværdig måde. jeg var ansat som butikselev under hende. hun var meget bevidst om jeg ikke altid skulle lave det trælse arbejde, bare fordi jeg var elev, og dermed billigi drift. det deltes vi alle sammen om. derudover lærte jeg jo ikke det jeg skulle hvis je kun lavde alt det trælse. det var en fed holdning at have, synes jeg
tilføjet af

Det værste jeg kan forestille mig er...

...en ung usikker chef, som er kontrollerende og har en mistroisk karakter uden empatiske evner.
En chef som ikke kan acceptere modsigelse. En chef, der er bange for at hans/hendes underordnede er dygtigere end ham/hende selv.
En chef der ikke ser, når nogle af medarbejderne knokler mens andre kører på frihjul.
En chef, der ikke har gennemslagskraft opadtil, så denne kan forsvare sine medarbejdere og egen afdeling.

Det var min karakteristik af en dårlig chef. Hvis du vil ha' mit svar på, hvad en god chef er, så skal du bare bruge noget af det du selv er inde på plus tage det modsatte af det, jeg nævner ovenfor.
tilføjet af

jeg er også ret glad for min chef....

- det er nemlig mig selv 🙂😉
Som selvstændig er man nødt til at opretholde en vis portion glæde for sig selv, og dermed selvtiillid, selvværd, selvdisciplin.
Dog er det en balancegang, mna må være obs på. Bliver man FOR glad for sig selv, går alt jo galt 😕
- vil tro det samme gælder, hvis man ude i virksomhederne bliver FOR glad for sin chef 😃
tilføjet af

Dild ..

ok flere chefer mere tilfredshed❓
det er fordi vi er danskere; vi er jo så gode . . og så dygtige i skolen fordi lærerne også er gode og det er et rigtig godt men krævende job at være lærer, pædagog . . og så mangler vi bare cheferne får en anstændig løn; og ikke korruperes og belastes med unødig rigdom.
tilføjet af

En god chef

Er en der er retfærdig og ignorerer røvslikkere, kan tage lidt venskabelig mobning fra medarbejderne, er jovial men alligevel kan understrege at han er chef uden at være højrøvet.
tilføjet af

En chef er som en

barneble, altid lige i røven på en, og som regel fyldt med lort.😃
tilføjet af

En god chef giver et klap bagi hver gang han går

forbi mig.
tilføjet af

søger du nyt job?

;-)
tilføjet af

Ja hvis du gir to klap

!!!!
tilføjet af

Nu er det jo ikke julefrokost hver dag

:-)
tilføjet af

Netop

!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.