49tilføjet af

ja tak til dødsstraf!!

Kan endnu en gang ikke sige højt nok, hvor stor en tilhænger jeg er af dødstraf.
Jeg tror virkelig at det ville gavne og være det bedste for vores land.
DEr er situationer, hvor løsningen hverken kan/bør findes i rehabilitering og sociale systemer/doktriner.
Desuden vil kriminaliteten på givne områder højst tænkelig falde, hvis folk var klar over risikoen.
tilføjet af

Og så

vil du vel også gerne være den første der bliver uskyldigt henrettet?
tilføjet af

Nej tak

Dødsstraf... nej tak.... og ikke fordi der ikke er nogle som i mine øjne fortjener det (peger på pædofile og morderer) men fordi der kan ske fejl... hvad kan man gøre hvis man kommer til at dødstraffe en uskyldig, og man først finder ud af det bagefter??
Se filmen "Den grønne mil" med Tom Hanks, den viser meget godt skadelig dødstraf er for en uskyldig. Misforståelser sker.. så derfor nej til dødsstraf... selv om der er nogle som virkelig fortjener det.
tilføjet af

Godt for dig

Så se lige her:
Om 50 år slår dit barnebarn en gravid kvinde ihjel under et mislykket røveri for at skaffe penge til at slippe ud af sin rockergæld. Han er ikke ond eller sindssyg. Han tog bare et forkert valg, da han var 14 og bordet fangede. Du sidder og ser henrettelsen på tv og husker kun alt for godt, at du som ung småborger var med til at genindføre den lov, som nu kræver at dit eget kød og blod skal dø.
Men i din familie er der måske ingen som nogen sinde tager bare et forkert valg, som ender med alvorlige konsekvenser? Det må da være den første så.
tilføjet af

Jeg tror at de fleste ...

... er enige om at uskyldige aldeles ikke skal have dødsstraf ...
Men hvad med dem som UDEN TVIVL er skyldige i barnemord m.m. ...??
tilføjet af

Ja hvad med dem?

Vil du personligt gerne slå dem ihjel? Ikke bare med en underskrift, men stå ved siden af dem og trykke på knappen? Eller vil du overlade det til en offentlig ansat? Hvem?
tilføjet af

Ja dem

Ja dem som der ikke er i tvivl om er skyldige burde nok få dødsstraffen... men for nogle er det måske endag for let en straf?? døden er endelig, hvorimod livstid er en fandens lang tig.
Bedste straf jeg kan komme på, er at lukke dem ind i en celle, med 2 120kg tunge store sorte mænd, som er blevet tvangsfodret Viagra, for livstid... for nogle er døden for let sluppet.
tilføjet af

Dødsstraf? OK

Hvis dødsstraf ikke bliver brugt som hævn, men som et udtryk for at der er visse mennesker der simpelthen ikke passer ind i det samfund som vi har opbygget
tilføjet af

Din fucking racist

Det du skriver her er sikkert udtryk for humor i dit liv. Men jeg læser det som en totalt malplaceret ringeagtelse af sorte mænd. En grim fordom om at store sorte mænd er afstumpede voldtægtsforbrydere, som skal udnyttes som en form for værktøj, slaver eller endda som service-dyr. Det er virkelig over min grænse for god debatkultur. Du bør virkelig skamme dig over den udtalelse.
tilføjet af

men Mr Joel

Så er staten jo ikke bedre end den forbryder, som har slået ihjel. Hvordan kan man forbyde noget man som stat selv gør ?
tilføjet af

Lad os bare grille dem

<ironi start>
Bedøvende ligemeget om de bagefter viser sig at være uskyldige, den pris betaler vi gerne !
Hvad er egentligt prisen på en elektrisk stol og hvor meget bruger den i strøm ?
Hvordan kunne vi hurtigst nå USA rekord på 1000 mennesker slået ihjel ?
Skal det sendes live i TV (den er jeg tilhænger af)
Skal nogle gutter som eks. Arnold Swartzenegger være med til om de dømte skal benådes❓(den er jeg med på for han har fået STOR erfaring med at slå folk ihjel i alle de film han har lavet)
Skal danmark være en stat i USA ?
</ironi slut>
:)LeonM
tilføjet af

Primitiv

Det er de mest primitive stater i USA der har dødsstraf, ligedan i de muslimske lande, og jeg tror ikke det er de dele af muslimske love vi skal have.
tilføjet af

nemli !

giver dig ret! det er det eneste der hjælper ! de forsætter jo bare når de kommer ud igen
utroligt at peter lundin slap så billigt...men sådan er de danske love.
jeg vil gerne ansættes som bøddel, hvis det sku være !!!!
tilføjet af

I visse tilfælde ja

I visse tilfælde kunne jeg godt gå ind for dødsstraf. Særlig hvis det er et barn der først er blevet voldtaget og derefter er blevet myrdet. Disse sindsyge personer fortjener IKKE at leve. Jeg kunne godt tænke mig nogle reaktioner fra dem der definitivt er imod dødsstraf, hvad hvis det var deres barn der var blevet voldtaget og derefter myrdet, ville I inderst inde gå ind for dødsstraf. Hele tiden lyder det "hvad hvis det er en uskyldig der bliver henrettet". Der er jo noget der hedder DNA profiler. De forhindrer at uskyldige bliver dømt. anonym
tilføjet af

*LOL*

Din snæversynet gimpe.
slap af og tag din medecin.
Det var sort humor ja, ikke at alle har hjerne til at fatte det åbenbart.
Bedre hvis det blev rettet til 2 120kg Rocker?? *hehe*
Så slap dog af tøs, og gro lidt humor.
tilføjet af

Dødsstraf er ikke en straf

Dødsstraf vil altid være hævn. Når du tænker på at ham der blev henrettet i nat havde siddet i fængsel i 24år, og kunne se frem til 2 gange livstid, så er dødsstraf ikke straf. Det er hævn, og vil altid være det.
Og så er det jeg spørger mig selv om I som går ind for dødsstraf, virkeligt kan se forskel på muslimernes blodshævn og den måde som man i USA henretter folk?
Man kalder sharialoven barbarisk, og at blodhævn er middelalderlig. Til det kan jeg kun sige, at de som bliver ofre for blodshævn udsættes ikke først for 24års fængsel?
Måske ikke helt relevant. Men ofte skal et emne sættes i relief for at alle virkeligt forstår hvad dødsstraf er.
tilføjet af

Hmm..

DNA... og hvem siger ikke at sådan nogle kan blive plantet??
Der var en film med Harrison Ford, hvor han blev næsten kendt skyldig i at have voldtaget og myrded en kollega.. et glas med hans dna var fundet på gerningsstedet, + hans sæd i hende.
Glasset forsvandt takket være en ven, og sæd prøven blev erkendt ubrugelig pga det vidste sig at der var blevet brugt sæd dræbende cream (hvis jeg husker rigtigt?) og hun var steril...
så det med DNA.. det kan der snydes med.
tilføjet af

Hvorfor ikke...

..få noget ud af det. Militæret mangler levende mål til øvelse.. lad os bruge dem som det og få bedre militær.
Et andet forslag kunne være til medicinforsøg - i stedet for de stakkels dyr...
Bare en ironisk tanke...
tilføjet af

Så det er niveauet?

Du kan ikke fungere på andre planer? Hvis jeg modsiger dig, er jeg en gimpe, som skal tage piller for det?
Det er ikke unikt, at det morer dig at være ignorant og simpel. Det er du ikke ene om. Men der er individuelle grænser for, hvornår personlig humor bliver opfattet som ondskabsfuld og stødende, og min grænse blev i den grad overtrådt her. Prøv at skrive noget sjovt om alle de thailandske børn, som lever af at dyrke sex med voksne. Prøv engang at bruge din "sorte humor" der. Men det er måske ikke lige så sjovt som at kritisere sorte eller rockere. Hvor går grænsen så for hvornår det er sjovt, og hvornår det bare er stupidt?
tilføjet af

Nu- eeeeh

er det jo sådan at afrikanere (negere, sorte, niggere, kaffaer og hvad der ellers bliver brugt af slang ) har ry for at være mere veludrustede i de nedre regioner end den hvide race. Udtalelsen er sikkert derfor kommet af den simple grund at pågældende fange ville få alvorligt ondt i r.... At du bliver så fornærmet over en udtalelse vi andre faktisk anser for morsom - grov, men morsom. Kan ifølge Freud kun grunde i et alvorligt tilfælde af penismisundelse, hvoraf jeg slutter at du enten kører en 4-hjulstrækker, en Bær Møget Wæk 500 serie, en Mercedes eller et andet lignende transportmiddel. Vi ved jo alle at en lille p.. kræver en stor bil :-)
tilføjet af

DNA

Nu er det jo sådan at, DNA ikke nødvendigvis tages fra en sædplet, det kan også være et enkelt hår der er fundet på gerningsstedet. anonym
tilføjet af

Det forstår man

Selv om jeg ikke synes at dødstraf er løsningen på problemer med vold og mord, så synes jeg alligevel at vi her i DK er al for blødsøden.
http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=669422
Ifølge denne artikel, så har to brødre gennembanket en mand, bidt hans næse af og hoppet på hans hoved. Den ene af brødrene sidder i fængsel for mord, men var på det tidspunkt på udgang!!! Hvordan f..... kan man tillade at en der sidder inde for mord kan gå frit rundt på gaderne og fortsætte sin vold på sagesløse mennesker?????
Sådanne mennesker burde bures inde og nøglen skal smides ud i en bundløs mose!!!
Hvad hjælper det at have fængsler, hvis man kan risikere at møde de værste forbryder på gaden alligevel???
Man får virkelig lyst til at stemme på DF nogle gange, for den socialdemokratiske og enhedslistens blødsødenhed virker ikke her!
Og jeg gider ikke høre at hans mor vaskede trapper der han var barn, der er ingen undskyldning for en sådan opførsel!
tilføjet af

Det får vi heldigvis heller ikke.

Hvilken primitivt verdenssyn der er hos tilhænger af dødsstraffen, det underligt de lande der benytter sig dødsstraffen og kalder sig demokratiske lande, har jo en markant højre kriminalitet end vi har i Danmark og Skandinavien.
Årsagen skal findes i de herskende politiker og politiske bevægelser i disse lande, ikke ser de bagved liggende årsager til mennesker udvikler en ansvarsløshed over for andre mennesker.
Men ellers er der intet der tyder på vi får dødsstraffen indført i Danmark og heldigvis for det, og vil man gøre noget radikalt ved bekæmpelse af kriminalitet i Danmark bør man indføre fri afgang til narko og hash.
Mvh Sund Fornuft
tilføjet af

I denne så

vanvittige verden, er den eneste måde at få forløsning for frustrationer på ofte at være "ignorant" og "simpel". En del af dine egne verbale ytringer, tyder faktisk på at du trænger til at få udvidet din horisont, og lære at vise tolerance overfor mennesker der ikke liiiige deler din humoristiske sans. Vi bliver hurtigt enige om at det er synd for børnene i Thailand m.fl., men var det ikke bedre du brugte din energi på at forhindre sexturismen, fremfor at blive formærmet over en spøg. Det er så den typiske danske mentalitet, vi brokker os konstant over hvad som helst. Men hvis der bliver spurgt efter frivillige til diverse er vi allesammen imponerende tavse ! Undtagen naturligvis "Tordenskjolds soldater".
tilføjet af

Det er ikke smart lavet.

Men det klart mennesker med en så voldlig karektere bør jo behandles med hjerne medicin jeg forstår ganske ikke dansk lovgivning på dette område vi behandler pædofile med medicin.
Men voldlige personer der har flere voldsdomme bag sag, kan forsætte deres affærd uden kosekvenser derfor bør disse mennesker kunne dømmes til medicinsk behandling, som dæmper deres agrasivitet.
Mvh Sund Fornuft
tilføjet af

Nej det er ikke sådan

Den side af joken, havde jeg selvfølgelig fattet. Jeg er ikke idiot. Men jeg læste jo tydeligvis mere i kommentaren. Det kan du vel se på min reaktion.
De to 120 kg. sorte mænd blev reduceret til redskaber eller slaver i hans lille sjove kommentar. Det er udtryk for racisme, hvis man automatisk kategoriserer sorte mænd på den måde.
Han kunne have skrevet "to veludrustede medfanger", og jeg havde ikke set mig gal på hans racisme. Han kunne have skrevet "fyld dem i en læderdragt og smid dem ned i en kiste og sælg dem som "The Gimp fra Pulp Fiction" på E-bay.
Der var utallige muligheder for at formulere den joke uden racisme. Men han valgte den grimme og respektløse indgang og undskylder det med sort humor. Jeg kalder det racistisk og upassende.
Din Freud-joke var i det mindste bare dårlig. Hans var racistisk. Kan du se forskellen?
tilføjet af

... phff

Hvis jeg siger noget du ikke kan lide, så er jeg racist?? og det siger du uden at kende mig? så kan jeg fandeme også kalde dig for en gimpet tøs.
Humor er forskellig for folk, min er grov, men det er stadig humor. Take it or leave it, I dont give a shit!
Og hvorfor skal jeg begynde at lave sjov om thailandske børn?? det er sq da en tragisk ting som sker i en alt for syg verden.
Men du er sikkert typen som man ikke kan banke fornuft ind i knolden på, så lad os lade dette ligge, og så kan de folk med humor læse det, og tage det som det er...
tilføjet af

Stramrøvet?

Er det ikke på tide at få pillet den pæl ud af røven og komme videre??
Slap dog af, hvis en sådan udtalelse kan pisse dig af, så tror jeg ikke du er moden nok til at være på de voksens debat forummer.
Jeg skriver hvad jeg skriver, og kan folk ikke klarer det... så kan de skride. gider ikke høre på folks tuden og klynken.
tilføjet af

Nemmelig

yes, og hvor nemt kan du ikke få fat i en feks. kollegas hår? spyt (en cigarat) eller hvad som helst, begår et mord, og sprede det ud i nærheden... bare undlad at selv lægge noget med dit DNA (er faktisk nemt)
Så muligheden for at plante falske DNA er for stor til at jeg vil mene at sådan noget kan bruges med 100% sikkerhed som vidensbyrd.
Klart der er tilfælde hvor det kan, men det at plante et bevis i form af et DNA er muligt.
tilføjet af

Helt enig

Helt enig i at dansk retvæsen er alt for blødsød i deres straf, og de burde klart sætte straffen op for vold, voldtægt, udnyttelse af mindreårige og mord (og sikkert nogle flere ting) op.
tilføjet af

fri adgang til narko?

- ja det ville være flot???
Især i denne tid hvor rygning forbydes på arbejdspladserne..
Hr. Jensen! De må ikke ryge i pausen... ta´ lidt dope i stedet... så er De også frisk til lidt overarbejde ikke...
Tror du virkelig at vi kommer kriminaliteten til livs ved at legalisere euforiserende stoffer??
Desværre er det ikke kun narkomaner der er kriminelle. - Og hvad tror du de laver når de konstant er skæve???
Nej lad os starte med at sige livstid=livstid.. Du kommer ikke ud før end du er død..
Pædofile og andre sex-galninge skal medicineres så de mister al lyst til sex.. sidde for livstid.. og lad os så give dem et fornuftigt arbejde i fængslet, så de er til gavn for samfundet. Så keder de sig jo heller ikke så meget. Og med lidt indtægt fra den side kunne der måske blive råd til mere politi..
tilføjet af

Spørgsmål til Mrjoel

Du skriver:
"DEr er situationer, hvor løsningen hverken kan/bør findes i rehabilitering og sociale systemer/doktriner.
Desuden vil kriminaliteten på givne områder højst tænkelig falde, hvis folk var klar over risikoen."
Hvilke situationer tæmker du på?
Hvilke områder ville se en mindre kriminalitet?
V.H. Modild
tilføjet af

Og i øvrigt

er dna ikke 100% sikkert, der er faktisk allerede nu mindst et tilfælde i DK hvor dna testen fejlede, og udpegede en forkert gerningsmand.
tilføjet af

Ja .. måske

Jeg må indrømme at dødstraf skulle indføres overfor mennesker der begår overtrædelser mod børn. Lundin f.eks. ... børn er fuldstændig uden skyld og er der bare ... de kan ikke gøre noget eller har del i at mor har forelsket sig i en psyko. Der vil jeg nok sætte grænsen mht. dødstraf ... selvom voldtægt, sexmisbrug og ligende også er i nærheden af at skulle straffes med døden.
tilføjet af

ja til døds straf her

ja der er kun en vej med dem som laver noget alvorligt, af med knoppen, jeg kan ikke se vi andre skal være med til at brødføde dem i vores fængsler.
har de taget en andes liv, så må de samme vej.
selvfølge kun hvis de er dømt med 110% beviser.
tilføjet af

er du ..........................

badboy, er du virkelig så naiv at du tror på det du selv skriver. Tror du at en person der misbruger og myrder et barn sørger for at skaffe et hår eller anden dna materiale inden forbrydelsen sker. naonym
tilføjet af

er du..

Så dum at du tror det er den eneste situration man bruger DNA test på??
Prøv at forstil dig dette..
En mand vil dræbe en anden mand, han skaffer DNA fra en 3rd mand, dræber den anden mand, og planter det DNA fra den 3rd mand på den anden mand, og wolla, politiet finder kun DNA fra den 3rd mand, han bliver dømt til dødsstraffen, og *zap* han er død...
et stk uskyldig mand er død... og hvis du ikke tror det kan ske, og sikkert er sket.. så velkommen til den virkelig verden.
tilføjet af

*gab*

Ja *gab* er den eneste kommentar du er værd at give... get over it, and grow up.
tilføjet af

din fantasi

din fantasi fejler ikke noget. Virkelighedens verden er en anden. anonym
tilføjet af

tsk tsk

Se den omtalte film, og du vil se hvor nemt det er.
Og det vil blive nemmer, at snyde med DNA er muligt, og det vil blive nemmer.
Klart at uplanlagte forbrydelser vil være nemme, men mennesker med hjerne og som planlægger det, kan alt for nemt plante beviser... men det kan enhver med lidt IQ regne ud... eller hva?
tilføjet af

Delvis enig

Ja hvis beviserne er 110% sikker... men er de det??
En videooptagelse af det... lyder sikkert... men med fremtidens digitalt computer, kan det så snart ikke blive svindlet med?? (film med Sean connery, hvor ansigtet på forbryderne var sat på, titel et eller andet med sol)
DNA... kan plantes hvis personen har planlagt det.
så hvad er 110% sikkerhed?? øjenvidner måske ja... men mere end 1... eller alle 3 ting...
Men er enig at straffen for visse forbrydelser, bør straffes MEGET hårder end de bliver, og hvis forbrydelsen matcher at han/hun fortjener dødsstrafen, og beviserne er 110% siker, så for min skyld må de gerne give personen sprøjten... men der skal ikke være en eneste tvivl om at personen er skyldig, er det kun 99% sikker, så går den ikke.
tilføjet af

Lav dig et politisk parti.

Eller meld dig ind i Dansk Antiparti, jeg tror ikke på nogen måde at vi kommer, alt kriminalitet til livs ved at frigive nakotikaen. Du må gerne henvise til det, hvis jeg skulle have udtrykt det i andre offentlige sammenhænge.
Men dog er ganske overbevist omkring en stor del af den kriminalitet der begåes, vil forsvinde i det øjeblik, det bliver en mulighed for stofmisbruger, at få deres morfin fra det offentlige.
Det bedste er selvfølgelig folk ikke tager disse illegale stoffer, men tros en stor indsats igennem de seneste 30 til 35 år, er problemet ikke blevet mindre men er vokset.
Men ellers på de fabriker hvor man har en øl politik omkring, hvor meget der må drikkes i arbejdstiden bliver disse regler overholdt.
Hvor det lidt mere vanskeligt, at se om folk har taget kokain, som de gør inde i de for finner kredse.
Politikerne snakker bare om, nu skal der gøres en indsats men i virklighedens verden kan politiet ikke overkomme alle de arbejdsområder de har, og i den forbindelse har brugt rigtige mange penge på først konflikten imellem rockerne, nu er det blevet indvandre bander der overtaget en del af dette marked.
Disse grupper opbygger netop deres stærke bånd, igennem deres illegale handel med stoffer og indtjeningen fra den handel er der jo nogle ret så magt fulde mennesker i denne nyder godt af.
Derfor er det en meget egoistisk holdning at have, at oprette et forbud mod nakotikaen, og den let at have, når man ikke lever med disse problemer i sin hverdag.
Mvh
tilføjet af

vil du gerne det.

jamen så sæt dig op i stolen !
Gril!
tilføjet af

Dødsstraf er sygt

Dødsstraf er dybest set en syg ide udtænkt af syge mentalt mindrebemidlede hjerner. Det burde ikke forefindes i et oplyst land, såvel som et ordentligt demokrati burde optræde mere kløgtigt, og ikke indføre straffemetoder, der alene tilhører barbariet.
Det giver heller ikke mening, at lære børn ikke at slå, ved at slå dem, eller hur?
V.H. Modild
tilføjet af

film og...........

Film og virkelighed er to forskellige ting.
På film kan alt lade sig gøre. anonym
tilføjet af

det lyder som...................

modild, du får det til at lyde som om, der skal tages mere hensyn til forbryderen, end der skal til offeret. anonym
tilføjet af

Og i virkeligheden....

Kan folk med hjerner får ting til at ske, kun en meget naiv og ubegavet person, kan ikke se de muligheder der findes.
Men okay, man kan jo ikke banke fornuft ind i en dør.
tilføjet af

Endnu en gang vil jeg gerne

pointere at der er visse lovovertrædelser, hvor det eneste rimelige er, at idømme lovovertræderne dødsstraf.
I situationer, hvor uskyldige fratages retten til et videre liv i normal tilstand.
F.eks. ved visse særlig grove seksuelovertrædelse.
En spritbillist, der dræber en gravid kvinde + foster.
Osv.
Desværre er der masser af scenarier at nævne.
Undrer mig at der ikke er flere som kan se det rationelle i det!
tilføjet af

Ja, det kan lyde sådan:)

Ja jeg ved mange mener det lyder sådan, men det er ikke det jeg mener. Selvfølgelig skal der straffes, når der sker en forbrydelse, men dødsstraf er en respektløs og barbarisk straf.
Man kan med rette sige, at den der dræber en anden, må have en straf. Vi vil ikke finde os i, at folk slår hinanden ihjel. Vi taler moralsk kraftigt imod det, fordi det netop er en tilsidesættelse af respekten for menneskeliv.
Netop fordi det er et moralsk spørgsmål, kan vi jo ikke så godt vise omverdenen, at respekten for mennesket ophører, når staten skal straffe.
Jeg er fortaler for, at mennesker får en fornem opdragelse under trygge vilkår, med en i høj grad af almen dannelse tilsat således, at det enkelte individ ikke overlagt forgriber sig på et andet menneske.
Når det alligevel sker, er det, som jeg ser det, i affekt hviket indikerer, at ideen om det præventive smuldrer, da man i affekt jo ikke lige bruger klatten, og ihukommer, at det må man ikke.
V.H. Modild
tilføjet af

neeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

dødstraffe er det meste frygtlig straffe man overhovdet kan få=
der er mange der fortjener det men,det ville ikke være fair for et land som danmark:
folk kan lære noget af deres fejl, ingen er fejlefri, så nej tak til det of fuck dem der siger ja tak til det
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.