5tilføjet af

Internet Afhænighed?

Man hører efterhånden tit om folk som bliver afhænige af Internet, og vælger Internet frem for deres venner og familie.
Man kan dele det op i forskellige emner:
Cybersexual afhænighed: En person downloader porn billeder og film af Internettet.
Cyber-forhold: Personer som har brug for at være online på chatrum og date. netdating.dk, Dating.dk, scor.dk osv.
Net-gaming: Folk som har brug for at spille computer-spil online mod andre personer...
Infomation: En person kan føle trang til at tjeke/læse e-mail mange gange om dagen. Eller tjeke nyhedder eller søge efter info på google.dk osv.
Jeg personligt har ikke nogen Internet forbindelse der hjemme for tiden, og da jeg er på kursus de næste 7 uger, så kommer jeg heller ikke på arbejde, hvor jeg ellers surfede en del på Internettet.
Jeg skrev ellers en masse her på sol.dk i sidste måned da jeg havde Internet, men dette er jo næsten ikke muligt for øjeblikket. Jeg føler lidt at jeg mangler Internet, og derfor har jeg nu bestilt Internet så jeg også kan gå på online hjemmefra. Om man så kan sige at jeg er afhænig ved jeg ikke..
Hvad med dig? Er du afhænig af Internet på en eller anden måde?
tilføjet af

internet afhænglig!!!!

Jeg ved ikke lige om det er internettet jeg er afhænglig af. Men der er ihvertfald min computer. Jeg bruger en del tid foran den hver dag og jeg føler selv det er et problem. Så jeg vil egentlig kalde mig selv afhænglig. Det er heller ikke fordig jeg sidder og spiller, jeg sidder der bare. Jeg kunne selvfølgelig bare skilde mig af med den men det har jeg ikke lyst til. Jeg vil heller lære at kontrolere det. Men kan ikke....
tilføjet af

afhængig af sexchat

jeg er en ung og flot fyr som er afhængig af sexchat rundt ómkring.. hver gang jeg er færdig siger jeg til mig selv at det var sidste gang og det er noget være lort at bruge to tre timer om dagen på noget så dumt som sexchat.. ingen jeg kender ved jeg gør det, da jeg synes det er pinligt.. det er heller ikke et sexmangel, da jeg får nok af det til dagligt osse.. jeg ved ikke hvorfor jeg gør det, for jeg får ingenting ud af det.. ikke noget som jeg ikke har eller kan få i den virkelige verden.. nu har jeg lavet en program hvor jeg evaluer hver eneste dag, og sørger for at lave alt mulig så jeg ikke kom til at kede mig og gå ind på ofir... er der nogen der kar råd eller vil hjjælpe mig på vej fra det? Mvh en fortvivlet ung fyr
tilføjet af

min dejlige bærbar pc

Ja,jeg er vist nok afhængig af min pc.Jeg ville meget nødig af med den.Surfer rundt på nettet efter ingenting.Har lært mig selv det jeg kan idag,og det siger ikke så lidt.Sjov med sådan en pc,er lige mig.
Bruger meget tid foran denne pc,sjov tingest ar have,
tilføjet af

internet

Et eller andet sted er jeg nok afhængig af internettet, men ikke så meget at jeg droppe familie og venner for at bruge internettet. Jeg bruger tit google.dk som søgemaskine og så tjekker jeg min mail næsten hver. Når jeg er på ferie savner jeg ikke internettet.
Jeg kender nogle der er mere afhængige af internettet end mig.
/Katrine
tilføjet af

alder

Jeg tror afhængighed af internettet har meget med alderen at gøre. Vi unge er jo næsten vokset op med internettet, og I Danmark har vi adgang til nettet (næsten) uanset hvor vi kommer hen. Internettet er så blevet en hel naturlig ting for os, og jeg vil ikke mene at vi bliver afhængige af det så let. Der er nok nogle unge som bliver afhængeige af nettet, men jeg tror at det er den mere asociale og generte type, som finder det langt nemere at komme i kontakt med folk via nettet, hvor man ikke behøver stå ansigt til ansigt med en fremmed.
Jeg tror dog mest det er ældre mennesker, som er vokset op uden internettet, og mulighvis uden fjernsyn, der finder computere og internettet som noget nyt og meget spændende. De bliver grebet afdet, bruger mere og mere tid på det, og stille og rolig bliver de mere afhængige af det. De stopper med at tænke over de "normale" ting som de plejede at lave, fordi nu har de jo det her internet, som er så stort og kan tilbyde alt!
Jeg læste en engelsk artikkel om en undersøgelse der viste at det mest var ældre mennesker der troede de havde 'technophobia' (bange for teknologi).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.