2tilføjet af

Inspireret.

Af den seneste debat fra Doreen. Dog på en helt anden måde - bliver MIT indlæg. Mine udtalelser er baseret på de forskellige svar, som jeg har læst, forskellige steder herinde.
Så jeg spørger bare:
Er nedenstående virkelig reglerne på Sol debatten?
*Af at dømme efter de forskellige svar, så er det åbenbart helt ok, at benytte sig af latterlige ord herinde.
* Det er åbenbart fuldstændig acceptabelt, at svine hinanden til.
****Ang. utroskab, så er folk delt i to lejre. Dog med et flertal, i den sidste "observation", som jeg nævner om lidt - "2"
"1." Utroskab kan IKKE/ALDRIG tilgives. Aldrig, ever, never. Det er foragteligt at tage en beslutning med hjertet og tilgive. Gør man det, så er man snotdum, naiv, latterlig og, hvis man er kvinde, en kælling.
Man er svag, har ingen rygrad, ej heller intelligens.
"2." Utroskab er naturligt. Det er menneskets natur at være utro. Alle mennesker er utro, på et tidspunkt i deres liv. Og dem der VOVER at sige, at de aldrig har været utro, de lyver.
* Det er helt ok, herinde på Sol debatten, at dømme folk man ikke kender. At drage forhastede konklusioner er en selfølge.
*Det er også ok, at nøjes med at læse et halvt debatindlæg, for så derefter svine en person til. (Fordi man har misforstået og ikke læst/forstået indlægget.)
tilføjet af

Det vil jeg skisme da ikke håbe.

For så bliver dette sted da værre, end selv det bedste afsnit af Jerry Springer ;-)
På den anden side, så har du jo lidt ret i det du siger. Jeg har selv undret mig lidt over moralen herinde. Den er tit....ikke eksisterende.
Et slaraffenland for de ensomme og de bitre.
Tror sq at jeg holder mig i sikre debatemner. Såsom film, mad og ja, dén genre.
Skal ikke nyde noget af at udbasunere mit privatliv herinde. Hvem fanden vil frivilligt kaste sig for ulvene?
tilføjet af

tjaaaa

det ser sort ud. Nogle misforstår vist ordet debat. En debat er et sted, hvor man kan ytre sin mening og hvor man kan se en anden side af sagen.
Det er jo ikke et mirakelsted, hvor problemerne kan løses. Det er jo bare folk, i alle afskygninger, som forsøger at lege læge, terapeuter og psykologer. Og nå ja - så er der de syge.......dem der intet liv har.
Og så længe internettet eksisterer, lige så længe vil de være her. De er også i den virkelige verden, men dér kan de jo ikke gemme sig bag en skærm.
Hyklere!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.