1tilføjet af

Informations forside 26.7.08

Informations forside 26.7.08
det var næsten pinligt at se, hvordan den politisk korrekte danske presse svælgede i racistiske og antidemokratiske forudsætninger. Den helt klare forudsætning var, at de etnisk syge danskere ikke kan overleve uden for Sovieteuropas beskyttelse. Danskerne i rollen som det Fjerde riges jøder er ganske vist en form for selvracisme, der er så indarbejdet, at den almindeligvis overses, men dog racistisk. Den næste forudsætning var, at hele verden drømmer om at komme til DK, men hvorfor skulle den det? At slavehandlerne med deres veludviklede arsenal af løgne kan lokke nogle få fra de fattigste og mest ulykkelige lande til DK, vil kunne lykkes, selv når vi er et af dem. (Roskilde Banks aktier handledes få dage før fallitten).
Hele sagen minder os igen om, at menneskerettighederne er skabt af slavehandlere for slavehandlere, for ellers kunne Sovieteuropa tilsidesætte slavehandlernes menneskerettigheder, som de tilsidesætter alle andres. Artiklens antidemokratiske forudsætning er, at vi befinder os i slavehandlernes og monopolbevægelsens Sovieteuropa, hvor deres rettigheder skal respekteres.
”Når det Fjerde rige bliver stærkt, så er det slut med store ord i det lille grønne land højt mod nord.” PH 1947.
Er den danske underskrift på flygtningekonventionen gyldig?
I Irak lærte vi, at moderne invasioner ikke lykkes med militær. Havde vi i stedet klædt de samme mennesker ud som flygtninge med en kasse fotomontager af ”tortur”, ville invasionen være blevet en succes. Under Irak-farcen forlød det, at danskerne brugte tortur. Jeg troede så, at Danmark ville blive ekskluderet af flygtningekonventionen, og dømt uegnet til at modtage flygtninge, men sådan virker det tilsyneladende ikke. Igen må man beundre slavehandlernes magt: de skruer de mest uhyrlige ting sammen, og får dem accepteret overalt. Den flygtning, der har råd og magt flytter fra et land med tortur til et andet land med tortur, som rigmænd flytter fra et hotel til et andet. Som bekendt er underskrifter afgivet under tvang eller sindsyge ugyldige. Dvs den danske underskrift på flygtningekonventionen er ugyldig, da ingen ved deres fulde fem kan skrive under på noget så skrigende sludder.
tilføjet af

Et gran salt.

ANG Information hvis man lavede verden efter deres opskrift, ville vi snart stå i l.... til halsen, den gamle modstandsmand Børge Q ville rotere et par gange, hvis han så hvordan verden endnu engang ikke lader sig styre af godhed, men af rå magt, som den altid er blevet det, de kære humanister forstår ikke at deres exitens udelukkende består fordi vi har et kæmpe militær i ryggen.Armen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.