5tilføjet af

Indvandrere skjuler narkoproblemer

Stadig flere indvandrere og flytninge bliver afhængige af narkotika (TV2). Men kulturelle tabuer tvinger misbrugere til at skjule problemet og leve et dobbelt liv, fordi de risikerer udstødelse af familien.
Indvandrer-misbrugere føler sig presset fra begge sider, både familien og samfundet.
Er det ikke samfundets ansvar at gribe ind og tvangsindlægge dem, for at gøre en større indsats i kampen mod narkoafhængighed?
tilføjet af

Familiens ansvar !

Det er sandelig da familiens ansvar at støtte op om, og ikke ignorere, at et medlem af familien har et problem !
Men som altid,- så er de fleste muslimske familier,- et "lukket land" hvad angår vestlig levemåde o.s.v. ... hvordan kan man så hjælpe, når man lukker øjnene for noget, som man ikke tror "kan ske" i en muslimsk familie .....
Som alt andet handler det om ære !!!!
tilføjet af

...

Det er jo netop problemet, at familien vil ikke gøre noget, mens samfundet kan stille både medicin- og psykikisk hjælp til rådighed.
Det er også samfundet der skal tage konsekvensen for narko-kriminalitet som opstår i indvandrer-kredse. Derfor er vi nød til at tage ansvaret for at forhindre spredning af narko i indvandrer kredse. Hvis I er enige, så længe, så kommer spørgsmålet: hvordan?
Er det i orden at tvangsindlægge folk, for at behandle deres afhængighedsproblemer? (specielt, når vi talet om indvandrere, som ikke kan få støtte fra deres familier)
tilføjet af

... narko

Samfundet kan ikke hjælpe muslimer, som kommer til et andet land som Danmark. Og får et narkomisbrug, umiddelbart.
Jeg har selv set, hvordan en del muslimer svindler med afgifter moms og hæver sociale ydelser etc. samtidig med de arbejder sort, og deslige har de også lige lidt hælervarer, der skal afsættes, og yderligere har de kontakter til ex. et miljø hvor narko er en indtægtskilde. Tja så det sælger de også.
Det gør mig bekymret, at os danskere lukker øjnene for sådanne personers handlinger, de kommer nærmest og tror de bare kan tage for sig af diverse ydelse.
Og de tager et fængelsesophold for ingenting.
De griner af os. Selv de muslimiske lokalpolitikere i hovedstaden griner af os. Såfremt man kontakter Dem.
Gider de ikke svare tilbage.
Lidt ekstra suppe;
Deres tørklæde til deres kvinder, stik det skrot op.
Og lev dansk. Ellers så smut hjem og lev der.
Stærk suppe;
Mændene kommer jo til de danske bordeller, og tror de kan købe sig en pige, og vil prutte om prisen.
Fuck siger jeg bare.
Det kræver fandme en holdningsændring af de herboende muslimer i landet. Før at man kan begynde at tale med Dem. Om fremtiden og det at de vil være her i landet.
Nørrebro Manden i Sort.
tilføjet af

ALLE MUSLIMER I DANMARK

skulle jages ad helvede til. Lad os samle alt det lort sammen i en stor bunke, og så få læset det på en flyvemaskine, og så bare afsted til dadelpalmerne
tilføjet af

DU SKULLE VENTE

DER KOMMER EN DAG HVOR HELE DANMARK ER OMRINGET AF MUSLIMER SÅ FÅR VI AT SE HVEM DER SKRIDER :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.