11tilføjet af

Immaner og deres pak ud af landet.

Smid hele det lort ud af landet.De gør mere skade end gavn.Dette stenalder folk,har sku ikke rykket sig siden stenalderen.Den relgion(islam) er en pest for det vestlige,og hører slet ikke hjemme her i denne del af verden.Ud af landet med det lort.
tilføjet af

Du har ret.

Men hvad sagde Glistrup for MANGE år siden❓De leder efter terror aspiranter. Vi er vantro. Deres kvinde vold og undertrykkelse. Voldtægt er tilladt , pigerne kan jo bare tildække sig. Børn må ikke have * dansk mad* med i skole , en spegepølsemad generer muslimerne. Vi skal indordne os dem , de VIL have saria love i Danmark. De VIL lave Danmark om til et muslimsk land. Det er godt de har de danske piger at bolle med , de regner dem ikke for noget. Danmark er ved at udvikle sig til en gale anstalt. Det er ikke andet end bedrageri og bistandshjælp ( det kan de sørme lide).
tilføjet af

De beder og beder og beder....

Alt er helligt , alt det svineri de kan finde på. Man skal bare lave en terror celle , siger de. Det er friheds kæmpere - man holder en fest ( i Danmark) og sender penge til dem. VI er midt i en terror krig , vores danske soldater kæmper imod denne krig , og i Danmark modarbejder man det. FØJ.
tilføjet af

kaste ikke med sten!

Det er et interessant synspunkt at du mener at Islam er en pest for vesten og ikke hører hjemme her i den her del af verden - for gad vide hvor mange rundt omkring i den muslimske verden der synes at vi ikke hører til der, og at vi bare skulle ud! Jeg synes den her "vi og de" holdning er det mest stenalderagtige i dit indlæg. - jeg forholder mig ikke lige til trådens emne i dette indlæg, blot en reaktion på fundamentalisme.
tilføjet af

Åben dog dine øjne.

Kan du slet ikke se,hvad det har bragt med sig,at lukke disse asylsøger ind i landet.Det er det værste der er lukket ind her.Det er det rene forrædderi mod landet,for enhver kan da se,hvad disse muslimer indholder,og er ude efter.De regner da ikke danskere for noget,de vil have vores land og penge,og så ellers skide på resten af befolkningen.Der er kun ballade med dem,og deres primitive opførsel og tankegang,viser meget tydelig.at her skal de bare ikke være,så jeg siger bare.Ud af landet,jo før des bedre.
tilføjet af

Til jer kriminelle...

Hvor er i snæversynet og dumme, at bedømme alle under et.
Er i blevet voldtaget af præsterne som små eller har i haft hård barndom eller har været på bistand i for lang tid...lær at værdætte andre mennesker, når svinet , Pia Kjærsgår kani dække af "ytringsfrihed" kan komme med nazi propoganda , der er i tavse. Alle har ytringsfrihed.
tilføjet af

Det har du ondt af..

Du har ondt af at de beder, dit svin .Du skal vide, din primitiv racistist at der er religionsfrihed her i Dk.Du har vist haft en hård opvækst, har da ondt af dig at du er så primitive i din opførsel, din stenalder menneske. De folk du had er stammer fra Civilisationens vugge...din primitive bandit
tilføjet af

Den hellige 'aaabenraamand'

Spørgsmål: ”luder
(Skrevet af 'drtgggjj', 12.aug.2004, kl.10:47)
hej
er der nogen som her prøv at hvad sammen med en luder?”
1 Svar: ” Ja da.
(Skrevet af 'aaabenraamand', 12.aug.2004, kl.17:33)
Det har jeg prøver mange gange som sømand. Gode oplevelser. I Danmark kan det godt være lidt dyrt. Det bedste er at finde en fast kæreste.”
2 svar: ”Ludere.
(Skrevet af 'aaabenraamand', 12.aug.2004, kl.17:39)
Det ord kan jeg ikke lide. Det er piger som tjener penge ved at have sex med mænd som er trængende. At piger gør det , hvor det er tvang er forkert. Er det frivilligt og de betaler skat af fortjenesten , må de selv om det. Der er et stort behov for deres tjenester. De vil noget , hvad andre piger ikke vil .”
Kilden er her -->
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=41&posting=48831#48831
??????
tilføjet af

Du er snæversynet..!!!!!

En spegepølsemad høre så bestemt heller ikke til børns madpakker!!! Det er usundt..!! Måske de islamske folk er lidt mere med på hvad der er sundt og ikke sundt!!?? Jeg er af den overbevisning at det er folk som dig der gør at der ALDRIG blir fred her på jorden fordi i har så fucking travlt med hvad andre folk laver og ikke laver hvornår de beder og ikke gør det.. Fej foran din egen dør inden du fejer for andres... FJOLS...
tilføjet af

!!!

hvis du mener dette folk kommer fra civilicationens vugge, fattar jeg ikke, de ikke er kommet længere end til at slå uskyldige mennesker ihjel på grund af en middelalderlig totalt uforståelig dum tro...... så hører hverken de folk eller deres tro hjemme her :o(
tilføjet af

RYSTENE

se og få dig et fast arbejde i stedet for at sidde her fra 7-24 og brokke dig GAMLE FÆHOVED
tilføjet af

'En han kender'

.
Og du har ikke lov til at rokere rundt med folks indlæg uden deres tilladelse!
.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.