13tilføjet af

Ikke altid sjovt at være slank!!! (Gode råd søges)!

... og derfor kan det være lidt belastende gang på gang at blive konfonteret med den der "..gud hvor er du tynd". Gad vide hvordan overvægtige mennesker ville reagere hvis man replicerede med et "gud hvor er du fed". Ikke godt, I suppose? Det er rent faktisk ikke altid fedt at være slank... jeg er f.eks. 19 år gammel, vejer 47 kg og er 1.65 høj, kan ikke tage på uanset hvad og hvor meget jeg spiser og for mig er det tit svært at finde busker og andet der passer, det er simpelthen for stort (og det er IKKE sjovt at være henvist til børnetøjsbutikker el. lign.)
Har I derude nogle gode råd til hvordan man tager på på en god, forsvarlig måde?
Og PLEASE; spar os for at høre på hvor dejligt det er at være slank, det er ikke sjovt at høre på altid. Slanke (tynde) mennesker har også følelser!!!
tilføjet af

Kender det

Jeg ved præsis hvad det er du mener. Jeg er sidst i 20 erne, og er slank. Mange af mine veninder er overvægtige, oftes grundet graviditet. Jeg har også fået 2 børn, men jeg smed alle de overføldige kilo lige efter begge gravididteter. Der til skal også siges, at er jeg bare en smule stresset eller bare en smule skidt, ryger der hurtigt et par kilo og jeg skal lige slå bremsen i og huske og spise godt. Jeg har åbenbart et meget højt stofskifte der gør at jeg hurtigt taber mig.
Men det der går mig mest på, er at jeg nærmest føler jeg skal undskylde over for mine veninder, at jeg er slank. De stikker tit til mig, nogen i stil med, husk nu og spise eller drik en halv liter fløde osv så du kan tage på, hvilket er møg generene. Jeg mener jeg kunne jo ikke drømme om og sige til dem, husk nu og spise æbler og gulerødder det er sundt, så i kan tabe jer vel!!!!!
Så til mine veninder, der normalt er søde nok.....undskyld at jeg er tynd og at i er fede, jeg skal tabe mig sammen for og spise rigtigt, det skal i også.
hilsen Dorte
tilføjet af

Hejsa med dig..

Jeg kan godt forstå det går dig meget på at være så slank og kan godt følge dig i det med børnetøjs afdelingen så jeg kan sagtens følge dig..
Jeg har et godt råd jeg selv bruger så jeg ved ikke om du vil bruge det eller ikke..
Men jeg ved med mig selv at e-vitamin er en god ting til at tage på af for det er dem de bruger til dem der lider af spiseforstyrrelser så jeg tager dem selv og ellers han du købe noget kosttilskud der også kan hjælpe dig med at tage på noget med en masse e-vitamin jeg tager selv det hele så ja jeg kan kun sige jeg har nu taget tre kilo på siden jeg startede med det..
Samtidig med du tager alt det her kan du jo også gå til styrketræning hvilket vil gøre dine muskler større så på den måde øger du jo også vægten..
Håber du kunne bruge det *SS*
Hilsen den forstående..
tilføjet af

har ret

jeg synes at d har ret når du siger at det ikke altid er sjovt at være tynd!
selv er jeg 160 høj og vejer 37 kg.....
jeg vil så gerne tage på men jeg kan bare ikke få mig selv til at spise....
ved godt at det lyder sindsygt, men okay lægen har konstateret at jeg har anoreksi og jeg er meget åben omkring det og hvis folk spør så svare jeg ærligt!
jeg vil bare gerne veje ihvertfald 45 kg....
inden jeg fik alt det her anoreksi-pis vejede jeg 63 kg og var tilfreds med det....
nu håber jeg bare på hurtigst muligt at blive rask
tilføjet af

motion

Hej...gaar ud fra at du er typen der spiser sundt, og sikkert ogsaa dyrker motion(maaske)
hvis det er tilfaeldet, saa vil du sikkert ikke tage paa for enhver pris, dvs. masser af junk food og den slags, der meget sjaeldent kommer til at sidde paent paa ens krop:-)
Selv er jeg cykelrytter og ogsaa rimelig tynd, speciaelt i sommerperioden hvor sesonen er igang, men om vinteren traener jeg saa mest styrke(kondi-center) og saa skal der bare spises!
har taget 3kg paa de sidste 2 maaneder, og det kommer sig af masser af sund kost og ikke mindst protein tilskud i form af shakes(det kan man koebe i sportsforretninger helsekost osv.)
saa hvis man spiser normalt og tar det oven i, saa vil de fleste mennesker tage paa(paa den rigtige maade)
men det letteste er helt klart mc'donalds, men det er bare ikke saa fedt paa stranden til sommer:-)
tilføjet af

hejsa..

kære..
Jeg kan sagtens forstå hvordan du har det...
Jeg har det næsten på samme måde,jeg er 23,er 165 og vejer ca 48, hvilket jeg også mener er alt for lidt, nogen gange kan det svinge med at kg ca, men jeg har også svært ved at tage på....men,
jeg gider heller ikke tænke for meget på det..
Jeg har dårlige spisevaner,nogen dage spiser jeg næsten slet ikke,..det er ikke så godt,..
Jeg tror at en ferie, med afslapning god mad mm kan være godt, men for mig handler det lidt om at jeg har svært ved at lave mad når jeg bor alene,og så priotere jeg det bare ikke...så længe min vægt blir hvor den er og jeg ikke taber mig mere er det måske ok,....det vigtigste er at man får nok vand,og dernæst en rimlig sund mad, så skal man da nok overleve....jeg er omvendt glad for at være slank,selv om jeg godt kunne tage mere på....lad være og gøre det til et fpr stort problem,prøv at være glad for dig selv som du er nu,...måske kommer det bare en dag....?
tilføjet af

Muskler

Hej... Nu hvor du har det "problem" at du ikke kan tage vægt på i form af fedt, burde du måske prøve at styrketræne el. lign for at få en mere muskuløs krop. Det er jo et fact at muskler vejer betydeligt mere end fedt!!!
tilføjet af

Før du starter med E-vitamin tilskud ..

Læs dette først:
http://www.netdoktor.dk/vitaminer/vitamine.htm
Pas på med doseringerne !!
tilføjet af

Vægt

Der er blevet foreslået at i begyndte at styrke træne... Men når man er så tynd, så vil man hurtigt komme til at se musklerne, og det er ikke pænt som pige at være så markeret.
Det er imod alt hvad jeg står for, men det er heller ikke en situation jeg normalt er i det her, men gør følgende: køb noget "weight gainer" i det nærmeste fitness center, tag sådan en portion 3 gange om dagen, bevæg jer så lidt som muligt, spis 3 gange(læg mærke til at der står 3) om dagen(meget mad, ikke kun usundt) og når i så er kommet op på "ikke tynd" status kan i begynde at træne i et center, og få strammet musklerne op og få en pæn slank krop. Med hensyn til hvor det sætter sig, så er det mere eller mindre jeres gener der bestemmer det. Jeg håber i får bugt med jeres problemer!
p.s. Husk at spis!!!
tilføjet af

Træn!

Du skal træne! Hvis du begynder at træne får du større muskler, og så vil du ikke se så tynd ud. Jeg hader også når nogle siger at jeg er tynd! Det er vildt irriterende, for nogle gange prøver jeg at tage på (ikke fordi jeg er undervægtig) men vil gerne ha'lidt mere røv... hehe. Jeg er 167 og vejer 57 kg. Det er helt normalt for min alder (14) og jeg kan bare ikke klare når nogle siger jeg er for tynd! Det er jeg jo ik! Bare fordi de synes de er tykkere end mig. Du kan også prøve at spise godt med kød og andere ting der feder! Det gjorde jeg dengang jeg var meget meget tynd for nogle år siden, og det hjalp faktisk! Held og lykke med vægten! Knus Meriam
tilføjet af

Til den for tynde

Ja jeg er nu godt nok misundelig, men det kan du selvfølgelig ikke bruge til noget. Dog har jeg selv trænet i mange år og ved derfor at det vil hjælpe dig at spise mere sundt fedt, det finder du i produkter som nødder, advokado og fed fisk som f.eks. laks og makrel, samtidig vil det også hjælpe dig at styrketræne 1-2 gange om ugen. Du kan evt høre dig for i dit nærmeste træningscenter og bede om gode råd.. man behøver ikke nødvendigvis tabe sig ved at træne.. held og lykke
tilføjet af

råd

Alle kan tage på i vægt. Gå på 'fedekur' så kan du sagtens tage på. Hvis du indtager mere end du forbrænder eller affører, så tager du på.
tilføjet af

Jeg kender det..

Hej..
Jeg kender det godt.. Jeg er også ret tynd.. Jeg er 1,72 cm høj og vejer 50,5 kg.. Det vil sige at jeg har en BMI på 17,1.. Og det er jo også alt for lidt.. Der er også en anden ting jeg synes er rigtig nedern ved at være så tynd; for jeg vil jo gerne ha lidt bryster, og bare lidt bagdel.. Jeg er 14 år gammel, og det vil jo sige at alle mine veninder har meget større bryster osv, end jeg har.. Det er ikke fedt at være i samme omklædningsrum som dem, når vi har idræt i skolen, da jeg ikke har nogen på skolen til at støtte mig.. Og når de krammer mig om morgenen (det er som et hej på min skole) siger de altid "..fuck, hvor du dog tynd!! Spis pigebarn!".. Det er altså bare ikke fedt!! [:*(]
tilføjet af

Jeg æder hele tiden

Jeg ved hvad du snakker om!
jeg er en pige (lige blevet 16) og er 179cm høj, jeg vejer 65 kilo men er skide tynd! jeg ved godt at min vægt og min højde passer sammen, men når alle andre fra min klasse siger de er fede, når de vejer 55 så har jeg ikke lige frem lyst til at sige at jeg vejer 65 kilo. jeg for ogs¨tit at vide at jeg er tynd, det kan jeg bare ikke selv se. ikke fordi jeg har anoraksi eller bulimi eller noget JEG ÆDER HELE TIDEN! men jeg kan alligevel ikke tage på!
når jeg er så tynd har jeg ingen røv og ingen bryster, og det vil jeg jo selvfølgelig gerne ha når jeg er så høj!
på et tidspunkt begyndte jeg med vilje at tage mere mad på min tallerken og spise ALT op. det hjalp det første stykke tid, men så begyndte det bare at sætte sig midt på maven og på lennen, og så blev jeg nødt til at træne det væk igen, og så stod jeg med det samme problem igen :/
men du har fuldstændig ret i at det er nedladende og få at vide "gud hvor er du tynd!"
så husk det, folk der ude!!😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.