12tilføjet af

Hash, Pot & Skunk

Hej, jeg har nu siddet og set på nettet og prøvet at finde ud af forskellen imellem Hash, Pot & Skunk. og jeg forstår det altså ikke helt. pot er selve bladene og skunk er blomsten. hash er også bladene men efter en processe af presning eller hvad
Hvis du kan hjælpe mig ville jeg blive meget glad.
ps. jeg har hørt hash gør dig doven og at pot skulle få dig til at grine og hvad med skunk og hvorfor er der forskelv da det er den samme plante
MVH Xanders
tilføjet af

nu skal du høre:

Topskudene på cannabisplanten er dækket af nogle små fedtede dråber der indeholder de aktive stoffer THC og CBD.
Pot er topskudene.
Hash er de fedtede dråber plus de planterester der følger med når man prøver at fjerne dem.
Skunk er godt pot, altså en god sort dyrket under fravær af hanplanter, hvilket sikrer en høj koncentration af THC.
Sådan groft sagt.
Når hash gør dig doven er det fordi hash som regel er blevet ret gammelt før det bliver solgt, og dermed er en stor del af THC'en blevet omdannet til CBD som gør dig doven.
Hvis du ryger nyfremstillet hash så er det stærkere end pot/skunk og du bliver ikke doven.
tilføjet af

Spørgsmål til eksperten :)

Kan man slet ikke få rigtig Rød Libanon mere??? Det er ellers noget af det bedste hash jeg nogensinde har røget. F.eks. lige inden jeg gik i seng, så røg jeg en lille minimaler og så lå jeg sgu og glukkede af grin i timevis og havde det vældig sjovt. Der var garanti for ego-griner hver gang jeg røg, ikke kun første gang men HVER GANG!!!!!
tilføjet af

Ja.

Men uanset forskelen, så smid det lort i containeren, det eneste rigtige rusmiddel, er alkohol, i moderate mængder, når weekenden indfinder sig, hvis man bare vil være påvirket, kan man bare købe en dåse træbeskyttelse, gori eller andet, tage låget af, og snus ind, hvor herre bevares, noget giftigt damp, næ en kølig Tuborg, med perler på, ved man sku hvad er. Salud.
tilføjet af

en go ryger

min favorit er hash, det går du aldrig fejl af. Mere præcist en god mørk marok. Start med en 80 kroners og prøv dig frem, det vil du ik fortryde. . Kan også anbefale en kashmeere, godt krydret smag, og man blir godt lam, dog er det ik altid så nemt at få fat i, da der bliver sokgt mest marok. Hvis du en dag vil være væk, så kan du ryge det på spand. . .hvis du ik kender metoden så kan du google gravity bong. . Go ryger
tilføjet af

alkohol er farligt

smadrer dine hjerneceller for altid, gør mange voldelige, ubehøvlede og ondskabsfulde. Du bliver fristet af kriminalitet og utroskab og er meget mere afhængighedsskabende, så hold dig langt væk fra det stads. . Så er der tømmermændene, det er jo et helt kapitel for sig. . Ingen af disse bivirkninger finder du ved hash.
tilføjet af

Og denne viisdom

- altså hvad hash angår, har du fundet ca. hvor?
Har du aldrig hørt eller læse om hashinducerede psykoser?
tilføjet af

Har hørt om psykoser

Aldrig mødt en i 15 år som ryger.
tilføjet af

dvs

læst om hashpsykoser
tilføjet af

Med andre ord

- fordi du ikke har oplevet det, så findes det ikke - eller?
Det kunne være at jeg skulle få min veninde der er ansat på en psykiatrisk skadestue til at skrive et indlæg her?????
tilføjet af

Det er da så nemt

Nej, det siger jeg ikke. Men hvis det er så stor en risiko, er det underligt jeg ikke har kendskab til disse, for jeg har været vidt omkring.
At folk blive skizofrene skal have en årsag. Det sidste gider jeg ikke, et eller andet skvat til plejer eller sygeplejerske fra psykiatrien. For slet ikke tale om pædagoger og socialrådgiver taler ud fra deres uvidenheden.
Det første en patient/klient får at vide deres hash mis/forbrug er årsagen til alle deres problemer. Det er en ignorance, der vil noget.
Dem som er psykisk syge, eller er disponibel fra barns ben, eller har problemer af social art, vil ofte være udsatte for både det ene eller andet i disse hash/kriminelle miljøer.
tilføjet af

Hash, Pot & Skunk

Hej igen. tak for alle de gode svar! er blevet meget klogere, men jeg tror nogle af jer misforstår mig, jeg vil bare vide forskellen, jeg skal ikke ryge og kommer nok ikke til det. men så til dig som skriver man blir godt lam. hvis jeg nogen sinde skulle ryge ville jeg helst ikke være lang væk. dog bare have super griner.. og hvis jeg har forstået det rigtigt så skal jeg have nyfremstillet hash eller pot ikke??
tilføjet af

Hash, Pot & Skunk

Du kan blive meget klogere på hvad skunk er her: hvad er skunk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.