5tilføjet af

I skal da se....????

Davs allesammen!
Først og fremmest skal I da se American Wedding, som er efterfølgeren af de americanske American Pie(s). Den er smaddergod, hvis man en aften trænger til en sjov grinebidder. Masser af god underholdning og humor i bedste top-form.
Se den og lad jer grine (meget - rigtigt meget)
Mange hilsner og held for dem, der får den at se fra Jeanette, Sønderjylland
tilføjet af

ej hvad?!


Jeg har godt nok ikke set den film, men jeg kan kun forestille mig, at det er noget crap! Jeg er ked af at sige det, men jeg syntes, de har kørt det alt for langt ud. Det lugter lidt af, at der bare skal scores nogle lette penge på dette projekt. Efter min mening skulle de klart være stoppet ved den første. Den var okey. Ikke fordi jeg syntes, den var skide fed, men den holdt sådan stort set hele vejen. Men de skulle som sagt have stoppet efter den.
Ligesom "Scream" - den første var til at holde ud. 2'eren og 3'eren var til at lukke op og skide i, og det værste er, at 1'eren også tager skade af det lort der bliver sendt ud efter den!!
tilføjet af

ang. Scream

Så tager du fejl. Du drager en klar parallel mellem de to. American Pie blev et hit, derfor lavede man en 2er og nu en 3er. Dette er ikke tilfældet med Scream. Denne var hele tiden planlagt som en trilogi. Det er der måske ikke så mange der ved? Men hvis du har set dem alle, vil du vide at det er sandt. At du så mener at de to sidste, hvis de nu også er de sidste, var dårlige og forringede indtrykket af Scream (1), må stå for din egen regning. Men faktum er jo, at netop denne trilogi, er det folket vil have. Der spekuleres jo faktisk i om der er ved at blive lavet en 4er. Mange ting tyder på det, og rygterne svirrer. Man vil for alt i verden undgå, ligesom det skete med 3eren, at folk for afslutningen af vide. Men dette er en meget lang historie som sikkert ikke interesserer dig ret meget, da du ikke bryder dig om filmene/trilogien.
Måske du skulle se dem igen, og gerne lige efter hinanden, så du får hele stemningsspektret med. Bare en idé, da dette virkelig er en top dollar trilogi.
tilføjet af

Den er sej

Jeg har set den har downloadet den fra nettet for mange måneder siden den skal ses... Jeg forstår ikke hvorfra de kan blive ved med at få de bindegale idéer fra. Man skulle tro at det efterhonden bliver dårligere og dårligere som de normale kedelige komedie film bliver. Men den her er griner nok jeg forstår slet ikke de kan få de idéer det må næsten være noget de selv har oplevet :PPP
tilføjet af

Til cecilie

For mig lyder det som om at du ikke har set American Pie2 fordi nummer 1 ikke sagde dig noget.
Hvis du ikke har set nummer2 er du virkelig gåed glip af noget den er hylende morsom.
Hvis du har set nummer2 og stadig ikke syntes at der skal laves en nummer3 så er det ikke dem der er noget galt med men din humor som er helt væk.
tilføjet af

Helt klart!

Jeg synes sq også at nr. 2 var fed! Næsten federe end nr. 1.
Så derfor håber jeg også, at American Wedding er god. Glæder mig til at sku se den en dag! ;-)
Knus..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.