5tilføjet af

Hyldest til børneforældre i Bilka!!!

Jeg sidder ved kassen i Bilka og møder mængder af forskellige mennesker. Som samlet gruppe må jeg sige, at "ble-køberne" er en flok yderst behagelige kunder.
Ikke at det er fedt fredag aften, når den lille stikker i et højt hyl (identisk med de ca 5 millioner tidligere unger) - nej det fede er, at forældrene er de mindst brokkende kunder. Ingen sure miner, når tunge ble-kasser SKAL løftes på båndet (grundet magnet-alarm). Dette er til forskel fra mange andre kunder, der bliver sure over "alt det besvær", som kassedamen jo ikke kan gøre noget ved.
"ble-køberne" er generelt høflige og praktiske kunder(hurtig vare-nedpakning osv), og det på trods af tydelig træthed og stress.
Jeg skriver dette, fordi småbørns-familierne tit bliver udskældt i diverse fora, og altså også fortjener lidt ros engang imellem. Så her er så min rose. Fortsæt det gode arbejde, vi sætter pris på det - tro mig!!!
tilføjet af

Flot

Synes det er et flot indlæg, og dejligt at se nogle også kan være positive overfor både nybagte forældre, og forældre generelt. De udskældes ofte pga. larm og at de fylder, men mig har de nu aldrig generet.
- Finurliga, der hverken er eller bliver mor.
tilføjet af

Smil til verden....

Hvor dejligt at høre noget positivt. Hav en god dag i morgen, og jeg skal nok huske at smile, når jeg ser dig i kassen.
tilføjet af

ja.

Børnefamilier behøver ikke at være de slemme i en indkøbssitiavition.
Et lille tip til andre forældre, køb en tebolle eller andet barnet kan gumle på imens i handler, så kan man også undgå det meste skrigeri ( virker 90% af tiden).
tilføjet af

Min datters favorit

er klart en fiskefrikadelle fra delikatessen. De kan leveres med håndtag :O)
tilføjet af

hyldest til småbørns forældre i bilka

Tak du lille kasse dame,
jeg er en af de forældre og jo det er dejligt at møde en smilende ekspedient ved kassen når man står med 2 hyler , der netop har fået øje på de lokkende og lækre små ting på hylderne ved kassen,
jeg kan gå inde i forretningen og mine poder opførere sig som små engle uden plageri - tålmodige det er de lige til vi parkere i køen ved kassen , den er jo ofte tegn på at i den anden ende sidder en ekspedient der gør alt for at vi kunder føler os godt behandlet- nå men tilbage til godterne ved kassen , det er her mit dileme optræder, det er svært at få rollingerne til at slappe af men et imødekomne smil fra kassen fjerner med bravor stresset over skrigeriet- tak for det til bilka pigerne og mænd.
smil det luner.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.