5tilføjet af

hvornår ka' man ta' en test?

Hej alle I piger derude!
Det her er ren og skær nysgerrighed - well... næsten, er gået fem dage over, men det er jo intet særligt [trods jeg plejer at være præcis].
Men ofte har jeg gået og tænkt over, hvor lang tid der går fra man har haft ubeskyttet sex, eller sex med "uheld", før man kan tage en graviditetstest?
Et godt svar at have i baglommen, når man bliver mistænkelig...
Knus
*Sandra
tilføjet af

test

du kan tage en test allerede samme dag som lortet udebliver .jeg vil anbefale dig at vente ca 5 dage med at tage en test så er den mere sikker og hvis du ikke ønsker at have et barn nu kan du få en abort indtil du er ca. 3 mdr henne
tilføjet af

tid efter man skal tage en test..

altså det er det smarteste at spørge enten læge eller apoteker om hjælp, men en test som man køber på apoteket, kan man tage efter 3 dage.
tilføjet af

hjælp

et godt råd du kan tage en test dagen efter dit lort udbliver den hedder klar besked ja eller nej kan købes på apoteket den koset 65 kr. jeg har selv prøvet den og den fortæller dig sandheden og er mere end 99,9% sikker. håber du kan bruge mit råd???
tilføjet af

Hjælp til dig!

Hej!! du kan tagen en test når du er gået over din mens! men hvis du venter en uge og der stadig ik er kommet noget! så prøv der.. der plejer man at kunne se det!!.. og hvis den stadig viser negativ, så vent en uge mere!..
Men held og lykke med resutatet!! kh C.Æ
tilføjet af

Abort

hejsa du kan tage en test dagen efter du skulle ha haft din periode altså 24 timer over tiden
knuzer
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.