2tilføjet af

Hvornår er man for ung?

Der er mange forskellige meninger om hvornår man er for ung til at have børn
Hvad er jeres mening(er)/holdning(er)?
Hilsen Tinka
tilføjet af

Det er meget forskelligt

men jeg mener at man helst skal være sidst i tyverne inden man får børn, for så er der en chance for at festhornene er løbet af..
tilføjet af

ingen alder

Det er temmelig svært at sige hvornår man er for ung til at få børn. Selv var jeg 21, min mor var 16 og min mands søn var 19.
Jeg mener at man er gl. nok når man kan tage ansvar og gi' barnet en masse kærlighed. En 32 årig kan være for ung hvis vedkommende ikke viser ansvar og gir' barmet den kærlighed som det har behov for.
Men man skal lige tænke sig om inden man kaster sig ud i det stadigvæk. Kan man håndtere en så lille størrelse (det er jo ikke en dukke man kan ligge væk når man er træt af den) Kan man overskue og ta ansvar samt "vokse" med opgaven det er at ha' et så lille barn. Min mor var som sagt 16 og hun sagde for mange år siden at hun havde været alt for ung, men alle børn er vi blevet ansvarsbevidste og vi har klaret os godt. Jeg tror heller ikke man skal være for gammel før man får børn for der er mange goder ved at være ung med sine børn. Jeg var selv den yngste mor i min datters klasse for mange år siden og det gjorde så at der var nogen fra hendes klasse der kom lidt mere i vores hjem fordi vi var unge og ikke gammeldages og den slags. Den anden fordel er også at man hurtig får en anden ungdom når børnene er store når man har fået dem som ganske ung.
God jul og godt nytår
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.